RbK.cs16.ro [Campanie 20 de admini]
Started By
KnIfE.
, Jul 15 2012 12:34 AM
Postat 21 January 2013 - 02:06 PM

- Pentru up, folositi butonul Bump this topic care il gasiti in dreapta sus.
- Nu se mai accepta posturi: Up, cautam in continuare, etc. Singurele posturi acceptate sunt: Acceptat/Respins.
- Posturile de genul ''Scuze retrag'', ''Scuze, am gresit topicul/sectiunea'' vor fii sanctionate.
Citeste asta si baga la cap, avertisment verbal.
- Nu se mai accepta posturi: Up, cautam in continuare, etc. Singurele posturi acceptate sunt: Acceptat/Respins.
- Posturile de genul ''Scuze retrag'', ''Scuze, am gresit topicul/sectiunea'' vor fii sanctionate.
Citeste asta si baga la cap, avertisment verbal.
Postat 14 February 2013 - 01:26 AM

Omule ai butonul BUMP THIS TOPIC !!!! Asta inseamna butonul acela , sa-i dai up la topic , nu ai voie sa faci asa ceva.
din cate vezi A primit avertisment verbal!!!eu zik ca a bagat la cap destul de bine acu ce vrei sa ii atragem toti atentia!!!eu zik k a fost destul sa ii spuna TYGA!!!!
Postat 16 February 2013 - 10:43 PM

din cate vezi A primit avertisment verbal!!!eu zik ca a bagat la cap destul de bine acu ce vrei sa ii atragem toti atentia!!!eu zik k a fost destul sa ii spuna TYGA!!!!
Voi de ce postati daca postul a fost in 21 Iulie 2012,cand eram pe vechia platforma si nu exista "Topic Bumping",dar voi nu ganditi ce postati...
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi