Jump to content

Photo

[Rezolvat] Cum scot ban-ul :| ??? help me plzz:|

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
21 replies to this topic

Viper33

Viper33

New Member

• Membru
  • 18 posts
  • 6 topics
  • Joined 26-May 12
Salut!!! Am luat ban pe un server...A incercat owneru sa-mi scoata banul si dupa ip si dupa nume si dupa steam ID si degeaba..am bagat din nou steamu,windowsu,am schimbat ipul(il am dinamic) si tot degeaba..chiar nu stim ce sa mai facem...daca stie cineva vreo posibilitate va rog sa ne ajutati!!! Multumesc

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Country: Country Flag
vezi aici :)
http://cs16.ro/forum...de-ban-pe-steam

InSaNe-

InSaNe-

Gamer Member

• Membru
  • 909 posts
  • 55 topics
  • Joined 20-April 12
Salut, sunt fondatoarea serverului Insane.cs16.ro , banul a fost dat de un owner cu comanda amx_banmenu , am sters din list.cfg banurile de erau date, i-am scos banul si cu amx_unban "steam ID' si cu amx_unban ip si cu amx_unban nick, dar din pacate tot nui merge sa intre pe srv, ii spune in continuare ca este banat, orce comanda dau imi spune ca nu este gasit in lista de banuri. Nu stiu ce as mai putea face de accea am apelat la voi.
Asteptam un raspuns
Multumim

sfa

sfa

Member

• Banned
  • 41 posts
  • 10 topics
  • Joined 10-June 12
Am mai spus-o, oricum mi se va sterge si reply-ul asta, e dat ban pe clasa mai pe toate sv din comunitate( probabil ai clasa 79.112) e dat banul, sau ma rog pluginul e care l-a facut eduart, chiar daca eu nu am nici o treaba cu respectivele sv, idiotul de eduard tot a banat clasa, vad ca si pe elite e acuma banata, fara sa fi floodar sv acela in viata mea...da na asta e, voi platiti hostul tineti redirecte etc...si ala va da ban pe clasa doar din motivul de as tine o promisiune facuta, aceea ca eu voi fi banat pe toate sv din comunitate...

Edited by sfa, 12 June 2012 - 07:50 PM.

Viper33

Viper33

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 18 posts
  • 6 topics
  • Joined 26-May 12
Din pacate am alta clasa de IP... :| nu am mai patit asa ceva pana acum..:|

utzu

Salut, sunt fondatoarea serverului Insane.cs16.ro , banul a fost dat de un owner cu comanda amx_banmenu , am sters din list.cfg banurile de erau date, i-am scos banul si cu amx_unban "steam ID' si cu amx_unban ip si cu amx_unban nick, dar din pacate tot nui merge sa intre pe srv, ii spune in continuare ca este banat, orce comanda dau imi spune ca nu este gasit in lista de banuri. Nu stiu ce as mai putea face de accea am apelat la voi.
Asteptam un raspuns
Multumim

pe serverul unde adminez s-a intamplat frecvent lucru asta pentru ca unii admini sufera si tot asa orice scriam spunea ca nu exista in banlist si am vorbit cu Ownerul . si mi-a zis cand se da un restart la server se reseteaza banlist si restu` si merge ;) incearca si asa !

th3#afk

th3#afk

Fost Administrator

• Retired
  • 3557 posts
  • 318 topics
  • Joined 08-August 11
amx_banmenu si amx_banip ? le ai pe ambele pe srv insane?

InSaNe-

InSaNe-

Gamer Member

• Membru
  • 909 posts
  • 55 topics
  • Joined 20-April 12
da , ambele, am dat si restart la srv si la fel ...

CS16 Dog

CS16 Dog

Gamer Member

• Membru
  • 936 posts
  • 80 topics
  • Joined 27-March 12
Incercati asa

- Intrii in HLSW, te conectezi.
- Deschizi Banlist, dai update de cateva ori.
- Vezi unde se afla ID
- Scrii in consola HLSW urmatoarea comanda: removeid #1 (in cazul in care se afla pe pozitia #1)
- Dupa dai send si gata.

*ReXtoN*

*ReXtoN*

Fost Moderator Global

• Retired
  • 3993 posts
  • 120 topics
  • Joined 10-December 10

Salut!!! Am luat ban pe un server...A incercat owneru sa-mi scoata banul si dupa ip si dupa nume si dupa steam ID si degeaba..am bagat din nou steamu,windowsu,am schimbat ipul(il am dinamic) si tot degeaba..chiar nu stim ce sa mai facem...daca stie cineva vreo posibilitate va rog sa ne ajutati!!! Multumesc

Ai reusit ?

na.de.aici

na.de.aici

Ultras Member

• Membru
  • 554 posts
  • 49 topics
  • Joined 10-December 11
Ca sa poti scoate un ban dat cu banmenu trebuie sa opresti serverul, pentru ca ele se pun undeva in plugin daca nu ma insel. Nici o comanda pe sv nu influenteaza.

Stiu pentru ca si eu sunt owner.
GL.

InSaNe-

InSaNe-

Gamer Member

• Membru
  • 909 posts
  • 55 topics
  • Joined 20-April 12
acuma incerc cu hlsw, revin cu un reply

Edited by InSaNe-, 12 June 2012 - 09:52 PM.

InSaNe-

InSaNe-

Gamer Member

• Membru
  • 909 posts
  • 55 topics
  • Joined 20-April 12

Incercati asa

- Intrii in HLSW, te conectezi.
- Deschizi Banlist, dai update de cateva ori.
- Vezi unde se afla ID
- Scrii in consola HLSW urmatoarea comanda: removeid #1 (in cazul in care se afla pe pozitia #1)
- Dupa dai send si gata.

Am dat update de 100 de ori cred ca , si nu apare nimic ......

Grija la 2x post

Edited by KiD iNk, 12 June 2012 - 11:02 PM.

CS16 Dog

CS16 Dog

Gamer Member

• Membru
  • 936 posts
  • 80 topics
  • Joined 27-March 12
Asta era singura modalitatea care stiam
Scuze:( Revin cu noutati in caz ca aud pe cineva;)

Viper33

Viper33

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 18 posts
  • 6 topics
  • Joined 26-May 12
nu am reusit inca:(...tot banat sunt:|

InSaNe-

InSaNe-

Gamer Member

• Membru
  • 909 posts
  • 55 topics
  • Joined 20-April 12
poate mai are vreo idee careva sau ne ajuta Eduart

EduArT

@ Viper33, ce mesaj primesti in consola cand incerci sa te conectezi pe server? Lasa un print.

@ InSaNe-, daca ai plugin-ul plmenu_ab_base.amxx in plugins.ini nu mai ai ce cauta in listip.cfg sau banned.cfg, acceseaza cstrike/addons/amxmodx/data/advanced_bans.txt apoi ctrl+f si cauti IP-ul lui viper, stergi linia si schimbi harta.

Edited by EduArT, 12 June 2012 - 11:29 PM.

Viper33

Viper33

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 18 posts
  • 6 topics
  • Joined 26-May 12
Nu pot juca cu numele vechi pe server..cu alt nume pot juca..A incercat owneru sa-mi scoata ban-ul si dupa nume si zice ca nu e in lista! nush dc naiba..imd o sa postez si un print screen!

Asta e printu: http://www.girlshare.ro/4035786.7

utzu

Nu pot juca cu numele vechi pe server..cu alt nume pot juca..A incercat owneru sa-mi scoata ban-ul si dupa nume si zice ca nu e in lista! nush dc naiba..imd o sa postez si un print screen!

Asta e printu: http://www.girlshare.ro/4035786.7

asta ce iti arata tie aici e de la setinfo x_x ai cumva slot sau admin pe server ? cu setinfo _cs16 "parola" ? asta inseamna aia ca nu ai intrare ....

InSaNe-

InSaNe-

Gamer Member

• Membru
  • 909 posts
  • 55 topics
  • Joined 20-April 12
are slot, dar pe steam ID nicidecum pe nick, incerc ce mi-a recomandat eduart si revin cu un edit

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users