Nu inteleg de ce pui pe forum, ti-e greu sa i zici la un admin cand e pe sv sa le de-a ban,mai mult pentru UP ai pus pe forum ca sa poti da ban
asa ca lasati draq postarile astea proaste.

Nu inteleg de ce pui pe forum, ti-e greu sa i zici la un admin cand e pe sv sa le de-a ban,mai mult pentru UP ai pus pe forum ca sa poti da ban
asa ca lasati draq postarile astea proaste.
Edited by M.D>hunter1, 13 January 2014 - 08:03 PM.
Sa spun cui? ...Ca eram singur dimineta panta a intrat MRS si a incercat sa le dea ban dar nu mergea Imi pare rau ca am incercat sa fiu de ajutor si Destroy ti-am dat si pe mess 2 ip`uri dar nu ai raspuns...Eu sa stau si sa privesc cum aia joaca, cu, cod?
Imi place...trimiteti topic`ul asta la gunoi ca vad o gramada de Ironii la adresa mea cu toate ca eu am incercat sa fac un bine
Si WOLVERINA da stiu ca, codati o sa fie vesnic dar daca eu in momentu ala nu aveam cui sa apelez? Ce sa fac? ..E ultimul topic in care mai postez ca sa nu mai faca nimeni misto de un agarici pe sv asta
...
Multumesc, va salut cu respect !
P.S: Destroy, nu am facut nici un topic pentru Up, ma multumesc si cu atata, dar aici daca faci o chestie de gen esti luat la misto? lamureste-ma si pe mine, dar pe mess ...
Edited by TheSoundYouNeed, 13 January 2014 - 08:48 PM.
hai mah lasati omu in pace,daca era pentru up nu proceda asa,si daca tot e prezent pe server mai mereu,eu zic ca ii dea cineva acest acces ca pana la urma face si el o treaba (asta nu e decizia mea,a fost doar o parere) a postat pentru ca asa as fi procedat si eu,nu pentru up,dar ca sa arat ca sunt mai prezent si ca as putea sa fac ceva in aceste situatii.....
Nu i adevarat law... de ce vorbesti aiurea? Omu a explicat clar ca nu avea cine sa le dea ban si nici de destroy nu a dat (probabil cu el comunica)....E clar dc e topicu, pentru up....
Le-a dat Liviu... Prin ss postate de el asta rezulta
...si mai am 2 demo cu 2 codati si la Master i-am dat 1 sau 2 ip`uri pentru cod
...Oricum, o c-am mers la vale treaba asta cu topic`ul asa ca se poate da T/c
Edited by TheSoundYouNeed, 14 January 2014 - 03:25 AM.
Eu una multumesc pentru ca cineva e foarte interesat sa alunge codatii de pe server, dar pe viitor asa cum scriam si mai sus, ia legatura cu un admin ce poate da ban si da-i lui ip-urile, cu toate ca eu sincer nu as da ban cuiva decat daca am vazut eu cu ochii mei ca respectivul player are cod...dar poate altii au mai multa incredere si atunci se va rezolva. Iar pentru up, repet e doar opinia mea, eu nu sunt deloc impresionata de genul asta de posturi...dau up cand consider eu ca merita acel admin, asa ca daca cineva se gandeste la postari doar pentru a primi up, sa-si ia gandul!!! La fel e valabil si pentru cei care acuza, retineti, nu dau up pentru postari de genul asta, NEVER!
LINK-URI CU HACK !!!
O "LA REVEDERE" PLACUTA !
Edited by The WOLVERINE, 15 January 2014 - 06:33 PM.
Daca ai vrea sa si explici pentru ce ai facut acest post, eu una as fi mai mult decat incantata....asa ca, da edit si lamureste-ne si pe noi ce vrei tu de fapt!
Eu nu ma risc sa dau click pe acele link`uri....dar banuiesc ca e vorba despre ceva codati... care au reintrat pe sv ? Nu stiu...
SUNT UN CRETIN CARE CREDE CA INCA MAI TINE SCHEMA CU LINK-URILE PE SITE-UL ASTA !
Edited by The WOLVERINE, 15 January 2014 - 06:34 PM.
Nick: johnesku
Grad: Maior
Prenume real: Ionut
Varsta: 38
Motto: "Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim, ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm." George Bernard Shaw
Foto: http://www28.zippysh...61111/file.html
Nick: Music ON:D
Grad: Locotenent
Prenume real: Constantin-Daniel
Varsta: 18
Motto: "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost."
FOTO: http://s28.postimg.o...ayi5/iubiii.jpg
nu stiu de ce nu mai merge sa dau edit la postul de mai sus....
http://s28.postimg.o...ayi5/iubiii.jpg - noua poza
Edited by musicON, 15 January 2014 - 10:55 PM.
- Nume:Why NoT -->
- IP / Steam ID :94.177.152.217
- Data la care ati primit ban:nu stiu
- Adminu care tea banat:nu stiu
- Motivul :nu stiu
- Dovada :http://www.girlshare.ro/33173190.6
- Explicatii pe scurt:nu am mai intrat pe server de o saptamana si am ban
Eu cred ca ar fi mai bine ca soldatii sa nu vada admin chatu(pentru ca am vazut ca ultimile 2 reclamatii au provenit tocmai de acolo)!!!e doar un mic sondaj nu aruncati cu pietre in mine!!!
Edited by M.D>hunter1, 17 January 2014 - 09:59 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users