Super creatiile , se vede ca ai creativitate , mult noroc si bafta cu gradu.V1.
V2.

[Creatii] 22n
Postat 16 May 2013 - 04:02 PM

P.S. Stiu ca nu este mare lucru, dar v-am spus mai sus de ce am incercat sa fac acest layout.

Aceasta postare a fost editata de 22n: 16 May 2013 - 04:03 PM
- SOFT, spLaTTT, StillAMG and 3 others like this
Postat 16 May 2013 - 04:26 PM

Ca si Malefiq , wallpaperul este deja pe desktop .
http://s23.postimg.o...cgz23/image.png
Multumesc. %20br=
Si eu vreau una cu numele Bogdan.x39
se poate?

Sectiunea Cereri, pe viitor vei fi sanctionat.
Aceasta postare a fost editata de marquiz: 16 May 2013 - 08:42 PM
Postat 16 May 2013 - 04:52 PM

Cu toate ca mi-am zis ca nu voi incerca niciodata sa fac un layout, uite ca s-a-ntamplat. Motivul care m-a determinat sa fac asta este reprezentat de dorinta mea de a invata sa codez acest tip de lucrari (click it for full size).
P.S. Stiu ca nu este mare lucru, dar v-am spus mai sus de ce am incercat sa fac acest layout.
Si eu vreau una cu numele Bogdan.x39
se poate?
Nu se cer in sectiunea "Portofolii" pentru asta exista sectiunea "Cereri" sau poti ruga prin PM sa nu risti sanctiuni

ON: Nu ma pricep foarte bine, dar este destul de simplu

Postat 16 May 2013 - 08:03 PM

Cu toate ca mi-am zis ca nu voi incerca niciodata sa fac un layout, uite ca s-a-ntamplat. Motivul care m-a determinat sa fac asta este reprezentat de dorinta mea de a invata sa codez acest tip de lucrari (click it for full size).
Ai textul mult, mult, mult prea mare. Ca idee nu este rau dar trebuie sa mai incerci pana reusesti sa-l faci cum trebuie. "X"-ul ala si el este mult prea mare si mai lucreaza pe background, incearca un gri mai inchis.
- 22n likes this
Postat 16 May 2013 - 09:16 PM

mai uimit cu acest layout arata destul de frumos leai asezat foarte bine dar forba lui halogenart textul cam mare nu asa exagerat cum zice el "mult mult" dar e mare
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi