ar fi fain un pluigin care sa iti dea bani(la playerul care o pune/defuseaza indiferent ca e admin sau nu) la plantarea bombei , la detonare (pt Ts) si la defuse (pt CT) daca nu ar face lag.

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Posted 02 November 2013 - 05:14 PM

Posted 02 November 2013 - 05:43 PM

Salutare!
Propun sa bagati reclame pe forum , la logare sau oriunde si sa dam clickuri pe ele cel putin noi din staff pentru a avea un castig suplimentar.
Astept pareri.
Posted 02 November 2013 - 06:07 PM

Eu nu am nimic cu tine . nu am zis nimic de tine nici pe sv nici pe forum . doar ca am vazut comportamentul tau si esti orgolios si ai dat dovada de un comportament de copil de 14 ani . Sorry
Posted 02 November 2013 - 06:11 PM

Parerea mea e ca harta asta e cam de awp, cum eu nu folosesc awp mai bine nu ma exprim, ca nu e corect.
e cam 60% awp. dar si de_aztec normal e de awp. dar ramane la aprecierea voastra
Posted 02 November 2013 - 06:34 PM

Posted 02 November 2013 - 06:37 PM

Posted 02 November 2013 - 06:40 PM

Anti camp nu! Daca ai plantat bmb si o pazesti, se intoarce impotriva ta, la fel si ptr CT care vor sa tina X... s-a bagat in schimb Anti-Rush...sper sa va placa!
TC, ptr propuneri noi, deschideti alt topic!
Posted 02 November 2013 - 07:09 PM

...in schimb, fata de mine ai cam facut si te-a durut in. p**@ de tot ce te-am rugat. Suferi de tine, orgoliul tau nu iti permite sa faci parte dintr-o comunitate decat daca esti vreun pui de lider, nu suporti sa primesti sfaturi, daramite sa ti se comande sa faci ceva, nu respecti Regulamente si nici pe cei din jurul tau pentru ca tu crezi ca iti permiti acest lucru. Acum vii si incerci sa iti ceri scuze fata de mine pentru ca asa te-a indrumat 1NIQ si nicidecum pentru ca asa vrei tu. Iti doresti acea pozitie de mic sef(doar te laudai ca o sa fii Colonel, nu?), si, dupa ce ai vorbit cu 1NIQ, el ti-a zis ca mai intai sa ma convingi pe mine, apoi el iti va face accesul prea mult dorit. DACA era dupa tine, nici macar acum nu ai fi facut acest topic, iar cei care cred ca tu ai bun simt si ca ti-ai cerut scuze din proprie initiativa, SE INSEALA AMARNIC!!! Daca nu era sa ti se accepte acea cerere de admin, acest topic nu ar fi existat!!! Si stii de ce? Pentru ca, daca intr-adevar aveai acest bun simt pe care incerci sa il descrii aici, mi-ai fi spus acestea pe Y!M, in privat, dar NU, tu vrei sa vada lumea ce baiat bun esti tu, si ce nemernic sunt eu, nu? Uite ca m-am prins si de data asta! Degeaba ti se acorda sprijin din partea unor oameni cu grad mare pentru ca TU NU IL MERITI ! Iti vei bate joc de ei asa cum ai mai facut-o si cu alte ocazii si abia atunci ei vor vedea ca au ales gresit ACUM!
Asadar, toate acestea fiind spuse, parerea mea se descrie prin fraza care urmeaza:
DACA TU PRIMESTI ADMIN AICI, EU PARASESC BEST.CS16.RO !
Poate ti-a fost usor sa "vrajesti" pe altii, dar cu mine nu merge !
Atat am avut de zis !
deci
1.eu nu am vb nimicc cu iulian
2. nu iulian m-a pus sa fac acest topic.
3. Iulian nici nu stie ca acest topic exista;)
4. chestiile astea ti le-am spus pe ym la fiecare convorbire ca imi pare rau si mi-ai spus in felul urmator;) nu iti scot modernatorul ca poate o sa fiu plecat si o sa am nevoie de tine si alte chestii ti le aduci tu aminte .
5. Atata timp cat master mi-a dat mie modernator sa am grija impreuna cu tine de forum ca el are prea multa treaba si mi-a spus ca pot inchide orice topic inafara de cel de la reclamatii unde sunt cazuri de remove -1 , iar tu binenteles ca te-a deranjat chestia asta ca mi-a acordat mie acest privilegiu de a inchide topicurile si de a accepta admine si tu imi zici sa am grija doar de discutii libere si de reclyce bin acolo se posteaza odata la 5 ani
6. Nu imi dorest acea pozitie de sef mic pentru ca eu fata de multi admini nu am avut reclamatii , nu am cerut niciodata +1 si m-am multumit mereu cu ce am avut:)
7. ti-o spun inca odata tu nu esti la fel de "rau" cum esti cu mine cu toata lumea;)
8. Cand eu am luat remove lui Alexandru ai spus ca ii dai si lui remove pentru injurii si etc iar lui kuba -1 acela din reclamatie unde este? dovada ca tu ai vrut sa scapi doar de mine dupa cum mi-ai spus la prima reclamtie te zbor;) ai avut intotdeauna pica pe mine !
asa ca las-o moarta wolverine il astept pe master sa dea un raspuns si sa vezi ca el nu stie de topic:) + ca orice ar fi raspunsul lui eu il respect chiar dar stiu ca este nu pentru ca binenteles acest raspuns il da obligat , fortat de tine ca ai pus aceea conditie nimanui nu ii convine sa ia un admin si sa piarda un "general" !
Posted 02 November 2013 - 10:00 PM

Chris, iti amintesti perioada in care tu impreuna cu "domnul de mai sus" ma face`ati in toate formele prin diferite versuri din anumite piese? ...Probabil ca Da, dar pentru ca orgoliul tau e prea mare, nu ai sa recunosti ca esti destul de indiferent, nesimntit, recalcitrant chiar si enervant ...Tu [si altii] esti ca vremea...Schimbator ...Pana acuma m`am comportat frumos, poate chiar exemplar cu tine doar pentru simplu fapt ca nu am "Arfe" si nu "Sufar de mine" cum le ziceai altora...Da, ai avut momente in care erai si de treaba dar sa nu crezi ca am uitat partile in care ti se rupea de mine si crezand ca ai sa primesti "+" ai trecut de partea lui L@wless...
P.S: Probabil dupa ce ai sa citesti ce am scris aici, o sa ma consideri o "Scorpie" ordinara, dar nu imi pasa oricum pentru simplu fapt ca esti un Inganfat si un Fitos si jumatate ...Iti dadeai aere pe sv. pentru simplu fapt ca esti "Cel mai bun prieten al lui Iulian" si ca nu ai sa patesti nimic; Uite ca te`ai inselat ...Cineva imi spunea "Ai rabdare ca o sa zboare si el ...Cat de curand, doar sa ai rabdare" ..Nu as fii crezut in acele vorbe atunci dar uite ca sa intamplat...E frumos sa ai SLOT ?
....Nu cred ...
P.S[2]: Sa nu crezi ca il "pup in talpi" pe Wolverine, pentru ca, chiar nu o fac ....Asta e parerea mea vizavii de comportamentul tau ....A da
..Nu e post, pentru +1 sau ceva in gen cum, cred ca o sa zici ...Si sper sa tii bine minte ceea ce am zis aici ...Eu oricum probabil am sa raman multa vreme Slot`erita dar nu are importanta ...Am alaturi PRIETENI in adevaratul sens al cuvantului si asta e cel mai important ...Greseala mea ca nu am ascultat de cine o trebuit la momentul potrivit ...Dar stii cum e? Toate trec...
...Oricum, cred ca iti poti lua adio pentru o lunga perioada de timp de la admin
...Si restu care veniti cu post de gen "Nu am nimic cu tine, si imi esti prieten" sunteti doar niste [scuzati expresia] pupincuristi
[Nu am dreptul sa jignesc pe nimeni si nici nu o fac pentru ca nu is in masura sa fac asta :) ...Dar suna celor care se simnt sau se regasesc in ceea ce am scris eu ] ...Cu asta doresc sa inchei aceasta "carte" si sper ca m`am facut inteleasa
...A da
Mai iesi si pe`afara omule ca o sa iti arda creierul in fata pc`ului din cauza acestui joc
....
Edit: Am uitat sa reamintesc...Mai sus iti cereai scuze, iar la parerea lui Wolverine ai si dat Quote si i`ai comentat`o ...Tot cu arfe si tupeu ...Si cik iti ceri scuze ...Te minti singur baiete...
Edited by Alezxia, 02 November 2013 - 10:17 PM.
- The WOLVERINE, WOLVERINA and WiPXP like this
Posted 02 November 2013 - 11:33 PM

Nu inteleg ce vrei sa zici... Incearca sa fii mai explicit sa intelega tot omul despre ce e vorba...
Posted 03 November 2013 - 02:06 AM

Posted 03 November 2013 - 02:39 AM

Incercarea ta de a convinge lumea ca esti "de treaba" a cam esuat! Parerea mea e ca ar trebui sa te multumesti cu Soldat...deocamdata... Eu am sa ma tin de cuvant: esti de treaba, ok, nu am nimic impotriva ta, ramai la fel asa cum te stiu, voi mentine parerea... cat de greu poate fi? Ai fost, ESTi si ramai propriul tau Judecator: cum iti asterni , asa dormi ! Ti-ai asternut prost, in sensul ca ti s-a rupt de mine si Mercenaru, acum asa vei dormi. Ce e atat de greu de inteles? Multumeste-te cu accesul pe forum, tine cont de tot ce te-am rugat si, crede-ma ca sunt un om de cuvant si cuvantul meu valoreaza mult mai mult decat poti intelege tu vreodata... ca sa intelegi asta, trebuie sa fii cadru militar cel putin 10 ani... si abia atunci vei ntelege ce inseamna cuvantul unui Capitan®.
Pana atunci, nu mai incerca, ptr ca o faci degeaba! Daca am sa consider ca meriti admin, eu, cu mana mea, am sa iti dau un grad, si nu unul oarecare, ci unul mare, mai mare decat ai avut... dar pana atunci, poarta-te ca atare, lasa orgoliul deoparte, nu mai minti lumea si respecta-i pe cei din jur !!! Intru zilnic pe server fara steam si cu un alt nick... si asa am vazut cat de tare te doare ca nu ai admin... asta ca sa nu zici ca nu ti-am zis... In rest, tine cont de tot ce am discutat si ... timpul le va rezolva pe toate !!!
Pana atunci, poti inchide acest topic ptr ca este cam in zadar... faci promisiuni de care nu te poti tine, iar asta te trage in jos !
Va salut pe toti, cu acelasi respect,
WOLVERINE!
- Crissw likes this
Posted 03 November 2013 - 05:11 AM

Posted 03 November 2013 - 08:10 AM

Doar atata poti ? ....Probabil, una care ar fii suferit de ea acum iti comenta "injuraturile" de mai sus ...
...Mie una mi se rupe de ce zici tu si asa va fii mereu
.
Daca tot ai o varsta, da dovada de maturitate ca iti vine mai bine ....Si nu inteleg de ce injuri in halul asta ca eu una nu am "redactat" nimic gresit in post`ul meu ...Doar ce sa intamplat ...Ramai la "grota" prietene, ca ai o problema destul de grava la "mansarda"
...Hai bafta !
- oLd Sch00lL likes this
Posted 03 November 2013 - 09:33 AM

Probabil se refera la : Ai o reclama de gen "Da click si primesti 4 puncte de reputatie" , dai click si te pune sa faci 2 intrebari ..Sau pentru slot/admin, Stiu eu
Daca gresesc, corecteaza`ma terog
Edit: Sau cand cineva isi face cont pe forum sa scrie undeva langa : Connect best.cs16.ro sau ceva in gen ...Pentru a face mai popular acest sv
Edited by Alezxia, 03 November 2013 - 09:34 AM.
Posted 03 November 2013 - 09:48 AM

Posted 03 November 2013 - 12:55 PM

Uite dovada, ca sa nu zica lumea ca am vorbit aiurea cand ma refeream la tine:
http://forum.cs16.ro...schimbare-nick/
Edited by The WOLVERINE, 03 November 2013 - 12:55 PM.
Posted 03 November 2013 - 12:59 PM

Forumul apartine comunitatii cs16 si nu este in intregime al nostru. Noi folosim doar o sub-sectiune a site-ului cs16.ro, asadar, daca am baga reclame pe forum, banii ar ajunge la cs16 si nu la noi, iar singura modalitate de a o face este sa va bagati voi semnaturi cu reclame, chestie cu care eu nu sunt de acord, pentru ca am spama forumul la greu cu alte site-uri, iar noua nu ne iese nimic la afacerea asta.
NU noi suntem adminii site-ului, ci doar avem cateva privilegii deosebite de a administra o subsectiune a domeniului www.cs16.ro'
Asadar, propunerea ta e cu intentie buna, dar nu ne ajuta cu nimic pe noi, cei din aceasta comunitate !
TC!
Edited by The WOLVERINE, 03 November 2013 - 01:00 PM.
- Stres-oficial likes this
Posted 03 November 2013 - 04:39 PM

dovada in care tu ma rogi sa faci ceva
si eu am respectat si imi zici ca la celelalte am acces iar schimbare nick nu se afla in cele 5-6 eu cred ca am respectat..
Posted 03 November 2013 - 04:45 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users