Jump to content

Photo

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• This topic is locked This topic is locked
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 member(s) have cast votes)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. NU (8 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

Vote

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13
  • Country: Country Flag

Va salut!

NU ma justific in fata nimanui, dar nu e prima data cand se intampla si ar cam trebui sa facem ceva in privinta asta.

Adminul Senzor a primit remove de la mine, dar cineva cu acces la FTP-ul serverului i-a dat iarasi acces, ia el, drept recunostinta, in 2 minute a dat de 3 ori voteban la adresa a 3 admini, printre care si Boris* cel pe care il cunoastem toti de mult...

Uite dovada:

senzor10.jpg

Acum ramane la aprecierea voastra daca acest admin merita mai mult decat remove!

Va salut, cu respect !!!

Edited by The WOLVERINE, 06 September 2013 - 12:10 PM.

oLd Sch00lL

oLd Sch00lL

Gamer Member

• Membru
  • 920 posts
  • 14 topics
  • Joined 26-July 13

Ori ia spart cineva adminu ori ceva sa intamplat.

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

eu cred ca ia spart cineva adminul:-? 

Flavia.

Flavia.

New Member

• Membru
  • 3 posts
  • 2 topics
  • Joined 03-September 13

Nick:   Flavia.
Grad: Slot
Nume real: Flavia

• CaninoRacketz likes this

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

Topic closed sper ca te-am lamurit !

Uzzi ARB

Uzzi ARB

Ultras Member

• Membru
  • 417 posts
  • 10 topics
  • Joined 04-April 13

Eu cred ca e prost.

Nu avea cine sa ii sparga adminu,si chiar daca ii spargea cineva adminu,anunta un detinator.

Max FROM HELL

Max FROM HELL

Gold Member

• Membru
  • 600 posts
  • 25 topics
  • Joined 23-July 13

Si eu sunt de aceeasi parere ; asta cu spargerea adminului e o scuza penibila si "proasta"  ,nu inteleg nici cum ! Va invit sa imi spargeti adminul ,sunt curios cum ! :-??

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

a primit remove oricum... luati acest topic drept exemplu pentru inca una din alegerile proate care le-am facut in ceea ce priveste acordarea atat de usor a acceselor speciale pe acest server...

(nu eu i-am dat, nici macar nu il cunosc, in schimb mi-as fi dorit sa nu faca asta din lipsa maturitatii !)

Pacat !

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Am vazut demo-ul!

Eden|Hazzard are wal prea clar ca sa nu ia pika + ban . Sper ca i-ai "explicat" ca nu asa se joaca pe serverul asta !

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Pun doar link-ul cu demo-ul facut si decidem ulterior daca joaca cu cod ori ba. ( =))) eu deja stiu raspunsul, dar asa ca sa ne mai distram!)

http://www.2shared.c.../alexandru.html

Edited by WOLVERINA, 14 September 2013 - 09:56 AM.

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Dupa vizonarea de cateva ori a demo-ului si consultarea cu altii 2 admini de baza am decis ca nu are absolut nici un cod,ci doar bulan!!

Edited by UNIqMASTER, 14 September 2013 - 06:14 PM.

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Am deja Post...

Edited by Alezxia, 14 September 2013 - 04:25 PM.

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Nick:WTF ? Alexia !
Grad: Moderatoare
Data: 13.09.2013
Ora: 22:11

Edited by Alezxia, 14 September 2013 - 10:04 PM.

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Prin urmatoarele randuri eu "WTF ? Alexia " admin "Moderator" pe serverul best cer:

1- Ca orice fata[Jucatoare] pe acest server sa fie tratata cu respect :) ...[Fara hormoni din partea adminilor]

2- Astept din partea Adminilor [Mici sau Mari] mai multa seriozitate si raspundere.[Sunt satula sa fiu luata la misto in repetate randuri de catre toti ]

3- Nu sunt de-acord cu, problemele gen " Prieten cu Owner/Detinator" fiindca asa nu se mai face dreptate...Prin asta aduc referire tot la mine ... Sunt luata la misto de catre un Owner : " Ex: L@wless" si in loc sa mi se faca dreptate restul rad...

4- Nu vreau sa fiu considerata o "Pupincurista" [cum mi se mai spune pe sv] pentru ca eu nu cred ca am interevenit in vreo discutie in care era implicat un admin drag mie "Gen: WOLVERINE, WOLVERINA, Chris, Valy,Destroy etc." fara sa fie facuta o nedreptate...

5- Regulamentul nu le suna la toti...Gen limbajul pe server...Fiecare player e sanctionat la fiecare greseala sau Limbaj Neadecvat serverului..Dar culmea, adminii nu...Eu cand zic ceva in gen "Jet. Marsh" imi dau gag automat...Prin asta incerc sa arat ca vreau sa fiu egala cu toti playerii...

6- Sunt admini pe server ca stau degeaba de cele mai multe ori..." Mai bine joc decat sa imi fac treaba ca admin" Gen:Naparca...Intra odata la 3 zile si atunci joaca si da comenzi...Iar noua astia care ne pasa si care ne devotam acestui sv in proportii de 70% nu ne prea sunt observate eforturile...Sunt plina de reclamatii deoarece altii se oftica de felul in care adminez...Am invatat de la altii ca trebuie sa fiu severa si dintr-o bucata ca mai tarziu sa nu fiu luata de "proasta" [Paragraful 2] Daca va deranjeaza modul meu de adminat imi spune-ti personal...

Sper sa nu fiu luata in nume de rau dar sunt lucruri pe care eu le pun la suflet si care dor cu adevarat !.  ...

Va saluta cu respect WTF ? Alexia !

Edited by The WOLVERINE, 15 September 2013 - 12:13 AM.

• Crissw, The WOLVERINE, WOLVERINA and 2 others like this

oLd Sch00lL

oLd Sch00lL

Gamer Member

• Membru
  • 920 posts
  • 14 topics
  • Joined 26-July 13

Daca am gresit cu ceva te rog sa ma scuzi sti ca eu cu Chris glumim.Daca ai luat'o in nume de rau atunci imi cer scuze si alta dat nu mai zic nimic.

Edited by D3sTr0y, 14 September 2013 - 11:34 PM.

• WOLVERINA likes this

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Nu am luat nimik in nume de rau...Si nu trebuie sa te simnti in versurile de mai sus ...Sunt pentru cei care fac cu adevarat caterinca doar pentru ca se cred smecheri ;) ...Cu tine nu am absolut nimik...Deci nu am pentru ce sa te scuz... :)

Edited by Alezxia, 14 September 2013 - 11:34 PM.

• musicON likes this

iwannabeangel

iwannabeangel

Member

• Membru
  • 34 posts
  • 4 topics
  • Joined 09-September 13

Nick: Little pumpkin 
Grad: Administrator 
Data: 15/09/2013
Ora: 01:08

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

"Copila mea", te dedici prea mult acestui server...munca ta de pe server e ca si serviciul, il faci corect, impartial, dar fara sa lase urmari in viata ta de dupa ce iesi din joc. Asadar, asa cum te-am mai rugat in repetare randuri, nu baga in seama toti frustratii aia mici, ca unii saracii nici buletinul nu si l-au luat, iar daca vreun admin mai mare in grad te jigneste stii sa faci print screen la consola si fa si tu reclamatie...ca poate doar asa cu metoda "cui pe cui se scoate" scapi de cei mojici. Si hai sa iti mai spun ceva, cu cat te necajesti mai tare cu atat vei fi luata in bete mai rau...asadar sictir la cei ce nu merita atentia ta!

• The WOLVERINE, musicON and Xia.Alecsia like this

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Eu te inteleg mama...Dar ai observat pana si D`ta ca am facut reclamatie degeaba...Nu tu sanctiune reclamatului dar -1 mie...Pe care il meritam :) ...

• musicON likes this

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Eu te inteleg mama...Dar ai observat pana si D`ta ca am facut reclamatie degeaba...Nu tu sanctiune reclamatului dar -1 mie...Pe care il meritam :) ...

Ai tu cumva impresia ca in viata o sa intalnesti numai corectitudine??? Invata sa treci peste si nu te lasa afectata de asta, pana la urma e doar un joc...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users