Salt la continut

Fotografie

[CS16]CS:GO devine joc oficial PGL din 2013

• Please log in to reply
22 replies to this topic

Da Bears

Da Bears

Ultras Member

• Banned
  • 581 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-July 11
Posted Image

Așa cum probabil mulți dintre voi vă așteptați, CS:GO va deveni joc oficial în cadrul campionatului PGL din 2013. Cu alte cuvinte, sezonul 2 Romanian eSport Championship va fi ultimul sezon de Counter-Strike 1.6.

Deși de la un sezon la altul, Counter-Strike va trece de la o versiune arhicunoscută la una complet diferită, trebuie să știți că structura clasamentului actual nu se va modifica cu nimic. Mai precis, promovarea directă și prin intermediul barajelor rămâne valabilă ca și până acum, numărul diviziilor de asemenea va fi același (1 divizie A, 2 divizii B și 4 divizii C).

Există posibilitatea ca pe parcursul acestui sezon să organizăm și o cupă de CS:GO, pentru ca jucătorii să se poată deja acomoda cu jocul. Pentru cei care nu și l-au achiziționat încă și vor să-l încerce, ComputerGames vă pun la dispoziție prin intermediul shop-ului key-uri de CS:GO.
  • POLARSOOON, *SATANIC* @ CS16, spLaTTT and 1 other like this

d3agleSoft<3

d3agleSoft<3

Acces radiat

• Banned
  • 211 Postari:
  • 52 topics
  • Joined 02-August 12
Tareeeee:Xdar se va duce de rapa CS 1.6...
Spre ca comunitatea CS16 va ramane tot pe CS 1.6 nu se va muta pe GO

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Country: Country Flag
Se va creea o balanta destul de mare intre 1.6 si go,dar o sa mai treaca timp pana ce cs.go o sa ii a locul lui cs.1.6
  • dexeN- likes this

dexeN-

dexeN-

Member

• Membru
  • 24 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 11-November 12
daca-r fii sa se duca cei din eq,teg,igg h pe GO si tot asa,eu zic ca inca s-ar juca 1,6 si in locu' lor ar venii cei din B sau C cine stie..daca ar fii ca cs 1.6 sa nu se mai joace,asta ar fii peste cel putin 5,6 ani :)

Aceasta postare a fost editata de dexeN-: 12 November 2012 - 10:44 PM

Luciann1009

Eu cred ca CSGO nu o sa fie la fel de jucat ca 1.6

JABL0NEC

JABL0NEC

Fost Moderator

• Retired
  • 1239 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 25-February 12
CS1.6 nu v-a fi inlocuit nici in 50 ani de CS:GO , chiar daca ar fi gratis pe steam .

George1998

George1998

Banned

• Banned
  • 1122 Postari:
  • 161 topics
  • Joined 05-September 12
Păi , eu cred că CSGO nu va fi destul de jucat precum cs1.6. doar in 3,4 ani sau mai mulți cănd va atinge vechimea cs-ului.

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 Postari:
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
CS:GO nu va fi mai jucat decât CS 1.6....

Aceasta postare a fost editata de SkillettT: 24 November 2012 - 10:59 PM

*SATANIC* @ CS16

*SATANIC* @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 4422 Postari:
  • 336 topics
  • Joined 11-January 12
Mdeah...treaba e ca , CS:GO cere mai multe resurse pe cand cs 1.6 mai putine=>ca mai multi vor alege cs 1.6 pentru ca nu au pc-uri destul de puternice :)

22n

22n

Fost Designer

• Retired
  • 2133 Postari:
  • 124 topics
  • Joined 14-July 12

Mdeah...treaba e ca , CS:GO cere mai multe resurse pe cand cs 1.6 mai putine=>ca mai multi vor alege cs 1.6 pentru ca nu au pc-uri destul de puternice :)

Serios ? 8-| Mai informeaza-te si tu. Post Hunter ce esti!

Poate nu in competitiile oficiale , gen WCG , DreamHack etc.

S-au bagat prea multi bani in acest joc, ca echipele mari sa se retraga din acest joc. Pai baaa, SK , ESC ,Na'Vi, fnatic, Anexis etc.; chiar HeaToN si-a refacut fostul team NiP (Ninja in Pyjamas) de CS 1.6 pentru a activa in CS:GO format din f0rest, GeT_RiGhT, Xizt, friberg, Fifflaren; HeaToN fiind antrenorul acestei echipe ... au fost platiti de Valve Corporation (cei ce detin platforma Steam) , pentru a se juca acest joc. Intr-un interviu membrii echipei Na'Vi au fost intrebati ce parere au despre acest joc si au raspuns cu :"A big piece of shit!". Dar avand in vedere ca cei mai mari sponsori (BENQ, SteelSerie, AMD, Intel s.a.m.d.) au renuntat sa mai sponsorizeze echipe din CS 1.6 , era logic ca ei (si celelalte echipe) sa nu piarda o caruta de bani , au trecut pe CS:GO.

Aceasta postare a fost editata de 22n: 06 January 2013 - 08:58 PM

zennnoftw.ART

zennnoftw.ART

Fost Moderator

• Retired
  • 3235 Postari:
  • 147 topics
  • Joined 04-April 12
a big shit , go a aparut de 1 an , ce meciuri o sa vezi cu jucatori de maxim 1 an experienta in cs:go ? in fine unele ar trebui sa ramana la fel cum e 1.6 altele nu , daca ma intrebati personal pe mine as vrea sa ramana .
acum a ajuns o chestie de bani si in competitiile astea , joc 0 , bani multi si cam atat :-j .

22n

22n

Fost Designer

• Retired
  • 2133 Postari:
  • 124 topics
  • Joined 14-July 12
Cred ca nu esti bine informat, ia scrie pe YouTube , Na'Vi vs SK CS:GO sau ESC ICY BOX vs fnatic si o sa vezi acolo cum se joaca ;). Oricum stati chill cei de la Valve au anuntat un nou Counter-Strike , va fi un mix dintre CS:Source si CS 1.6.

Que?.

Que?.

Fost News Team

• Retired
  • 1081 Postari:
  • 106 topics
  • Joined 14-January 11
CS 1.6 Ramane in continuare cel mai jucat , sa zicem peste cativa ani daca il v-a inlocui dar nici atunci nu cred :-?.

aaa.awesome

aaa.awesome

Power Member

• Membru
  • 110 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 02-December 12
Un "bullshit" mare ( scuzati de expresie ) ca cei de la Valve au platit clanurile curente de 1.6 sa se mute pe CS:GO .

Carameloo

Carameloo

Power Member

• Membru
  • 97 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 30-November 12
CS GO va luat locul CS 1.6 atunci cand va deveni free to play si asta cam in vreo 5-10 ani .

utzu

Sincer va dura pana va avea macar jumate din succesul 1.6 ;)

@ toata stima celor de la valve dar CS 1.6 nu va muri niciodata!

Da Bears

Da Bears

Ultras Member

• Topic Starter

• Banned
  • 581 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-July 11
CS16 deja e inlocuit de CSGO , asa ca ... gurita mica.

wezoNe

wezoNe

Addicted Member

• Membru
  • 325 Postari:
  • 53 topics
  • Joined 12-January 13

Nu o sa fie asa popular ca si cs16 , totusi dupa 12 ani acest joc inca este jucat de o multime de oameni .Nu cred ca are sanse csgo sa se ridice la nivelul lui cs16 pentru ca are cerinte mari pe care nu toata lumea si le permite .

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 Postari:
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12

Se va creea o balanta destul de mare intre 1.6 si go,dar o sa mai treaca timp pana ce cs.go o sa ii a locul lui cs.1.6

Si va fi oarecum interesant sa urmarim si evolutia acestora.

Dupa cum a spus si "wez"CS16 este un joc destul de vechi si inca este foarte jucat,cel putin vorbind de tara noastra.
Chiar s-a facut un documentar iar Cs16 se situa pe locul 1 alaturi de dota2 daca nu ma insel :-??

arkaN

arkaN

Fost News Team

• Retired
  • 1942 Postari:
  • 120 topics
  • Joined 01-December 12
Asteptam ca insfarsit sa se faca un joc care sa ia locul la CS 1.6, evident ca inca nu l-a luat dar o sa-l ia in viitor, pentru ca, nu putem juca CS 1.6 toata viata, mai trebuie sa schimbam rutina. Desi sunt un fan foarte mare CS, am reusit sa cumpar si CS:GO, totodata sa-l joc si mi-am facut o parere foarte buna despre el.
Chiar si asa, CS 1.6 tot o sa ramana cel mai populat pe partea de publice, insa pe partea de national si international o sa fie mult mai populat CS:GO deoarece sponsorii mari care pana acum se axau pe CS 1.6 s-au mutat pe CS:GO.

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi