Jump to content

Photo

[CS16 - Tutorial] Cum maresti viteza de INTERNET !

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

Indianu Talpa Iute

Indianu Talpa Iute

Acces radiat

• Banned
  • 585 posts
  • 214 topics
  • Joined 05-July 12
Descriere: Un inconvenient al Windows-ului XP Professional este cel legat de rezervarea implicită a 20% din latimea de banda a conexiunii (LAN sau Internet) pentru propriile “nevoi” (update-uri de exemplu). Daca insa rulati un sistem care sa nu aiba nevoie de atata latime de banda pentru propriile nevoi, este bine sa schimbati setarea acesta.
Mai intai verificati daca QoS Packet Scheduler este folosit de conexiunea dvs. Pentru aceasta, in casuta Properties a conexiunii folosite, verificati daca optiunea QoS Packet Scheduler este selectata. Daca este, atunci este posibil ca sistemul sa-si fi rezervat banda.
Rulati gpedit.msc in Start-Run. In Computer ConfigurationAdministrative TemplatesNetworkQos Packet Scheduler, veti gasi optiunea Limit reservable bandwith.
Implicit, aceasta opţiune se afla in starea Not Configured (in realitate e configurata la 20%). Pentru a o reconfigura dupa cum doriti, faceti click dreapta pe Limit reservable bandwith si alegeti Enable. Pune-ti procentajul care va avantajeaza! In mod normal, 5% ar trebui sa fie ar fi suficient, dar puteti incerca si 0%.

Cresterea performantei se observa in cazul conexiunilor LAN. Totusi acest tutorial mareste si viteza de redirectionare a player-ilor !

Autor: tranda
Titlu: Cum maresti viteza de Internet.
Video/imagini: fără titlua.jpg

Sper ca v-am fost de folos ! Bafta la redirectat !

utzu

Descriere: Un inconvenient al Windows-ului XP Professional este cel legat de rezervarea implicită a 20% din latimea de banda a conexiunii (LAN sau Internet) pentru propriile “nevoi” (update-uri de exemplu). Daca insa rulati un sistem care sa nu aiba nevoie de atata latime de banda pentru propriile nevoi, este bine sa schimbati setarea acesta.
Mai intai verificati daca QoS Packet Scheduler este folosit de conexiunea dvs. Pentru aceasta, in casuta Properties a conexiunii folosite, verificati daca optiunea QoS Packet Scheduler este selectata. Daca este, atunci este posibil ca sistemul sa-si fi rezervat banda.
Rulati gpedit.msc in Start-Run. In Computer ConfigurationAdministrative TemplatesNetworkQos Packet Scheduler, veti gasi optiunea Limit reservable bandwith.
Implicit, aceasta opţiune se afla in starea Not Configured (in realitate e configurata la 20%). Pentru a o reconfigura dupa cum doriti, faceti click dreapta pe Limit reservable bandwith si alegeti Enable. Pune-ti procentajul care va avantajeaza! In mod normal, 5% ar trebui sa fie ar fi suficient, dar puteti incerca si 0%.

Cresterea performantei se observa in cazul conexiunilor LAN. Totusi acest tutorial mareste si viteza de redirectionare a player-ilor !

Autor: tranda
Titlu: Cum maresti viteza de Internet.
Video/imagini: [ATTACH=CONFIG]6168[/ATTACH]

Sper ca v-am fost de folos ! Bafta la redirectat !

Am incercat cam toate :) incercam si asta poate merge ;))

FaNtA!

FaNtA!

Ultras Member

• Membru
  • 384 posts
  • 22 topics
  • Joined 30-March 11
a incercat cineva ?

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Country: Country Flag
Am incercat si eu medota o data..dar nu am vazut mare diferenta @ viteza de net.

~SnaKe <3 CS16~

~SnaKe <3 CS16~

Ultras Member

• Membru
  • 385 posts
  • 28 topics
  • Joined 23-July 12
Nu prea mare diferenta..:(

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Nu ai cum ma oameni buni ... ori ai net de viteza mare ori nu , nu voi sunteti cei care oferiti internet si voi sunteti consumatori de itnernet ... numai cei care se ocupa de asa ceva va regleaza traficul de internet voi acasa puteti sa faceti pe dracu in patru cat tot asa va merge itnernetul...o sa fac un tutorial eventual cum folositi PC TuneUp ca ala va mai elibereaza pcu de porcarii.

SNEC

SNEC

Gold Member

• Membru
  • 773 posts
  • 83 topics
  • Joined 21-April 12
viteza nu tio poti face suni la firma si tio fac ei...asa zic eu dar na poate tio poti face si singur

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users