Jump to content

Photo

[News] Adobe nu mai vrea windows xp

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

k4zZcs16

k4zZcs16

Fost Moderator

• Retired
  • 287 posts
  • 82 topics
  • Joined 15-June 12
  • Country: Country Flag
Adobe Photoshop CS6 a fost ultima versiune, a celebrului program de editare de imagini, care mai merge pe Windows XP. Incepand cu versiunea CS7 Photoshop nu va mai putea fi instalat pe XP, sau chiar daca va putea fi instalat prin unele metode mai neortodoxe Adobe a spus clar ca nu ofera suport.

Un alt pas bun pentru ca, dupa parerea mea, vremea lui Windows XP a apus. Putini sunt cei care nu-si permit un Windows 7 (din punct de vedere al configuratiei) iar cei care chiar folosesc XP gasesc pentru el tot ceea ce e necesar.

Mardara

Mardara

No Limit Member

• Banned
  • 2163 posts
  • 133 topics
  • Joined 10-October 11
Imi place aceasta initiativa a firmei Adobe,XP e cam invechit...

famouz/

famouz/

Fost News Team

• Retired
  • 2056 posts
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
fuuu XP :| :-w 8 e la putere !!!

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
In curand va disparea calculatorul personal, se vor ocupa Apple iOS (iPAD) si SONY (Playstation) de chestia asta.

coNNecT-Rr

coNNecT-Rr

Fost Moderator

• Retired
  • 4766 posts
  • 473 topics
  • Joined 14-May 12
Sunt putini care inca mai folosesc XP desi fiind mai mic windosul are si viteza de procesare mai mare dupa parerea mea.

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12
Acum Windows 8 este la putere ! XP-ul va ramane de domeniul trecutului , iar Windows 7 care si el este un windows foarte bun si stabil va ramane o "rezerva" sau pur si simplu il vor folosi oamenii carora nu le place interfata de la Windows 8 ! E foarte bine ca au luat initiativa asta fiindca deja majoritatea userilor de pe XP au trecut pe alte Windows-uri si cum am spus si mai sus va ramane de domeniul trecutului.

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
parerea mea ca e o mutare logica . Pentru a rula un adobe nou ,cazul nostru CS7 , iti trebuie si un pc mai bun . Un pc mai bun suporta windows7 , asa ca ...

utzu

Nu mi se pare corect... dar in fine raman pe xp ! nu-m place seven-ul iar opt inca nu am vazut cum ruleaza ;))

*SATANIC* @ CS16

*SATANIC* @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 4422 posts
  • 336 topics
  • Joined 11-January 12
Windows 7 e mult mai performat dar necesita mai multe cerinte
Pe acest windows poti sa ii schimbi modul de nush ce....astfel incat un anumit joc/aplicatie/etc. sa functioneze
ex. GTA 4
Deci Win 7 acopera xpu cu mult . . . :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users