Ar trebuii sa dati un edit cu hartile care sunt acum a ca sa stim exact ca unele harti nu mai sunt si mai sunt altele care nu sunt trecute acolo

"Program" al hartilor
Started By
Verdeee
, May 07 2011 07:02 PM
Postat 25 October 2012 - 04:35 PM

O sa vb si eu cu wGL-, chiar pentru o propunere in legatura cu hartile de pe server, mai exact cu programul hartilor.
Da, intr-adevart, cel putin 3 harti le stiu eu ca s-au scos, din motive tehnice, si anume tuscan_32, cs_office32 si de_nuke2010.
Poate lipsesc si altele, pe astea le-am depistat eu.
Da, intr-adevart, cel putin 3 harti le stiu eu ca s-au scos, din motive tehnice, si anume tuscan_32, cs_office32 si de_nuke2010.
Poate lipsesc si altele, pe astea le-am depistat eu.
Postat 31 May 2013 - 12:55 PM

de_aztec cred ca ar merge in programu seara in loc la dustyaztec mai ales ca dustyaztec e prima din programu de noapte
Si mai propun sa se scoate hartile pe care se goleste srv si se tot urca pe mapa (de_bose de_undust) si adaugarea unor harti mai jucabile gen de_inferno2se cs_office32 de_zook si in loc de de_westwood sa se bage de_westwood_big west e cam mica si cred ca ar merge mai bine westwod_big
Parerea mea
Si mai propun sa se scoate hartile pe care se goleste srv si se tot urca pe mapa (de_bose de_undust) si adaugarea unor harti mai jucabile gen de_inferno2se cs_office32 de_zook si in loc de de_westwood sa se bage de_westwood_big west e cam mica si cred ca ar merge mai bine westwod_big
Parerea mea
Aceasta postare a fost editata de Lucian:X: 31 May 2013 - 01:11 PM
- iswf_x likes this
Postat 03 June 2013 - 08:42 PM

O sa vedem in viitor cu adaugarea de harti noi,cand o sa aibe edu ceva mai mult timp liber,intre timp s-a mai facut un mic update s-a scos de_dustyaztec din intervalul orelor 21-01 deoarece dustyaztec este prima harta ce intra la programul de noapte si sa nu fie probleme gen la 12 jumate sa se bage dustyaztec si apoi la 1 sa intre iar!!!
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi