Salt la continut

Fotografie

[CS16] Abuz KiD

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
20 replies to this topic

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12
  • Country: Country Flag
  • Numele moderatorului reclamat: KiD iNk
  • Motivul reclamatiei: Ban fara motiv si fara explicati.Motivul banului de ce ii dau dislike :)),atunci de ce este pusa comanda dislike,like?Daca nu merita sa primesca like ,io ce sa ii fac ?Astea deja is copilari ban fara motiv ca asa vrea domnul kid pentru ca este super moderator in curand adminstrator copil de 14 ani care se joaca cu comenzile si cu noi,oricum nu cer sa i se faca nimica ca stiu ca nu o sa ii faceti nimica doar ce cer sa fie scos banul de pe nick-ul "minimal90" care a fost dat pe motiv dislike.
  • Link catre topic / Printscreen:
  • Posted Image

Aceasta postare a fost editata de MiNiMaLBack: 20 October 2012 - 11:21 AM

• KiDuLeTz likes this

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Le ai cu forumul la maxim.
Multi account :
Posted Image

P.S Nu ma astept sa intelegi ceva din poza asta.

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Topic Starter

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12

Le ai cu forumul la maxim.
Multi account :
Posted Image

P.S Nu ma astept sa intelegi ceva din poza asta.

sincer chiar nu inteleg si nu demonstrezi nimica cu ea mi-ai dat ban fara motiv vreau sa fie scos banul si atata nu ma intereseaza de gradul tau ce il ai pe forum ,ca pt mine nu contezi 2 centi.Nu ai facut nimic pentru mine!

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Nu demonstrez nimic ? Ai multi account.
Ramai cu contul asta , altul nu mai primesti.
Nu ma intereseaza cine, ce si cum iti sunt dar daca incerci sa scoti ceva din asta iti zic ca nu ai sanse.

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Topic Starter

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12
Ce multi accont tot vorbesti tu acolo ma chiar nu te inteleg ai ceva cu mine frate zi pe fata si gata.Ci ciuda de ce nu dau si eu ca ceilalti copii din comunitate like la fiecare prostie ce o zici,ce vrei sa te pup in C** nu is asa te rog scoate banul si veziti de treaba.

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11

Ce multi accont tot vorbesti tu acolo ma chiar nu te inteleg ai ceva cu mine frate zi pe fata si gata.Ci ciuda de ce nu dau si eu ca ceilalti copii din comunitate like la fiecare prostie ce o zici,ce vrei sa te pup in C** nu is asa te rog scoate banul si veziti de treaba.

Asteapta sa vina un administrator sa iti traduca despre ce vorbesc , ca ai fost si moderator si tot degeaba.
Am ciuda pe tine ? Ala e motiv sa-ti dau ban ? Gandeste inainte sa vorbesti.

Ultimul meu post aici

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Topic Starter

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12

Asteapta sa vina un administrator sa iti traduca despre ce vorbesc , ca ai fost si moderator si tot degeaba.
Am ciuda pe tine ? Ala e motiv sa-ti dau ban ? Gandeste inainte sa vorbesti.

Ultimul meu post aici

Mda iti areti adevarata valoare m-am lamurit cu tine :).Va rog un administrator unban pe contul "minimal90".Multumesc

PS: unde vezi tu multi accont ma ca is doua clase de ip-uri diferite,in fine,chiar nu am ce mai zice m-am lamurit peste cap cat de copil esti.

Aceasta postare a fost editata de MiNiMaLBack: 20 October 2012 - 11:39 AM

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 Postari:
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Poftim, dovada de multi-account, kid a postat o poza gresita.

Posted Image

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Topic Starter

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12

Poftim, dovada de multi-account, kid a postat o poza gresita.

Posted Image

Afro lucrul asta l-am lamurit cu 1234(super moderator) si cu th3#afk (moderator global) ,am zis atunci sunt la facultate si am stat in camin si si-au facut si prieteni de ai mei cont pe cs16.ro sa jucam toti.Am mentionat atunci ce a fost si m-au inteles toti oricum daca te uiti fiecare cont are altceva.Eu nu inteleg de ce acuma ban,pt ca i-am dat dislike sa fim seriosi nu suntem copii.

PS: Nu mai am acces la Moderator Only sa vezi ce am postat atunci la comentul lui th3#afk cand a vazut acelasi ip daca poti si ai timp uitate si te rog unban.

Aceasta postare a fost editata de MiNiMaLBack: 20 October 2012 - 12:25 PM

aSqueL

aSqueL

Power Member

• Banned
  • 99 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 19-October 12
UratX_x si mie mi s-a intamplat asa ceva pe contul Vladdd. @ Alcool

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Mai esti chiar penibil ... faci multi account sa imi dai dislikeuri , intreaba-l pe KiD ca eu imediat am sezizat ca ceva nu era in regula ... ca daca dadeai dislike la ceva la care nu aveai de ce , dar dadeai la posturi aiurea care erai neutre din punct de vedere al postarii lor . Ti-am zis sa stai pe curu tau si sa lasi smecheriile si tu si arabu dar daca nu intelegeti suportati consecintele !

P.S. Nu zic ca este meritul meu sau ca ma laud ca ai luat ban , spun doar ca fiecare primeste ce cauta .
P.S.2 Am postat aici pentru ca eu si KiD am fost cei vizati de multi accountingu lui .

Multumesc !

@Edit : Ma ce te scoti acuma ca contu ala ii altcineva :)) tu faci multi accounting clar , ai folosit contul doar la DISLIKEURI , daca era altcineva de ce sa imi de-a fix mie dislikeuri in prostie ? Era cont facut aseara la 12:40 AM , si singura activitate daca nu ma insel erau down la cateva posturi de ala mele si a lui KiD .

Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 20 October 2012 - 12:48 PM

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Topic Starter

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12

Mai esti chiar penibil ... faci multi account sa imi dai dislikeuri , intreaba-l pe KiD ca eu imediat am sezizat ca ceva nu era in regula ... ca daca dadeai dislike la ceva la care nu aveai de ce , dar dadeai la posturi aiurea care erai neutre din punct de vedere al postarii lor . Ti-am zis sa stai pe curu tau si sa lasi smecheriile si tu si arabu dar daca nu intelegeti suportati consecintele !

P.S. Nu zic ca este meritul meu sau ca ma laud ca ai luat ban , spun doar ca fiecare primeste ce cauta .
P.S.2 Am postat aici pentru ca eu si KiD am fost cei vizati de multi accountingu lui .

Multumesc !

Va rog warn celor 2 nu aveti voie aici,cititi regulamentul cat despre tine Nasacryl te rog abtinete ca nu stiu care ii penibil ca tu mi-ai dat dislike la toate comentarile mele ,uite si dovada:

Posted Image

PS: daca nu iti ajunge poza asta cu dislike mai am vreo 20 te rog,copil de 11 ani din Gherla de la mititica

Aceasta postare a fost editata de MiNiMaLBack: 20 October 2012 - 12:46 PM

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 Postari:
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Pana la urma kid care este motivul ?

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Cum sa nu am voie ma ? Chiar asta am specificat clar , intrucat eu eram tinta atacurilor sa le spunem asa metaforic normal ca trebuie sa postez . Banul este clar din cauza MULTI ACCOUTINGULUI ! ce nu este clar ? se si vede aceleasi tipuri de emailuluri folosite : iulyan _ puma si la celalt iulian_nush ce . si chair si numele la contu de pe care imi dadeai dislikeuri era iulyaafk .....

Te-a mancat in c*r platesti acuma , nu zice nimeni poti da dislikerui si likeuri cate vrei dar nu faci multi accounting

Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 20 October 2012 - 12:58 PM

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Topic Starter

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12

Cum sa nu am voie ma ? Chiar asta am specificat clar , intrucat eu eram tinta atacurilor sa le spunem asa metaforic normal ca trebuie sa postez . Banul este clar din cauza MULTI ACCOUTINGULUI ! ce nu este clar ? se si vede aceleasi tipuri de emailuluri folosite : iulyan _ puma si la celalt iulian_nush ce . si chair si numele la contu de pe care imi dadeai dislikeuri era iulyaafk .....

Te-a mancat in c*r platesti acuma , nu zice nimeni poti da dislikerui si likeuri cate vrei dar nu faci multi accounting

Ma tu nu sti sa citesti regulamentul te rog taci + warn.

PS: tu nu esti tinta nimanui esti un nimeni,te rog termina cu postarile ca nu am treaba cu tine kit ca imi dai dislike 20 pe zi

Aceasta postare a fost editata de MiNiMaLBack: 20 October 2012 - 01:04 PM

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Chiar merita T/C topicul asta ..... nu este nimeni nevoit sa suporte pe homelessu asta care in ziua de sambata nu are ce face , si termina acuzatiile catre mine ca iti promit eu ca te caut si te calc in picioare daca tot esti din cluj ...nu te baza ca is din Gherla , da is Gherla ca aici m-am nascut dar Academia de Politie Septimiu Muresan e in Cluj si luni cand ma intorc nu cred ca ti-ar conveni sa trec pe la tine . Pentru ultima oara iti spun calmeaza-te ca nu trebuie sa imi dai adresa ta ca te gasesc , ci te gasesc prin mijloace proprii daca continui cu insulte nefondate ! Eu nu is prietenii tai care se joaca cu puta in tarana in fata blocului , pe mine daca ma "deranjezi" sa te caut nu te caut degeaba .

Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 20 October 2012 - 01:14 PM

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Topic Starter

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12

Chiar merita T/C topicul asta ..... nu este nimeni nevoit sa suporte pe homelessu asta care in ziua de sambata nu are ce face , si termina acuzatiile catre mine ca iti promit eu ca te caut si te calc in picioare daca tot esti din cluj ...nu te baza ca is din Gherla , da is Gherla ca aici m-am nascut dar Academia de Politie Septimiu Muresan e in Cluj si luni cand ma intorc nu cred ca ti-ar conveni sa trec pe la tine . Pentru ultima oara iti spun calmeaza-te ca nu trebuie sa imi dai adresa ta ca te gasesc , ci te gasesc prin mijloace proprii daca continui cu insulte nefondate !

Te astept uite adresa : Cartierul Marasti strada Cojognei nr 38 bloc 10-12

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3341 Postari:
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
Urmatorul post dupa mine , banned 7 days .

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Iulianafk , e-mailul : [email protected]
iulyan_medias este id-ul folosit de tine si in prezent.
Deci ti-ai facut ieri alt cont. Asta este motivul.

2 conturi = ban. life bro.

Aceasta postare a fost editata de KiD iNk: 20 October 2012 - 04:01 PM

MiNiMaLBack

MiNiMaLBack

Member

• Topic Starter

• Banned
  • 19 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 20-October 12

Iulianafk , e-mailul : [email protected]
iulyan_medias este id-ul folosit de tine si in prezent.
Deci ti-ai facut ieri alt cont. Asta este motivul.

Bun motivul :).Dati unban pe nick "minimal90" si T/C.Va multumesc

PS: Motiv foarte bun se vede clar reputatia fara dislike si like.Nu mai are rost sa o lungim si sa ziceam unul pe altul ca tu ai facut aia si io aia nu am timp de copilari vreau doar pur si simplu un simplu unban nu trebuie sa il trageti la raspundere pe x si pe y.

Aceasta postare a fost editata de MiNiMaLBack: 20 October 2012 - 04:11 PM

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi