Jump to content

- Advertisement -
Photo

[Info] Microsoft nu mai sustine Win Xp

- - - - -

• Please log in to reply
17 replies to this topic

k4zZcs16

k4zZcs16

Fost Moderator

• Retired
  • 287 posts
  • 82 topics
  • Joined 15-June 12
  • Country: Country Flag
Microsoft avertizeaza consumatorii si intreprinderile ca au doi ani la dispozitie pentru a upgrada sistemul de operare Windows XP sau vor risca sa ruleze un sistem de operare care nu va mai primi suport. Intr-un post pe blogul Windows Team, Microsoft reaminteste utilizatorilor ca suportul pentru Windows XP si Office 2003 a inceta pe data de 8 Aprilie 2014.
Se va mai putea rula sistemul de operare si suita Office dupa acea data, insa Microsoft nu va mai distribui actualizari de securitate, potentialele PC-uri ramanand vulnerabile atacurilor.
Cu toate ca Windows XP este mai vechi de un deceniu, ramane cel mai utilizat sistem de operare din lume, avand o cota de piata de 46.9%. Windows 7 este pe locul doi cu 37.5% din piata.

alexFTW

alexFTW

Untouchable Member

• Banned
  • 1432 posts
  • 275 topics
  • Joined 12-September 12
naspa:((....

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Daca nu vrei sa fi cu updateu la zi nu ii mare problema ... oricum vor aparea multe windowsuri in 2 ani , si o licenta pt windows oricum nu e asa scumpa !

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Windows Xp este și va fi cel mai utilizat Windows !

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 posts
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11

Windows Xp este și va fi cel mai utilizat Windows !

=)) Mda m-ai amuzat bine nu gluma. Daca romanu are pc-uri din antichitate nu inseamna ca tot omul are. Eu sunt foarte de acord cu renuntarea la XP. Windows 7 e de 10 ori mai bun mai rapid ca XP de 8 nici nu mai vorbesc.

NoLimi7^

NoLimi7^

Advanced Member

• Banned
  • 177 posts
  • 29 topics
  • Joined 22-November 12
Windows Xp este cel mai bun windows dar si windows 8:X

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
Microsoft renunta la Xp usor usor pentru a "baga pe gat" utilizatorilor variantele noi aparute 7 si 8. Vista a fost si este un esec.

@Edit BugsBunny : DeX imi cer scuze ca am editat dar dupa cum ai vazut in postul meu doar pe la noi ce se mai foloseste XP mai mult de 80% au W7 sau W8

Edited by BugsBunny, 29 November 2012 - 10:31 PM.

CS16_TreK

CS16_TreK

Advanced Member

• Membru
  • 127 posts
  • 2 topics
  • Joined 17-October 12
Windows XP cel mai bun?! Nu zic ca "la vremea lui" nu era bun,nu zic ca daca ai un PC slab nu e bun.Dar pentru oameni cu un PC decent Windows 7 este Dumnezeu.Windows 8 ce sa zic de el?L-am avut pe notebook dar... ma dezamagit.Mi sa parut o prostie...eu raman la Windows 7 daca va palce XP-u si vi se misca bine...nu aveti decat sa rulati pe el,daca va place 8,stati pe el...dar parerea mea va ramane ca Windows 7 este cel mai bun windows,ca si google chromu cu browserele de internet ;))

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

Windows XP cel mai bun?! Nu zic ca "la vremea lui" nu era bun,nu zic ca daca ai un PC slab nu e bun.Dar pentru oameni cu un PC decent Windows 7 este Dumnezeu.Windows 8 ce sa zic de el?L-am avut pe notebook dar... ma dezamagit.Mi sa parut o prostie...eu raman la Windows 7 daca va palce XP-u si vi se misca bine...nu aveti decat sa rulati pe el,daca va place 8,stati pe el...dar parerea mea va ramane ca Windows 7 este cel mai bun windows,ca si google chromu cu browserele de internet ;))

Chrome-ul cel mai bun ?! NO WAY !!!
Cat despre Windows...XP-ul este de domeniul trecutului...iar cei care au calculatoare demne de W7 sau W8 si inca folosesc XP inseamna ca nu au incercat niciodata un alt Windows inafara de XP ! Oricum in maxim un an sau doi, toti ve-ti trece pe W7 sau W8 indiferent daca vreti sau nu ! Fiindca viitoarele drivere nu vor mai merge pe XP si nu cred ca cuiva ii va placea sa stea cu un driver cu 3 versiuni mai vechi decat cel mai nou doar fiindca e incapatanat si nu vrea sa renunte la XP !

ceostoy

ceostoy

Member

• Banned
  • 12 posts
  • 2 topics
  • Joined 30-November 12
E logic ca nu mai vor sa produca noi updateuri pentru Xp , au scos deja WIn 7 si acum vine Win 8 care trebuie cumparate si asa xp-ul va disparea in mare parte iar noile sisteme de operare vor inlocui XP ( teoretic ) si win 8 fiind mai scump ca o licenta de Xp Microsoft o sa urce putin in privinta bugetului .

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
Pai logic ca in Romania au mai ramas Win`Xp...Cel putin daca faci un calcul ..multi au un pc de"minim pe economie"care abia ruleaza...Ce poti sa ceri mai mult de atat?
Pentru ei Xp e aer curat...Vine momentul Win`7..8 si cine stie ce mai apare...

Batman. @ CS16

Batman. @ CS16

Gold Member

• Membru
  • 682 posts
  • 45 topics
  • Joined 16-November 12
Eu unul rulez pe xp de multi ani, o sa ma gandesc sa-l schimb .
O sa incerc un win 7 sa vad cum este ! :)
Dar pacat de win xp :-j Rusine celor de la microsoft

CaLM

CaLM

Untouchable Member

• Membru
  • 1267 posts
  • 73 topics
  • Joined 25-March 12
pacat ca dau cu piciorul in xp ca у veteran pe cinste ! si-a facut treaba de minune! nu vinovat ca a inbatrini((( trece vremea la orice...rusine sa le fie la microsoft!!!

iar w7si8 n-o s-al intreaca pe xp nicicind ca acum repede ese altele! bafta cu orce wind va doresc!!!

KENZO!

KENZO!

Gold Member

• Membru
  • 727 posts
  • 65 topics
  • Joined 15-September 12
Eu unul nu am avut niciodata windows XP , dar am auzit caci multe persoane folosesc windows XP , acuma na..traiasca windows 7 \m/ !

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
Sa inteleg ca ai pc de doar 3 ani si ceva si l-ai luat direct cu 7 ?
Sincer si eu as vrea un W7 dar daca nu sunt bani de un update la pc, ma bazez in continuare pe xp :(

*SATANIC* @ CS16

*SATANIC* @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 4422 posts
  • 336 topics
  • Joined 11-January 12
Marea majoritate a oamenilor folosesc firefox / chrome sau explorer dar ultimate...
Toate acestea presupun ca au multe updateuri la care cei de la Microsoft nu au ce comenta...cred :|

Quintuss.

Quintuss.

Member

• Membru
  • 17 posts
  • 0 topics
  • Joined 25-April 14

Eu am Windows XP de cand m-am intalnit cu pc-ul si nu as vrea sa mi-l schimb pentru a-mi lua Windows 7, 8 sau altele.

Pacat de aceasta "cadere".

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Windows xp  numai e recomandat .. Mai ales de securitatea lui si + ca merge greu  xp pe 1 pc bun deaorece ingreuneaza  si sunt multe fisiere deschise in task  manager ..  Windows 7 e foarte bun pentru jocuri  parerea mea .

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users