Prin urmatoarele randuri eu "WTF ? Alexia " admin "Moderator" pe serverul best cer:
1- Ca orice fata[Jucatoare] pe acest server sa fie tratata cu respect
...[Fara hormoni din partea adminilor]
2- Astept din partea Adminilor [Mici sau Mari] mai multa seriozitate si raspundere.[Sunt satula sa fiu luata la misto in repetate randuri de catre toti ]
3- Nu sunt de-acord cu, problemele gen " Prieten cu Owner/Detinator" fiindca asa nu se mai face dreptate...Prin asta aduc referire tot la mine ... Sunt luata la misto de catre un Owner : " Ex: L@wless" si in loc sa mi se faca dreptate restul rad...
4- Nu vreau sa fiu considerata o "Pupincurista" [cum mi se mai spune pe sv] pentru ca eu nu cred ca am interevenit in vreo discutie in care era implicat un admin drag mie "Gen: WOLVERINE, WOLVERINA, Chris, Valy,Destroy etc." fara sa fie facuta o nedreptate...
5- Regulamentul nu le suna la toti...Gen limbajul pe server...Fiecare player e sanctionat la fiecare greseala sau Limbaj Neadecvat serverului..Dar culmea, adminii nu...Eu cand zic ceva in gen "Jet. Marsh" imi dau gag automat...Prin asta incerc sa arat ca vreau sa fiu egala cu toti playerii...
6- Sunt admini pe server ca stau degeaba de cele mai multe ori..." Mai bine joc decat sa imi fac treaba ca admin" Gen:Naparca...Intra odata la 3 zile si atunci joaca si da comenzi...Iar noua astia care ne pasa si care ne devotam acestui sv in proportii de 70% nu ne prea sunt observate eforturile...Sunt plina de reclamatii deoarece altii se oftica de felul in care adminez...Am invatat de la altii ca trebuie sa fiu severa si dintr-o bucata ca mai tarziu sa nu fiu luata de "proasta" [Paragraful 2] Daca va deranjeaza modul meu de adminat imi spune-ti personal...
Sper sa nu fiu luata in nume de rau dar sunt lucruri pe care eu le pun la suflet si care dor cu adevarat !. ...
Va saluta cu respect WTF ? Alexia !
Edited by The WOLVERINE, 15 September 2013 - 12:13 AM.