'Weedskey', on 20 Nov 2012 - 5:45 PM, said:
Cand tu nu esti in stare sa dai un rahat de gag...scuza-ma , normal ca am ceva cu tine. Pe langa asta...dupa 2 minute iti atrag atentia de 5 ori si abia imi raspunzi pt ca esti ocupat cu jocul. Pai tu joci sau adminezi? Adica eu stau ca idiotu pe jucatori si ma opresc din joc si tu nici macar o amarata de comanda nu poti da? Avem amandoi aceleasi obligatii si drepturi. Mai stii ce raspuns mi-ai dat? "Pai tu nu ai admin?" Ba da , am admin...dar tu nu ai? Sunt satul de rahaturi dinastea , daca in timpul in care as sta pe server as juca in loc sa adminez s-ar goli serverul...dar tie (si nu doar tie) nu iti pasa. Oricum discutia asta nu are rost. Si ca sa nu mori prost , eu cu Denisa nu suntem impreuna...nu de alta dar vad ca o dai in ironii aici. Tu ai ce ai cu mine pentru ca te doare adevarul probabil. Inafara de faptul ca ti-am atras atentia ca nici macar un gag nu poti da si ca nu te intereseaza...nu ti-am zis nici psst. Asa ca scuteste-ma cu aberatiile si suferintele tale. Si apropo , nu mai vorbi si nu mai judeca persoanele pe care nu le cunosti...vad ca si tu te pricepi la asta. Esti patetic.Se vede ca sunteti impreuna...Casa de piatra sa aveti ca va meritati
Si ts, tu ai ce ai cu mine ca nu am vrut sa fac ce ai zis tu .. Baga la cap un lucru , in afara de lap eu nu ascult de nimeni
Mai ales de copii razgaiati ca tine , O seara placuta