Salt la continut

Fotografie

[CS16 - STEAM] Steam sau Non-Steam ?

• Topic inchis Acest topic e inchis
23 replies to this topic

WheRee

WheRee

Advanced Member

• Membru
  • 128 Postari:
  • 24 topics
  • Joined 14-March 12
Ba deci degeaba vb aiurea ca cu steam ai lag mic sau nustiu ce.. Cel mai bun motiv pentru a folost steam e urmatorul:
DACA AI STEAM ESTI CINEVA PE SVR.
Cum era si vb aia "DACA NU AI FACEBOOK NU EXISTI" asa si cu steam "daca nu ai steam nu esti jucator adevarat"
Si inca un avantaj la steam e cum a sps si colegu de mai sus e ca POTI PRIMI SLOT pe svr si sa joci pe mixuri "steam only"

m5x-

m5x-

Addicted Member

• Membru
  • 320 Postari:
  • 65 topics
  • Joined 27-April 11
1. Pe non-steam mi.e mi se pare ca ai fps mai mare , se misca mai bine , lag mai mic fata de steam..
2.Faza cu slotu si cu mix.urile este adevarat , jucand mix.uri cu playeri bun inveti si tu din miscarile lor etc...
3.Daca ai steam nu inseamna ca esti "ZEU" am vazut jucatori care aveau steam si abia faceau frag..
Pe steam este o experienta mai placuta asa consider eu..

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Eu multi ani am jucat pe Non-Steam si recent am si eu CS Steam...mie imi place mai mult Steamu.De ce?

Pai:
-Am fps 100...ce-a ce pe Non-Steam , nu aveam.
-Ma misc si trag mult mai bine.
-Pot sa joc si mix-uri cea ce pe Non-Steam nu puteam.

Repet .. aceasta este parerea mea ;)).

Sp3cTeR

Sp3cTeR

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 956 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 25-January 12
  • Country: Country Flag

Ba deci degeaba vb aiurea ca cu steam ai lag mic sau nustiu ce.. Cel mai bun motiv pentru a folost steam e urmatorul:
DACA AI STEAM ESTI CINEVA PE SVR.
Cum era si vb aia "DACA NU AI FACEBOOK NU EXISTI" asa si cu steam "daca nu ai steam nu esti jucator adevarat"
Si inca un avantaj la steam e cum a sps si colegu de mai sus e ca POTI PRIMI SLOT pe svr si sa joci pe mixuri "steam only"

Off-Topic : Speak Romanian :-"

On-Topic : Deci s-a ales : Mai bine cu steam decat fara , ai multe avantaje si sa speram ca intr-o buna zi , toti jucatorii de cs sa fie steam-only :X

Un moderator sa inchida topicul (nu de alta dar se repeta aceleasi lucruri de n ori doar pentru un +1 post ) ! Multumesc Anticipat !

Aceasta postare a fost editata de Sp3cter: 21 August 2012 - 09:03 PM

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi