Jump to content

Photo

[News]Apple lanseaza iPad HD

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

PaNda BeAr !

PaNda BeAr !

Fost Moderator

• Retired
  • 623 posts
  • 93 topics
  • Joined 10-March 12
  • Country: Country Flag
Se pare ca marea companie Apple va lansa in curand iPad HD si nu iPad 3, cum se preconiza.

Posted Image

Primele zvonuri in privinta acestei lansari au aparut saptamana trecuta, iar stirea a fost confirmata luni. Se pare ca noul produs se va numi Apple HD.

Practic, singura caracteristica speciala pe care acesta o va avea este “retina display”, ceea ce va insemna o imagine extraordinar de buna, insa si posibil obositoare pentru ochi.

Noua tableta va avea o rezolutie de 2,048 x 1,536 pixeli, iar unii speculeaza ca un numar atat de mare de pixeli, pe cat de impresionant, va fi deranjant pentru utilizator.

“Ati mai folosit vreodata un dispozitiv cu o rezolutie atat de mare? Majoritatea oamenilor nu au asa ceva nici pe monitoarele lor de calculator. O astfel de afisare este putin prea mult si totul pare a fi o simpla tactica de marketing”, sustine Raymond Soneira, presedintele companiei Display Mate.

utzu

sincer nu ca e mare, e prea mare rezolutia :-j daca stai 2 ore te dor ochii de plangi 8-| in rest ideea in sine e buna ;)) speram sa aiba succes si in Romania :D

k4zZcs16

k4zZcs16

Fost Moderator

• Retired
  • 287 posts
  • 82 topics
  • Joined 15-June 12
Tot mai convenabil mi se pare un laptop decat sa-mi iau o tableta

aEEk.#

aEEk.#

Member

• Banned
  • 78 posts
  • 7 topics
  • Joined 05-July 12
si eu sunt de acord cu k4zZ . mai bine cumpar un laptop decat asa cv.

PaNda BeAr !

PaNda BeAr !

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 623 posts
  • 93 topics
  • Joined 10-March 12
sa stii ca tot mai bine cu un laptop:-j

Mardara

Mardara

No Limit Member

• Banned
  • 2163 posts
  • 133 topics
  • Joined 10-October 11
Ziceti voi de un laptop,dar este buna si o tableta,mie imi place ca va scoate una HD

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users