Jump to content

Photo

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• This topic is locked This topic is locked
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 member(s) have cast votes)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. NU (8 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

Vote

Bl@ckSh@dow

Bl@ckSh@dow

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 11 topics
  • Joined 01-January 13
  • Country: Country Flag
Pentru acest topic pe mine unu ma puteti penaliza pt ca nu prea am trecut pe aici si nici in viitoru apropiat nu cred ca voi trece pt ca am fost in potriva lui :| seara buna

hellrider

hellrider

Member

• Membru
  • 46 posts
  • 2 topics
  • Joined 27-January 13
Nick: HeLlRiDeR
Grad: Administrator
Data: 19.02.2013
Ora: 21:00

hellrider

hellrider

Member

• Membru
  • 46 posts
  • 2 topics
  • Joined 27-January 13
Nick: HeLlRiDeR
Grad: Administrator
Data: 21.02.2013
Ora: 14:37

FuLgeras

FuLgeras

Member

• Membru
  • 46 posts
  • 5 topics
  • Joined 11-January 13
Nick:FuLger*
Grad:Semi-God
Data:25/02/2013
Ora:21:28

Edited by FuLgeras, 25 February 2013 - 09:32 PM.

hellrider

hellrider

Member

• Membru
  • 46 posts
  • 2 topics
  • Joined 27-January 13
Parerea mea e ca topicul nu isi mai are rostul.Nu sunt in masura sa zic cine e activ pe forum(oricum suntem multi dintre admini) dar la acest topic e jale.Eu zic sa-l inchidem...nu mai vad rostul,daca esti activ se observa pe raspunsurile tale date pe forum la diferite chestii(ex.Cererea de admin).Acum sa vad ce zic si restul.

Bl@ckSh@dow

Bl@ckSh@dow

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 11 topics
  • Joined 01-January 13
eu am spus ca nu va da roade si ca nu isi are rostu,e doar de dragu de a face posturi daca era un concurs de top posts poate :))

L@wL3sS

L@wL3sS

Untouchable Member

• Membru
  • 1232 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-December 12
Oricum eu nu am mai postat, am spus ca se vede prezenta din raspunsuri pareri alea alea.........

Fredyyy1

Fredyyy1

Member

• Membru
  • 56 posts
  • 10 topics
  • Joined 22-December 12
Care e parola de la redirecte martie?

Bl@ckSh@dow

Bl@ckSh@dow

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 11 topics
  • Joined 01-January 13
fredyyy1 ai postat in mai multe topicuri ca vrei parola ok nu poti astepta pana raspunde detinatoru?

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13
Numai atati admini avem pe server? Hai sa fim seriosi?! Restul unde sunt? De ce nu posteaza? si.. DE CE NU AU NICI MACAR CONTURI PE FORUM ?!

Anuntati-va intre voi ca una din acele conditii de a fi admin pe server este sa ai cont pe forumul serverului si sa partici la dezbateri de orice fel!

Va salut!

quiT.raul

quiT.raul

Advanced Member

• Membru
  • 389 posts
  • 85 topics
  • Joined 03-December 11
CORECT...WOLVERINE

CIORDALES ARAB

CIORDALES ARAB

Platinum Member

• Membru
  • 1002 posts
  • 78 topics
  • Joined 18-March 13
Ca sa fii un admin inseamna sa sti comenzile , sa ai experienta in joc , sa fii activ pe forum , sa ajuti playerii cu diferite probleme , sa fii activ macar 4-5/25 .

Pe best.cs16.ro , nu se poate din cauza neglijentei , unii admini au facut cererea doar pentru a avea admin si sa dea ban / destroy cui le convine

NU !

Aici in proportie de 40-50% din adminii serverului sunt experimentati . ( Adica stau 10/24 , intra forum si se intereseaza )

Haideti vreau cat mai multe raspunsuri ! ( Sa vedem si noi cati admini avem si cei care se intereseaza )

Succes.

BulaNzOoR

BulaNzOoR

Gold Member

• Membru
  • 649 posts
  • 36 topics
  • Joined 15-February 13
admin pentru mine inseamna un player care si.a luat un angajament fata de sv respectiv sa aibe grija pentru buna functionare a sa
Ex: sa scape sv de codatii,sa aibe grija sa se foloseasca un limbaj decent nu de mahala,sa schimb harti pt a intra cati mai multi playeri

"un admin pentru un sv e ca o mama"

asta e parerea mea

BulaNzOoR

BulaNzOoR

Gold Member

• Membru
  • 649 posts
  • 36 topics
  • Joined 15-February 13
as propune sa se scoata pluginu acela cu banii...adic eu "muncesc" sa strang bani de un awp/arma etc. si ma omoara unu si imi pica toti bani(aproape)...nu stiu mie unu nu mie se pare ok...acum ramane de vazut

P.S : Mi.am expirmat punctul de vedere acum nu ma "omorati":D

L@wL3sS

L@wL3sS

Untouchable Member

• Membru
  • 1232 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-December 12
Sunt de acord cu tne bulane

CIORDALES ARAB

CIORDALES ARAB

Platinum Member

• Membru
  • 1002 posts
  • 78 topics
  • Joined 18-March 13

as propune sa se scoata pluginu acela cu banii...adic eu "muncesc" sa strang bani de un awp/arma etc. si ma omoara unu si imi pica toti bani(aproape)...nu stiu mie unu nu mie se pare ok...acum ramane de vazut

P.S : Mi.am expirmat punctul de vedere acum nu ma "omorati" :D

Bulanzor , de la mine ai un PRO , asa si eu m-am chinuit foarte mult , dar na .
Sa speram ca se vor face modificari.

-Succes-.

CIORDALES ARAB

CIORDALES ARAB

Platinum Member

• Membru
  • 1002 posts
  • 78 topics
  • Joined 18-March 13

eu am spus ca nu va da roade si ca nu isi are rostu,e doar de dragu de a face posturi daca era un concurs de top posts poate :))

Oricum eu nu am mai postat, am spus ca se vede prezenta din raspunsuri pareri alea alea.........

Puteati sa dati un edit mic , acolo unde ati postat prima data , pentru evitarea spamului , dar ma rog nu iau eu deciziile aici !

-> Nick : CHIMIE ON FIREEEE @
-> Grad : Moderator
-> Data : 25/03/2013
-> Ora : 20:20

CIORDALES ARAB

CIORDALES ARAB

Platinum Member

• Membru
  • 1002 posts
  • 78 topics
  • Joined 18-March 13
Topic din : 14 January 2013 - 08:28 PM

Un owner sau un moderator , sa dea Topic Closed.
  • Bl@ckSh@dow likes this

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13
Daca adminul e mama, atunci OWNER-ul, ce ii mai e? Cel care il detine si care plateste lunar pentru el... ala cine mai este? Ta-su'? Sa fim seriosi! Nu mai exagerati cu astfel de pareri ca nu e asa!
Bulane, prima explicatie este cea mai buna, dar cu a doua... ai dat cu mucii-n fasole!

Va salut!

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13
Salut!

Hai sa ne intelegem din prima: Ce va agitati atat cu acele cereri de slot?! Propun sa se scoata orele necesare obtinerii unui slot pentru ca:

1. intra omul o data pe server si ii place, dar a doua oara nimereste serverul plin si nu are loc... daca are steam, pierdem un jucator cu putine sanse de a juca "murdar"(codat), asa ca... parerea mea e sa scoatem acele ore si cine are steam-on, sa il primeasca in urma cererii... asa ne asiguram ca avem multi playeri fideli serverului

2. nu mai sariti repede cu CONTRA cand cineva are o cerere de slot, ca nu va ia nimeni locul... slot-ul nu da acces la comenzi, ci doar asigura un loc sigur pe server, in cazul in care acesta este plin si omul vrea sa intre. Prefer sa avem multi "de-ai casei" care sa asigure numarul de playeri pe server decat sa dam repede "Contra" cand omul depune o cerere ...

3. Nimeni nu face cerere de slot decat daca ii place serverul si vrea sa mai intre si alta data... asa ca, cei care fac acele cereri cu sigurata ca vor mai intra pe server, asa ca... lasati-i sa ii cunoastem. Slotul se poate dezactiva cu ";" in fata id-ului de steam din users.ini al serverului, asa ca... ce ne costa?! Ii dam slot si daca nu il foloseste, il scoatem...e simplu!

Pentru cei care aveti argument solide in a combate vreuna din cele 3 pareri ale mele, va rog sa le postati fara nici o retinere!

Astept parerile voastre!

Va salut!

Edited by The WOLVERINE, 27 March 2013 - 09:43 AM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users