hai ca deja o dati in altele,fixativa pe ideea topicului si gata.

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Posted 13 October 2013 - 09:09 PM

Posted 13 October 2013 - 09:19 PM

Deja cred ca e inteles...Cine il prinde pe Tony ala sa ii dea pika si ban ! ..
___________ptr Alexia(Wolverine) :
TC se da numai de catr cel care a initiat topicul, si numai daca acesta ajunge la concluzia ca este cazul ca acel topic sa fie inchis! Cand vreodata vei tine cont de toate sfaturile mele ????????
Edited by The WOLVERINE, 14 October 2013 - 12:03 PM.
Posted 14 October 2013 - 12:04 PM

L-am ars cu pika de 2x...dar daca mai intra, va rog sa nu il uitati ! In ceea ce il priveste, il puteti arde cum vreti voi !
Va multumesc!
Posted 14 October 2013 - 12:07 PM

158? Doar atat??? Restul unde sunt? )))
Ideea e ca se incepe curatenia de iarna, iar ptr asta este necesara o intrevedere intre Detinatori, ceea ce se preconizeaza a avea loc in zilele care urmeaza.
Va vom anunta la Anunturi Administrative ceea ce s-a decis.
Am priceput ideea si este normal sa se tina cont de ea. Am sa inchid acest topic sui mai astept si alte sugestii din partea voastra, pe aceeasi cale!
Va salut, cu respect !
Posted 14 October 2013 - 02:31 PM

Cred ca ai ceva cu mine...Dar nici o problema ...Ca sa nu mai am probleme cu voi am sa tac de`acum inainte ca proasta si o sa fac ce zice`ti voi
...Asa tratezi o Fata/Domnisoara ?
Eu una nu cred ca am dat la cineva in cap si nici nu m`am apucat sa injur familii sau mai stiu eu ce
...Acuma de ce iti sunt asa urata nu`mi dau seama...Si probabil nici tu ..Imi pare rau ca sunt nevoita sa scriu toate astea dar mai nou tu ai ceva cu mine...Si esti in dezacord total la orice scriu ...
P.S: Stiu ca am gresit dar nu incat sa fiu tratata ca pe o "carpa" ...
Edited by The WOLVERINE, 14 October 2013 - 05:53 PM.
pentru ALEXIA !!!
Posted 14 October 2013 - 02:34 PM

http://www.girlshare.ro/32914545.4
Am incercat sa ii fac poze pentru ca mie mi se pare ca avea multe faze de wall si cica are imunitate m-am interesat putin sa vad cine este si am inteles ca este fratele lui wolverine , si am decis sa fac un video in care mie mi se pare ca are unele faza de wall
Posted 14 October 2013 - 02:54 PM

Posted 14 October 2013 - 05:11 PM

Posted 14 October 2013 - 05:53 PM

_______________by Wolverine:
Deci, acest post al tau ma face sa fiu sigur ca vorbesc de pomana cu tine! Nu iti era mai simplu sa o faci prin mesaj privat sau pe mess? Chiar trebuie sa o faci public? ok, public o fac si eu: Ti-am dat remove azi, si vei avea slot pana cand vei invata ca intr-o comunitate nu e bine sa ai fitze si/sau sa faci abuz de suportul pe care ti-l ofera anumite persoane. Te-am rugat in mod repetat in lungile noastre discutii pe mess anumite lucruri si se pare ca mi-am tocit degetele de pomana insirandu-ti acele sfaturi dar si motivele pentru care ar trebui sa tii cont de ele... NU SUPORT SA VORBESC DEGEABA !!!
Apoi urcandu-ti-se la cap, ai inceput sa faci abuz pe server cu anumite chestii care nu prea sunt demne de un admin... Fapt pentru care mi-am schimbat parerea despre tine. Am trecut lejer peste faptul ca mi-ai dat ban 5 minute pe motiv de "bug"(NU SE DA BAN PTR BUG, ci doar kick !!!) plus multe alte faze pe care le-am observat la tine atunci cand intram cu alte nick-uri si fara steam... Asa ca, daca tu imi spui ca eu acum te tratez ca pe o carpa, te inseli!
Comportamentul meu la adresa ta este oglinda comportamentului tau la adresa NOASTRA !
Sper ca ai priceput ceea ce am vrut sa spun aici si sa incerci macar acum, sa tii cont de tot ce am incercat sa te invat, si totul inspre binele tau!
** Era de preferat sa imi scrii in mesaj privat aceste lucruri, dar lasa ca e bine si asa! NU ma feresc sa spun ce am de zis, asa ca... se vede asta!
Aaaa, sa nu uit: SCHIMBA-TI SEMNATURA ca rugamintea mea era ca la semnatura gradul sa fie actualizat ! Multumesc pentru intelegere !
Edited by The WOLVERINE, 14 October 2013 - 05:54 PM.
- L@wL3sS, Max FROM HELL and Xia.Alecsia like this
Posted 14 October 2013 - 08:19 PM

Nu pot descarca de pe girlshare ,tot ma redirectioneaza pe site-uri de matrimoniale ! R.I.P that site ! Daca e cineva amabil sa imi dea si mie demo-ul ,sau sa il incarce pe alt site !? Si revin cu Edit !
Posted 14 October 2013 - 08:39 PM

Posted 14 October 2013 - 08:57 PM

calmativa oameni buni,nu era nevoie de atata TAM TAM
wolverine,alexia a raspuns aici pentru ca si tu i-ai dat edit la post tot aici.. nu si-a dat seama ca trebuie sa iti spuna in privat cat timp ai spus-o si tu aici...intelegi tu... Eventual trebuia sa ii spui in pm ce ai de spus si ea iti raspundea tot acolo si nu mai era discutia asta pubilca... in fine
WOLVERINE ptr UZZI:
1. Esti avocatul ei? Sper sa nu ca altfel va trebui sa imi trimiti instiintare;
2. Alexia stie destul de bine la ce ma refer, si ea a inceput tot "TAM-TAM-ul" intr-un alt post...stie ea care; este in alta categorie, dar hai sa o lasam asa!
3. Am sa dau TC ca sa fiu sigur ca, daca mai are ceva de spus, o sa imi scrie in privat.
Edited by The WOLVERINE, 15 October 2013 - 12:11 AM.
Posted 14 October 2013 - 08:59 PM

Posted 14 October 2013 - 10:37 PM

Posted 15 October 2013 - 12:49 AM

Salut,
in seara care tocmai a trecut a avut loc intalnirea Detinatorilor serverului Best.cs16.ro la care s-au stabilit urmatoarele "capete de afis":
* Cine primeste REMOVE ?
R: Din 160 de admini pe care ii aveam, tin sa va anunt ca am mai ramas cu 95. Va rog mult de tot sa verificati lista Staff si sa acceptati deciziile luate !
* Cine primeste UP ?
R: Au fost facute cateva mariri in grad la propunerea lui Wolverine si acceptul celorlalti 2 Detinatori - 1NIQ*MASTER & MERCENARU*MASTER. Va rog sa va cautati in LISTA STAFF(CLICK AICI!) si sa va actualizati semnaturile/avatarele personalizate, caci maririle in grad au fost destule !
* Cum sa imbunatatim serverul?
R: Am adoptat cateva pluginuri noi si utile pentru server dar si ptr playeri, ca de exemplu: CT bmb stealer (permite si CT sa planteze BMB, ca apoi sa faca defuse... Daca asta se intampla, echipa Terro moare instant - slayteam); un alt plugin este cel care permite jucatorilor sa vanda armele gasite pe jos de la cei morti (scrii in chat "/vand" si primesti bani ptr arma care o ai in mana in acel moment. Se pot vinde pistoale si arme de assault.); inca un plugin adoptat a fost si cel mai vizibil la ora actuala-Admin models(adminii serverului Best.cs16.ro au uniforme diferite fata de playerii simpli ai serverului. In zilele urmatoare, Wolverine se va ocupa de personalizarea uniformelor pe gradele avute fiecare-culorile pentru fiecare grad se pot vedea in lista staff) + multe alte masuri administrative ce au ca menire buna functionare a serverului din a carui comunitate faceti parte.
Asadar, va rugam sa respectati Regulamentul acestui server/forum, atata timp cat va place sa faceti parte din aceasta comunitate, altfel, veti suporta consecintele. NU se mai admit nici un fel de exceptii, indiferent de intensitatea prieteniei voastre cu vreunul dintre Detinatori !!!
Ca drept dovada, postam si o poza cu Detinatorii serverului nostru: Best.cs16.ro ... atat pentru cei care nu ne cunosc, cat si pentru ceilalti useri/playeri.
* Orice alte schimbari ce vor mai avea loc, va vor fi anuntate aici prin topic nou. Va rugam sa intrati mai des in aceasta categorie si sa verificati !
** Ca urmare a acestui fapt, fiecare admin care vede acest anunt, sa dea un reply cu textul: "Am luat la cunostinta!"
Va multumim!
(echipa Detinatorilor serverului Best.cs16.ro)
Edited by The WOLVERINE, 15 October 2013 - 07:12 AM.
- WOLVERINA, WiPXP and Xia.Alecsia like this
Posted 15 October 2013 - 12:56 AM

Posted 15 October 2013 - 01:16 AM

Posted 15 October 2013 - 01:20 AM

Posted 15 October 2013 - 02:51 AM

Posted 15 October 2013 - 07:31 AM

Eu il stiu cum joaca CS si din 3 servere pe care le-am avut, pe 2 dintre ele avea ban de la mine, dar nu ptr cod, ci pentru "halul" in care joaca. NU a jucat niciodata cu cod, in schimb are un stil de iti vine sa il omori cu ciomagu'... Ce decideti voi asa se face, ii dau remove si gata... dar va spun ca nu joaca niciodata cu coduri. Daca se pricepe la ceva in viata, asta este CS...si atat! Macar de-ar pune si mana pe carte...
Majoritatea decide!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users