Ne-am gandit sa adaugam o tema ca pe vechiul forum vBulletin, 75% la fel deoarece identica nu se poate. Practic o sa fie fundal de tip gri, barele de la categorii albastre si textul alb.
Ideea e in felul urmator, cine nu se obisnuieste cu noua tema pe alb sau pur si simplu nu se poate despartii de designul anterior pot ramane pe moda veche, mai exact pe tema secundara intitulata "CS16 Old school".
Asteptam voturi.

[CS16] Tema secundara - DARK
Started By
EduArT
, Oct 07 2012 12:15 AM
Postat 07 October 2012 - 12:22 AM

Pro,dupa cum au spus si ceilalti albul nu neaparat ca nu este o culoare potrivita,ba din contra,dar este foarte obositoare la ochi,durerea de cap te ia dupa 30 de minute,trebuie sa schimbi luminozitatea la monitor s.a.m.d iar fundalul de tip gri mi se pare cel mai potrivit,asadar pro.
Aceasta postare a fost editata de DeX: 07 October 2012 - 12:23 AM
Postat 07 October 2012 - 12:54 AM

Eu sincer nu pot sa citesc mai mult de 4 randuri pe fundat gri cu text alb, pierd randul, vad in ceata. Probabil ca si stau atata timp in fata monitorului incepe sa-si faca efectul negativ. Tema pe alb nu a fost facauta din mofturile mele, ci doar sa facem ceva total diferit de alte comunitati.
Eu zic ca cel mai ok este sa adaugam si o tema dark sa alintam dorintele fiecaruia, costa 20e dar ce nu fac eu pentru voi?
Eu zic ca cel mai ok este sa adaugam si o tema dark sa alintam dorintele fiecaruia, costa 20e dar ce nu fac eu pentru voi?

- TYGA and Yahwe like this
Postat 07 October 2012 - 01:16 AM

Iti dau eu 5 E, doar pune tema aia odata ca ma rupe culoarea asta la ochi 
Si in +, pe fundalul vechi, cand deschideam forumul inca era intuneric in camera, cu toate ca eram cu rezolutia si luminozitatea la maxim.Aici sunt cu ele la minim, si la mine in camera spui ca am lumina aprinsa.Ma dispera!Prea mult alb!

Si in +, pe fundalul vechi, cand deschideam forumul inca era intuneric in camera, cu toate ca eram cu rezolutia si luminozitatea la maxim.Aici sunt cu ele la minim, si la mine in camera spui ca am lumina aprinsa.Ma dispera!Prea mult alb!
Aceasta postare a fost editata de D#Sense: 07 October 2012 - 01:17 AM
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi