[CS16 - Support] Help Intrebare ! !
Started By
OneRepublik
, Jun 30 2012 12:12 PM
Posted 30 June 2012 - 12:12 PM

Descriere: Iam facut ss unui jucator si el imi da pozele in format PNG ! !! . Mereu amx_ss face POZE in format BMP ! !! ! Nu pot sa ii le verific (X(X Eu zic ca are cod ! Toate ss facute de orice plugin amx_ss sunt BMP !
Imagini: http://www.girlshare.ro/4132330.4
Eu cred ca a avut cod , a modificat pozele si le-a salvat in fisiere PNG pentru a nu putea fi vizualizate nici pe ss cheker si nici pe proprietati !
Imagini: http://www.girlshare.ro/4132330.4
Eu cred ca a avut cod , a modificat pozele si le-a salvat in fisiere PNG pentru a nu putea fi vizualizate nici pe ss cheker si nici pe proprietati !
Posted 30 June 2012 - 12:42 PM

Posted 30 June 2012 - 01:00 PM

Exact acum cateva zile mi s-a intamplat si mie acelasi lucru . Am trimis ss unui admin si nu ii apareau prin transfer, asa ca am dat photo share .
Le-a salvat pe desktop si s-au salvat .png si s-a stricat imaginea .Se vede numai cu "pureci" .
(Acesta este un print la cum le vedea el )
Le-a salvat pe desktop si s-au salvat .png si s-a stricat imaginea .Se vede numai cu "pureci" .

(Acesta este un print la cum le vedea el )
Edited by kenftw, 30 June 2012 - 01:01 PM.
Posted 30 June 2012 - 01:18 PM

La mine se vede CLAR CLAR ! Nu ca la tine . Eu zic k ala kre mia dat pozele are cod k mie mi se vedea cand le dadea pe chat normal tot in format PNG !
Posted 30 June 2012 - 01:20 PM

Posted 30 June 2012 - 01:38 PM

Mi lea dat dupa circa 2 minute
Oricum amx_ss face ss doar in FORMAT BMP
Cand mi lea dat si pe chatul normnal tot pe PNG lea dat X(
amx_ss face mereu da mereu bmp 
Eu zic ca omu are cod care atunci kand are wall si sunt facute poze imd le trece pe un format oarecare si le da ca fiind curate
Cand mi lea dat si pe chatul normnal tot pe PNG lea dat X(

Eu zic ca omu are cod care atunci kand are wall si sunt facute poze imd le trece pe un format oarecare si le da ca fiind curate
Edited by OneRepublik, 30 June 2012 - 01:50 PM.
Posted 30 June 2012 - 02:03 PM

Posted 30 June 2012 - 02:03 PM

Mi lea dat dupa circa 2 minute
Cand mi lea dat si pe chatul normnal tot pe PNG lea dat X(amx_ss face mereu da mereu bmp
poate fi o eroare .... si uneori SS Checker e degeaba

Posted 30 June 2012 - 02:07 PM

Posted 30 June 2012 - 02:13 PM

utzu un plugin de ss nu a avut niciodata erori
doar cele de gag / ban din cate stiam eu
Nu ma refer la PLUGIN ... poate a deschis poza si uneori ti-o salveaza png sau jpg .... Inteleg la ce te referi tu

Posted 30 June 2012 - 02:25 PM

Niciodata nu mi sa salvat decat BMP si nu numai mie ci si la altii... Eu tot cred k are un cod

Posted 30 June 2012 - 04:15 PM

Scuzati ca ma bag,dar din cate stiu eu daca imaginea este in format .png inseamna ca codatul a avut anti-ss
.Dar ai vazut pozele? Are cod in poze?

Posted 30 June 2012 - 05:59 PM

Posted 30 June 2012 - 06:47 PM

Am folosit ss cheker cand am transformat ! ! !zice ca pozele au fost modificate ! !! Clar !
Posted 30 June 2012 - 08:12 PM

Am folosit ss cheker cand am transformat ! ! !zice ca pozele au fost modificate ! !! Clar !
Ss_checker arata daca s-a produs o modificare asupra fisierului , in cazul nostru .bmp , daca ai schimbat din format .png in format .bmp , s-a produs o modificare iar scriptul ss checker a constat-o !
Deci poate fi cazul in care poza nu a fost modificata de catre el

Posted 01 July 2012 - 09:24 AM

El Daca nu are cod nu avea motiv sa intre sa le scaneze sa vada ce si cum... Daca le-a dat direct .png eu sunt 100% (Nu 99% ca restul) ca are cod si a incercat sa le modifice cu ceva program care salveaza automat .png
Si a dat importanta pozei in sine, sa o modifice sa nu se observe codul (Wall) Si de extensie a uitat...
Poti sa ii dai ban fara nicio retinere...
Sper ca te-am lamurit.
TC
Si a dat importanta pozei in sine, sa o modifice sa nu se observe codul (Wall) Si de extensie a uitat...
Poti sa ii dai ban fara nicio retinere...
Sper ca te-am lamurit.
TC
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users