Salt la continut

Fotografie

[Fight] Upc vs RDS !

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
11 replies to this topic

LEWL

LEWL

Gold Member

• Banned
  • 729 Postari:
  • 188 topics
  • Joined 06-December 11
  • Country: Country Flag
Sunt constient de faptul ca acest articol e de genul Windows vs. Linux dar stiu sigur ca nu exista simpatizanti de ISP cum exista simpatizanti de sisteme de operare sau de masini.

Daca raspundeti la acest poll va rog sa il si motivati .

ChilDsh

ChilDsh

Addicted Member

• Membru
  • 130 Postari:
  • 14 topics
  • Joined 26-May 12
Eu prefer UPC,am prieteni cu RDS,se tot plang ca le pica,au lag pe server in anumite momente etc.Nici viteza nu este impresinoanta,din ce am vazut la un prieten nu trece de 4-5 mega pe secunda.Bine,aici conteaza si placa de retea.Eu am UPC si sunt foarte multumit de download,uploadul este cam mic(4 mbps la abonamentul de 60 ),dar merge.Si este destul de stabil,il am din toamna si a picat doar de vreo 2 ori,odata cand a fost o zapada mare si odata a cazut stalpul.Am downloadat de pe torente si cu 10 mega .Eu sunt multumit de net.

22n

22n

Fost Designer

• Retired
  • 2133 Postari:
  • 124 topics
  • Joined 14-July 12
RDS daca e pe fibra optica nu are cum sa iti pice. Merge perfect. UPC promite viteze foarte mari , dar defapt sunt mici. Descarea de pe torrente depinde de cati seeder-i are torrentul respectiv. Daca dau download pe filelist sa zicem la GTA IV sau San Andreas am 11-12 mb/s viteza de download. Daca dau drumu la Prince of Persia (sa zicem) am viteza pe la 4-5 mb/s.

JuNiOr

JuNiOr

Fost Moderator

• Retired
  • 4090 Postari:
  • 131 topics
  • Joined 27-February 11
RDS , are oferte mai acceptabile

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 Postari:
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
UPC mai are de mancat, momentan RDS bate la fund tot ce misca. Ca drept dovada: Fiberlink 2 (100MB) Posted Image Posted Image

Aceasta postare a fost editata de Afro: 09 August 2012 - 05:48 PM

SNEC

SNEC

Gold Member

• Membru
  • 773 Postari:
  • 83 topics
  • Joined 21-April 12
Din cate stiu eu UPC este cumparat de RDS deci... ORCUM RDS este mai bun la momentul actual rupe ori ce firma de net

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
am votat indiferent, pentru ca nu stiu la ce sa ma astept din partea la niciun provider de internet dintre cele 2 mentionate mai sus .
P.S : Iata ce am descoperit . mi am facut test si am rugat alti 2 prieteni sa faca si ei si iata ce a iesit . acelasi provider de net , acelasi abonament !
eu
Posted Image
prieten x
Posted Image
prieten y
Posted Image
de ce asa ? am repetat testul de vreo 5 ori , aceleasi rezultate .

Aceasta postare a fost editata de kenftw: 09 August 2012 - 06:43 PM

famouz/

famouz/

Fost News Team

• Retired
  • 2056 Postari:
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
prefer RDS .. viteza mult mai accesibila :)

FREESOON

FREESOON

Fost Moderator

• Retired
  • 1341 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 11-November 11
Ca viteza rds clar , dar la servicii care tin de angajati x_x . De exemplu daca dai o comanda la upc pentru un pachet internet,telefon,cablu iti vine in cateva zile in timp ce la rds in cateva saptamani. Sau cum am mai patit eu cu plata. Trebuia platit pe 15 si mi-l taie de pe 9.

StiLL # Strego -E

StiLL # Strego -E

Master Member

• Membru
  • 1961 Postari:
  • 127 topics
  • Joined 04-April 12
Am votat rds e mult mai accesibil parerea mea eu de la rds am net si e ok :)

utzu

sincer am RDS dar de 2 ani am doar probleme pica foarte DES am viteza de down foarte mica de upload nu mai zic... si sincer nici in UPC nu am incredere... sunt asa nedumerit ~

ChilDsh

ChilDsh

Addicted Member

• Membru
  • 130 Postari:
  • 14 topics
  • Joined 26-May 12
De ce nu suni la ei?Daca platesti pentru net,nu trebui sa ai ce ti`au promis?Sau macar pe acolo?Suna`i si iate putin de ei.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi