Salut,
Nu stiu daca am postat in sectiunea potrivita, dar asta e cea pe care am gasit-o cel mai aproape de ce fel de problema am eu; si anume:
Cum pot sa restrictionez anumite arme pe anumite harti?
Adica: restrict all in afara de awp pe hartile de tip awp_ si restrict all pe hartile de tipul hp.
Multumesc.

[CS16 - Support] Restrict arme pe anumite harti
Started By
HighCoeff
, Jun 14 2012 04:43 PM
Posted 14 June 2012 - 04:43 PM

Posted 14 June 2012 - 10:55 PM

Din cate stiu eu asa e:
Daca esti pe AdminMod scrii in consola admin_restrictweapon (MENIUL) (ARMA).... adik sa zicem MP5 ... admin_resctrictweapon SMG mp5 .... si daca esti pe AmxMod scrii amx_restrictweapon SMG mp5 ..... si pt sniper sau awp... amx/admin_restrictweapon rifle awp/scout .........
Si poate nu e activat pluginu ... intra si vezi daca ai aici asa:
dute in addons/amxmodx/configs/plugins.ini si cauta linia
;restmenu.amxx
activeaza pluginul
si incearca dupaia comanda ce tiam dat mai sus
Sper sa-ti mearga .... asa stiam eu !! .. noi suntem pe amxmod...da am pus si adminmod
Daca esti pe AdminMod scrii in consola admin_restrictweapon (MENIUL) (ARMA).... adik sa zicem MP5 ... admin_resctrictweapon SMG mp5 .... si daca esti pe AmxMod scrii amx_restrictweapon SMG mp5 ..... si pt sniper sau awp... amx/admin_restrictweapon rifle awp/scout .........
Si poate nu e activat pluginu ... intra si vezi daca ai aici asa:
dute in addons/amxmodx/configs/plugins.ini si cauta linia
;restmenu.amxx
activeaza pluginul
si incearca dupaia comanda ce tiam dat mai sus
Sper sa-ti mearga .... asa stiam eu !! .. noi suntem pe amxmod...da am pus si adminmod
Posted 16 June 2012 - 10:06 AM

Bun, asa restrictionez la nivel global, dar... Cum pot restrictiona doar pe o anumita harta?
Fara sa fiu nevoit sa bag comanda manual, de fiecare data cand intra harta respectiva?
Fara sa fiu nevoit sa bag comanda manual, de fiecare data cand intra harta respectiva?
Posted 16 June 2012 - 06:09 PM

Nu cred ca poti pentru fiecare harta in parte... amx_restrictmenu sau amx_restmenu (Depinde de versiunea de amxz) le restrictionezi foarte usor, dar e pe tot serverul, nu numai pe o harta...
Posted 20 June 2012 - 08:55 PM

Activeaza pluginu restmenu.amxx din plugins.ini si apoi intra pe server si executa comenzile.
Sau poate te ajuta acest plugin.
http://cs16.ro/forum...9967#post479967
amx_restrict on m4a1 amx_restrict on sgren amx_Restrict on flash amx_restrict on he amx_restrict on ak47
Sau poate te ajuta acest plugin.
http://cs16.ro/forum...9967#post479967
Posted 25 June 2012 - 03:45 PM

Posted 27 July 2012 - 07:03 AM

Posted 27 July 2012 - 07:36 AM

http://cs16.ro/forum...-Weapon-Remover
Poti incerca asta, dar pluginul acesta ti le sterge de pe hartile pe care le alegi, tu numai pe cele care apar pe jos(spre exemplu pe harta awp_bycastor iti sterge armele din casa).
Poti incerca asta, dar pluginul acesta ti le sterge de pe hartile pe care le alegi, tu numai pe cele care apar pe jos(spre exemplu pe harta awp_bycastor iti sterge armele din casa).
Posted 30 July 2012 - 11:37 PM

Se pare ca autorul topicului nu mai viziteaza topicul, sa speram ca a rezolvat problema, T/C.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users