[Info] Microsoft nu mai sustine Win Xp
Started By
k4zZcs16
, Aug 15 2012 08:05 PM
Postat 15 August 2012 - 08:05 PM

Microsoft avertizeaza consumatorii si intreprinderile ca au doi ani la dispozitie pentru a upgrada sistemul de operare Windows XP sau vor risca sa ruleze un sistem de operare care nu va mai primi suport. Intr-un post pe blogul Windows Team, Microsoft reaminteste utilizatorilor ca suportul pentru Windows XP si Office 2003 a inceta pe data de 8 Aprilie 2014.
Se va mai putea rula sistemul de operare si suita Office dupa acea data, insa Microsoft nu va mai distribui actualizari de securitate, potentialele PC-uri ramanand vulnerabile atacurilor.
Cu toate ca Windows XP este mai vechi de un deceniu, ramane cel mai utilizat sistem de operare din lume, avand o cota de piata de 46.9%. Windows 7 este pe locul doi cu 37.5% din piata.
Se va mai putea rula sistemul de operare si suita Office dupa acea data, insa Microsoft nu va mai distribui actualizari de securitate, potentialele PC-uri ramanand vulnerabile atacurilor.
Cu toate ca Windows XP este mai vechi de un deceniu, ramane cel mai utilizat sistem de operare din lume, avand o cota de piata de 46.9%. Windows 7 este pe locul doi cu 37.5% din piata.
Postat 29 November 2012 - 05:20 PM

Windows Xp este și va fi cel mai utilizat Windows !

Postat 29 November 2012 - 08:43 PM

Microsoft renunta la Xp usor usor pentru a "baga pe gat" utilizatorilor variantele noi aparute 7 si 8. Vista a fost si este un esec.
@Edit BugsBunny : DeX imi cer scuze ca am editat dar dupa cum ai vazut in postul meu doar pe la noi ce se mai foloseste XP mai mult de 80% au W7 sau W8
@Edit BugsBunny : DeX imi cer scuze ca am editat dar dupa cum ai vazut in postul meu doar pe la noi ce se mai foloseste XP mai mult de 80% au W7 sau W8
Aceasta postare a fost editata de BugsBunny: 29 November 2012 - 10:31 PM
Postat 29 November 2012 - 10:33 PM

Windows XP cel mai bun?! Nu zic ca "la vremea lui" nu era bun,nu zic ca daca ai un PC slab nu e bun.Dar pentru oameni cu un PC decent Windows 7 este Dumnezeu.Windows 8 ce sa zic de el?L-am avut pe notebook dar... ma dezamagit.Mi sa parut o prostie...eu raman la Windows 7 daca va palce XP-u si vi se misca bine...nu aveti decat sa rulati pe el,daca va place 8,stati pe el...dar parerea mea va ramane ca Windows 7 este cel mai bun windows,ca si google chromu cu browserele de internet

Postat 30 November 2012 - 01:42 AM

Windows XP cel mai bun?! Nu zic ca "la vremea lui" nu era bun,nu zic ca daca ai un PC slab nu e bun.Dar pentru oameni cu un PC decent Windows 7 este Dumnezeu.Windows 8 ce sa zic de el?L-am avut pe notebook dar... ma dezamagit.Mi sa parut o prostie...eu raman la Windows 7 daca va palce XP-u si vi se misca bine...nu aveti decat sa rulati pe el,daca va place 8,stati pe el...dar parerea mea va ramane ca Windows 7 este cel mai bun windows,ca si google chromu cu browserele de internet
Chrome-ul cel mai bun ?! NO WAY !!!
Cat despre Windows...XP-ul este de domeniul trecutului...iar cei care au calculatoare demne de W7 sau W8 si inca folosesc XP inseamna ca nu au incercat niciodata un alt Windows inafara de XP ! Oricum in maxim un an sau doi, toti ve-ti trece pe W7 sau W8 indiferent daca vreti sau nu ! Fiindca viitoarele drivere nu vor mai merge pe XP si nu cred ca cuiva ii va placea sa stea cu un driver cu 3 versiuni mai vechi decat cel mai nou doar fiindca e incapatanat si nu vrea sa renunte la XP !
Postat 01 December 2012 - 09:33 AM

E logic ca nu mai vor sa produca noi updateuri pentru Xp , au scos deja WIn 7 si acum vine Win 8 care trebuie cumparate si asa xp-ul va disparea in mare parte iar noile sisteme de operare vor inlocui XP ( teoretic ) si win 8 fiind mai scump ca o licenta de Xp Microsoft o sa urce putin in privinta bugetului .
Postat 30 December 2012 - 06:43 PM

pacat ca dau cu piciorul in xp ca у veteran pe cinste ! si-a facut treaba de minune! nu vinovat ca a inbatrini((( trece vremea la orice...rusine sa le fie la microsoft!!!
iar w7si8 n-o s-al intreaca pe xp nicicind ca acum repede ese altele! bafta cu orce wind va doresc!!!
iar w7si8 n-o s-al intreaca pe xp nicicind ca acum repede ese altele! bafta cu orce wind va doresc!!!
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi