Sunt constient de faptul ca acest articol e de genul Windows vs. Linux dar stiu sigur ca nu exista simpatizanti de ISP cum exista simpatizanti de sisteme de operare sau de masini.
Daca raspundeti la acest poll va rog sa il si motivati .

[Fight] Upc vs RDS !
Started By
LEWL
, Aug 04 2012 06:03 AM
Postat 09 August 2012 - 04:10 PM

Eu prefer UPC,am prieteni cu RDS,se tot plang ca le pica,au lag pe server in anumite momente etc.Nici viteza nu este impresinoanta,din ce am vazut la un prieten nu trece de 4-5 mega pe secunda.Bine,aici conteaza si placa de retea.Eu am UPC si sunt foarte multumit de download,uploadul este cam mic(4 mbps la abonamentul de 60 ),dar merge.Si este destul de stabil,il am din toamna si a picat doar de vreo 2 ori,odata cand a fost o zapada mare si odata a cazut stalpul.Am downloadat de pe torente si cu 10 mega .Eu sunt multumit de net.
Postat 09 August 2012 - 04:48 PM

RDS daca e pe fibra optica nu are cum sa iti pice. Merge perfect. UPC promite viteze foarte mari , dar defapt sunt mici. Descarea de pe torrente depinde de cati seeder-i are torrentul respectiv. Daca dau download pe filelist sa zicem la GTA IV sau San Andreas am 11-12 mb/s viteza de download. Daca dau drumu la Prince of Persia (sa zicem) am viteza pe la 4-5 mb/s.
Postat 09 August 2012 - 06:29 PM

am votat indiferent, pentru ca nu stiu la ce sa ma astept din partea la niciun provider de internet dintre cele 2 mentionate mai sus .
P.S : Iata ce am descoperit . mi am facut test si am rugat alti 2 prieteni sa faca si ei si iata ce a iesit . acelasi provider de net , acelasi abonament !
eu

prieten x

prieten y

de ce asa ? am repetat testul de vreo 5 ori , aceleasi rezultate .
P.S : Iata ce am descoperit . mi am facut test si am rugat alti 2 prieteni sa faca si ei si iata ce a iesit . acelasi provider de net , acelasi abonament !
eu

prieten x

prieten y

de ce asa ? am repetat testul de vreo 5 ori , aceleasi rezultate .
Aceasta postare a fost editata de kenftw: 09 August 2012 - 06:43 PM
Postat 09 August 2012 - 07:02 PM

Ca viteza rds clar , dar la servicii care tin de angajati
. De exemplu daca dai o comanda la upc pentru un pachet internet,telefon,cablu iti vine in cateva zile in timp ce la rds in cateva saptamani. Sau cum am mai patit eu cu plata. Trebuia platit pe 15 si mi-l taie de pe 9.

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi