Aceasta postare a fost editata de SwanG: 21 September 2012 - 08:51 PM

Flag.cs16.ro FREE CHAT ! :)
Started By
Sam.
, Jul 28 2012 10:37 PM
Postat 22 September 2012 - 12:48 PM

Da nu mai sunt curios ma ca daca imi scoate sau nu banu.
numa va terorizez.
)si pana ce nu injur pe server sau ceva .naveti cum sa ma decuplati de pe forum.
oricum am unde juca.sunt mii si mii de serverre daca stai sa te gandesti.Da sunteti aiurea ma ca jucatori buni le dati ban.
si ii lasati pe aia de 11 12 13 ani.fraieri de aia care nau habar cum se ia awp.
si va place ca doar pe aia ii puteti face.Daca intra unu bun nu io..altu.ziceti ca are aim wall si la bunton si fara si daca nu are.Si ii dati ban.Doar de ce e mai bun ca voi.piscoşi

Postat 22 September 2012 - 11:43 PM

Ba astia voi restu care comentati aiurea.n'are rost sa vorbiti daca nu ati vazut cum joc.Si tu swang tot vorbesti ca o leguma.Dar nici nai vazut cum joc defapt.Si te iti in gura ca am cod.Si cat am ajutat io serveru asta no ajutat nici un admin inafara de Lap si DAvid.Doar Lap a vazut cum joc..si nu stiu de ce zice ca am cod.daca chiar nu am.
)ma de ce nu ma lasati sa va arat cum joc.Voi toti admini sa va uitati pe mine sa faceti demo ss si orice vreti voi.Sa imi demonstrati voi ca am cod.dami ma unban sa joc 10 ture sa va asigurati voi ca am cod sau nu.ce pierdeti?

Postat 23 September 2012 - 01:29 AM

Frate esti disperat rau sa mor eu! La cum faci nu ai mai mult de 15 ani! Daca ai avea un pic de respect fata de tine tiai cauta alt server si nu ai mai veni aici pe forum sa te plangi zi de zi mai rau ca o fetita!
Toate cele bune!
Bft pe celelalte servere, ca noi de tine nu avem nevoie!
Toate cele bune!
Bft pe celelalte servere, ca noi de tine nu avem nevoie!
Postat 24 September 2012 - 09:03 PM

"Cineva: baaaa
Cineva: am lasat-o pe gagica-mea gravida, si acum ca i-am zis si maica-mii am parte de scandal
Cineva: cica 'de ce am lasat-o, copil imi trebuia mie?!'
Cineva: degeaba i-am zis ca asa am vrut amandoi pentru ca altfel n-ar fi lasat-o ai ei sa ne casatorim
Cineva: cica 'mint, ca nu stiu cum sa ma scot acum si ca nu mai ma lasa sa ies din casa'
Eu: naspa, rau de tot
Eu: dar ea cati ani are ?
Cineva: e de varsta mea, 27"
SwanG tu esti asta ???
Cineva: am lasat-o pe gagica-mea gravida, si acum ca i-am zis si maica-mii am parte de scandal
Cineva: cica 'de ce am lasat-o, copil imi trebuia mie?!'
Cineva: degeaba i-am zis ca asa am vrut amandoi pentru ca altfel n-ar fi lasat-o ai ei sa ne casatorim
Cineva: cica 'mint, ca nu stiu cum sa ma scot acum si ca nu mai ma lasa sa ies din casa'

Eu: naspa, rau de tot
Eu: dar ea cati ani are ?
Cineva: e de varsta mea, 27"
SwanG tu esti asta ???

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi