Dragii nostri admini profitati de faptul ca aveti grad primit pe steam si atunci fiecare face ce muschii lui vrea!!!
Pai cum? Hai sa va explic eu cum, intra adminul respectiv cu ce nick vrea dumnealui si incepe sa se catere pe harta, sau pur si simplu sa dea kick sau slay dupa bunul plac, iar daca vine vreun player si ii face reclamatie noi habar nu avem cine e respectivul admin!!! Ca pana la urma daca e singurul admin pe server cine naiba poate sa afle IP-ul lui??? Cred ca se poate rezolva rapid aceasta problema prin remove atunci cand prind o situatie de genul asta si nu mai trebuie sa va pandim noi detinatorii sau alti playeri cum profitati si va creati anumite avantaje in joc!
Asadar, NU VA MAI SCHIMBATI NICK-UL ATUNCI CAND INTRATI CU DREPT DE ADMIN PE SERVER!!!!!
Inteleg sa vrei sa faci demo si atunci intri cu alt nick, dar fara acces de admin, dar altfel nu mai inteleg pentru ce naiba a fost creat folderul cu "cerere schimbare nick"?????
Eu va promit ca daca mai gasesc pe cei cu grad mai mic de maior cu nickul schimbat fata de ceea ce s-a stiut atunci cand vi s-a acordat gradul, va dau kick pana va REVENITI (la numele de inceput). Cei care nu mai stiu care si cum aveti nick-urile, verificati staff Best si daca nu va regasiti acolo sau aveti up sau down la grad comunicati, ca noi nu mai suntem dispusi sa trecem cu vederea aceste neajunsuri. Am ajuns sa primim reclamatii de la playeri cu ceea ce fac unii pe server cand sunt singuri ca admin si noi sa nu putem lua nici o masura pentru ca nick-ul respectiv nu ne spune nimic.