Jump to content

Photo

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• This topic is locked This topic is locked
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 member(s) have cast votes)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. NU (8 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

Vote

Eu_PunK

Eu_PunK

Power Member

• Membru
  • 71 posts
  • 24 topics
  • Joined 21-September 13
  • Country: Country Flag

L@w ********* esti u , eu nu te-am jignit.. da ia pune -te uin locul meu sa nu poti juca din cauza unor admini INAPTI ca wolverini ... ADEVARUL DOARE HUH? ... nu ma intereseaza  sfaturile tale vestimentare crede-ma nu  am nevoie .. ma imbrac cum vreau clar?  sfaturile tale bagati-le in CUR pardon posterior..esti slab daca te iei de vestimentatia dintr-o poza , insemana ca nu ai nimic interesant de spus ....  PATETTIC... DACA AI VRUT SA FII FUNNY, NU TI-A REUSIT..  NU MA CUNOSTI NU VB AIUREA... urasc prostii cu gura mare care dau din gura doar sa nu  taca ..si sicncer L@ W observ cu dezamagire ca esti una din acele.. LA WOLVERINI MA ASTEPTAM..LA TINE NU

Edited by Eu_PunK, 25 September 2013 - 07:10 AM.

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12

SOTIA TA  ESTE FRUSTRATA .. SPERAM RESTU SA FITI DIFERIT DAR SUNTETI TOTI LA FEL ... WOLVERINI ..HMM ..FAMILIA FRUSTRATILOR ERA MAI BINE 

PS: stai linistit am unde juca , dar oricum orice ar fi ...suneti o familie de frustrati care cred ca daca dau un ban sa fie owneri au treaba cu cs -ul ..  PENIBILI e  definitia pt familia voastra.. 

COPIL NU MAI SUNT DE MULT ..MAI VIZITEAZA SI ALTE SECTIUNI ALE FORUMULUI

Cu "Alde voi" se duce serverul de rapa"

Un singur post ca si acesta si o sa ai restrictie pe forumul serverului ! Sper ca m-am facut inteles.

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Asa face un copil *********, facut din pariuri cu vecinii !!! Luati aminte la acest nesimtit care, nu numai ca jigneste pe Steam, ci mai face si pe desteptul in speranta ca poate il baga si pe el lumea in seama!

Pentru mine el este cel frustrat si incapabil in a se adapta la o comunitate. Este un dobitoc de prima clasa, copilas rasfatat care nu accepta sa piarda nimic, nici macar un acces pe un server de CS. Daca el ptr atata lucru se umileste in halul in care o face, cu siguranta ca nu stie ce este in capul lui, si asta pe buna dreptate... pentru ca, oricat de mult s-ar chinui, nu ar gasi nimic in el... la cap ma refer.

Inainte sa mai trimiti lumea la cratita sau pe unde vrei tu, macar asigura-te ca acea femeie este singura si ca este lipsita de aparare, altfel vei avea de suferit in cel mai cumplit mod posibil. Roaga-te spre binele tau sa nu ai ip fix, pentru ca te vei trezi cu mine la usa ta si ce va iesi, nici ma-ta, nici tac-tu' si nici tot neamul tau nu te va mai putea recunoaste dupa ce termin cu tine!

Edited by The WOLVERINE, 25 September 2013 - 04:09 PM.

• 3s; everywhere, WOLVERINA, oLd Sch00lL and 1 other like this

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Deci sa incepem cu inceputul: ca lucrurile nu vreau sa ramana nelamurite. Eram spectator si runda incepuse de aproape un minut si rulam jucatorii..observ in baza tero 2 jucatori care stateau de pomana..ok le dau slay la ambii si sare domnul cky cu gura mare...ii explic ca nu e cazul sa faca tragedie, dar el ma ia la rost ca pe ultima proasta din parcare si ca atare il trimit urgent la plimbare, pentru ca nu e cazul sa fiu jignita de dl."n-am ce face". Primesc ulterior mesaj privat pe steam si il blochez. Dar dl. "n-am ce face" il mananca pe sub unghii si iar scrie in alte postari cu binecunoscuta superioritate pe care crede el ca o are...si categoric ca oamenii de genul asta trebuie expediati de pe server, iar azi isi da iar in petic cu jigniri care mai de care mai "sublime". Si ca sa probez tot ce am scris am sa postez toate screen-shoturile pe care le am.

http://www.fileshare.ro/e29882322

http://www.fileshare.ro/e29882323

http://www.fileshare.ro/e29882324

http://www.fileshare.ro/e29882325

coolte34.png

Edited by The WOLVERINE, 25 September 2013 - 04:10 PM.

• The WOLVERINE likes this

shadow166

shadow166

New Member

• Membru
  • 5 posts
  • 2 topics
  • Joined 18-September 13

sal....am jucat acum 2 zile in urma p serv...acum imi spune sa imi rezerv loc pe site...nu am idee cum...e bun serv...nu imi place serv...cu coduri..ms...astept raspuns...... id mess: shadow_theguy

Max FROM HELL

Max FROM HELL

Gold Member

• Membru
  • 600 posts
  • 25 topics
  • Joined 23-July 13

Adica era plin serverul cred ! Incearca mai tarziu ! Nu mai faceti posturi pe unde apucati ,era de ajuns sa scrii la DISCUTII LIBERE ! 

UnTouChaBLe.

UnTouChaBLe.

Advanced Member

• Membru
  • 160 posts
  • 7 topics
  • Joined 01-September 13

"e bun serv...nu imi place serv...cu coduri..ms" nu are nici un sens ce spui  , incearca sa scrii si tu clar sa intelegem si noi

Max FROM HELL

Max FROM HELL

Gold Member

• Membru
  • 600 posts
  • 25 topics
  • Joined 23-July 13

TRADUCERE : "E bun serverul ...Nu imi plac serverele cu, coduri "...

GATA CU SPAMUL AICI ; ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOPICUL ASTA !

Edited by MaX @, 26 September 2013 - 04:54 PM.

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

Mi se pare nesimtire asta sa ai admin si sa anuti pe u@ ca cineva are wall...

De ce mai ai admin?

Cred ca cu toti am vrea sa stam sa ne jucam si sa nu adminam , dar ne facem treaba cum putem .. dar asta mi s-a parut lipsa de respect fata de ceilalti admini:-??

Nu dau in cap nimanui si nu am nimic cu el dar mi se pare nesimtire ..

102t66c.jpg

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Hai sa vedem daca slotul il ajuta cu ceva!!!!

• WOLVERINA likes this

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Poate aceste exemple nu ar trebui sa se opreasca aici...asa ca toti cei care au admin doar de dragul de a fi mai presus decat restul jucatorilor, dar treaba nu si-o fac, ci o paseaza cu multa nonsalanta altora, sa le fie invatatura de minte, vor ramane cel mult slot/soldat pe server!!!

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Pacat ca te-ai oprit la asta...saracu' :)))) Peste jumatate dintre admini fac la fel, dar nu se iau masuri...pentru ca... suntem prea buni, dar "cand esti bun, esti luat de prost", iar acest lucru trebuie sa inceteze. Daca pana acum i-am pasuit in fel si chip, de acum inainte se cam termina cu asa ceva. Asadar, ORICE ADMIN CARE CERE ALTOR ADMINI CA SA FACA CEVA CE AR PUTEA FACE CHIAR EI INSISI se pedepseste cu REMOVE! Explicatia este simpla: De ce ai mai dorit admin? Ai accesul necesar sa faci "curatenie", dar tu dai ordine altora? Asta chiar ca e "nesimtire pe fata".

Exceptie de la acest lucru fac cei care nu au accesul necesar(asta pentru cei care nu au inteles pe deplin fraza de mai sus).

Am sa editez inclusiv Regulamentul... ca sa nu zica nimeni ca nu este public acest lucru.

Va salut!

• Crissw and Max FROM HELL like this

The_Grinch

The_Grinch

New Member

• Membru
  • 5 posts
  • 2 topics
  • Joined 20-July 13

Imi cer scuze daca v-am pierdut timpul de pomana!

Edited by The WOLVERINE, 02 October 2013 - 12:16 PM.

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

nu stiu ce sa zic.. si eu l-am verificat pe grich dar nu avea nimic acum nu stiu ce sa zic..

oLd Sch00lL

oLd Sch00lL

Gamer Member

• Membru
  • 920 posts
  • 14 topics
  • Joined 26-July 13

A fost verificat de atatea ori si a fost curat mereu .

musicON

musicON

Advanced Member

• Membru
  • 171 posts
  • 10 topics
  • Joined 25-April 13

grinch este prietenul meu si puteti sa ii faceti cate demo-uri,ss-uri  vreti pentru ca este curat,stiu cum joaca,am fost la el acasa si am ramas uimit la ce casti,mouse si pc are...si stie sa joace bine la sunet.

WiPXP

WiPXP

Addicted Member

• Membru
  • 267 posts
  • 13 topics
  • Joined 26-May 13

Nick: Fly-Tech
Grad:  Sergent
Nume real: Constantin ( ma strigati cum vreti voi. fara preferinte)

• Marius221 likes this

UnTouChaBLe.

UnTouChaBLe.

Advanced Member

• Membru
  • 160 posts
  • 7 topics
  • Joined 01-September 13

Asta cu jucatu la sunet am observat si eu ca joaca bine la sunet si mi s-a parut curat.

nap

nap

Gamer Member

• Membru
  • 962 posts
  • 45 topics
  • Joined 26-June 11

Nick: nap
Grad:  Maior (park :))) ..tot timpul uit gradele astea militare :)) )
Nume real: Sorin

• L@wL3sS likes this

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Nu ca ar fii treaba mea...Dar chiar a fost urat :-j ...Si nu acuz pentru ca nu am dovezi :-? ...Dar eu una zic ca are undeva si cod :) ...Acum voi stiti ce face`ti cu el :) ...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users