Comunitatea CS16 Gaming
2 ani de zile , parca ieri era un server acum sunt 100. Parca ieri era o simpla comunitate , acum este una din cele mai bune din Romania . Cum sa incepem? Sa incepem cu istoria . Cum s-a infiintat Cs16?
Ce este CS16? De ce CS16 si nu alt nume?
Pentru aceste intrebari , am cautat raspunsuri prin diverse forme dar m am gandit si e mai bine sa cerem raspunsul direct de la administratorii si fondatorii comunitatii .
Ce este CS16?
o familie.
De ce CS16 si nu alt nume?
Cand am deschis comunitatea era doar cs 1.6 care se juca, nu tf2 css sau altele, am verificat domeniul, a fost liber si l am luat .
Cu bucurii si tristete sau cu necazuri si zambete , tot ce e bun ramane. Si se pare ca CS16 va continua la fel cum a inceput cu multa munca dar in acelasi timp distractie .
Dragi membri ai comunitatii CS16 ,in data de 10.06.2010 comunitate CS16 Gaming s-a infiintat iar azi implineste 2 ani de zile de la infintare.
Au fost 2 ani cu surprize, fericiri , bucurii dar sa nu uitam necazurile, supararile si munca depusa de staff-ul CS16 , fara de care aceasta comunitate nu ar arata la fel.
In tot acest timp Comunitatea a ramas puternica , respectata si foarte unita din punct de vedere al Staff-ului. In tot acest timp s-au reusit foarte multe lucruri demne de respect pentru o Comunitate de CS16 din punct de vedere al Counter Strike-ului ,dar sa nu uitam nici de proiectele initializate prin care am triumfat fata de alte comunitati:
Servers Battleground a atras privirile tuturor userilor datorita inscrierilor in sezonul I si din punct de vedere al vizionarilor cat si al ajutorului primit de la simpli membri care au aratat ca pot sa se descurce foarte usor .
Servarul TeamSpeak 3-este un server sociabil si oricine poate sa se conecteze bineinteles daca are programul,si daca are un microfon,deocamdata aceste server nu este foarte popular dar cu timpul o sa il aducem la popularitate.
CS16-StudioSe bazeaza pe 3 mari categorii:
.bsp=se creeaza harti pentru comunitate
.amxx=se creeaza pluginuri pentru CS16
.avi=unde se creeaza videoclipuri despre cs16 cat si despre jucatori din cs16 .
Design School :Dorim prin aceast proiect sa ajutam fiecare membru care doreste sa devina designer prin tutoriale , sfaturi si idei in creearea unor poze.
In tot acest in timp unii membri din staff s-au certat, suparat,dar in tot acest timp comunitatea a reusit sa ramana unita ca si staff si bineinteles si intre useri, dar cu micile certuri care au fost s-a observat ca este o comunitate foarte mare si stabila , aratand ca este o comunitate puternica trecand foarte usor si repede peste certuri .
Propunerea mea este in continuare sa ramanam la fel sa uitam de certuri,de invidie si sa fim la fel cum eram inainte : o comunitate foarte unita,in toate privintele,si bineinteles asteptam si pe alti membri in Staff daca sunt doritori.
2-3 pareri de la moderatori , fosti moderatori si simpli owneri servere:
Moderator CS16:
"Pentru mine comunitatea cs16 inseamna locul unde ma pot desfasura si juca cs cat mai curat si cu un staff puternic in spatele meu"
Moderator Global CS16:
O comunitate cu viitor , unde sunt oameni doritori sa faca din CS16 una dintre cele mai tari comunitati din Romania , de ce nu chiar din lume. Aici mi-am gasit prieteni , dusmani si pot sa spun ca nu regret nimic
Moderator CS16:
"cs16... un loc cu oameni ce sunt deschisi la orice subiect, cu suflet si vointa sa faca ceva in lumea gamingului"
Owner server CS16 :
"
Unii citesc. Altii vizioneaza filme. Cei mai multi dorm. Eu? Mie îmi este de-ajuns sa stiu ca atunci când vin acasa de la liceu, de la antrenament sau, în general, de pe oriunde hoinaresc. Sa stiu ca am un mic locusor unde ma simt bine. Cu oameni amuzanti, joviali. Cu prieteni.
Eu sunt de parere ca decât sa ma relaxez singur, pasiv (Pt. tot poporul, lenevind), mai bine ma relaxez activ, dar într-o oarecare armonie. Pentru mine exact asta este CS16.
CS16 este o stare. E o stare de bine în care sunt mereu mai mult decât fericit sa ma aflu. Chiar daca este o senzatie noua pentru mine, pot spune ca este atât de profunda încât simt ca as fi trait-o aproape din iunie 2010, de la geneza comunitatii."
Si ca sa nu stricam farmecul acestei declaratii, nu-mi ramâne decât sa va fac o urare.
Felicitari si sper foarte mult sa vad cel putin inca doi ani frumosi si plini de realizari cum au fost acestia."
Fost moderator Cs16: (la intrebarea ce e CS16 pentru tine )
"home, lucrul de care si acum regret ca nu l mai am"
Cu acesta ocazie vreau sa spun si eu , LA MULTI ANI CS16 Gaming !!!
Creat de th3#afk in colaborare cu chinezuu si designerul cosmin701
Edited by th3#afk, 09 June 2012 - 11:16 PM.