Salt la continut

Fotografie

[CS16] Motociclism

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
29 replies to this topic

Vlad :x

Vlad :x

Advanced Member

• Banned
  • 129 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 30-June 13
  • Country: Country Flag

Moto GP: Casey Stoner a câștigat Marele Premiu de la Jerez!
Posted Image
Casey Stoner a câștigat cursa Moto gp din cadrul reuniunii de la Jerez, devansându-i pe Jorge Lorenzo și Dani Pedrosa. Viteza medie a învingătorului a fost de 157, 3 km/h.

S-au înregistrat 3 abandonuri ( în tururile 2, 3 și 9).

Nu a luat startul Yonny Hernandez.

În pole position s-a aflat Jorge Lorenzo, cu timpul 1:39: 352, viteza fiind 160 km/h.

Cel mai rapid tur a fost parcurs de Cal Crutchlow, cu timpul 1’40.019, viteza fiind 159.2 Km/h.

TrusTer.

TrusTer.

Power Member

• Banned
  • 101 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 02-July 13

Stoner a şocat pe toată lumea înaintea Marelui Premiu al Franţei. Pilotul australian şi-a anunţat retragerea din activitate.
Campionul mondial, Casey Stoner, a anunţat într-o conferinţa de presă că la sfârşitul sezonului 2012 se va retrage.Pilotul Repsol Honda s-a adresat jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă organizată înaintea Marelui Premiu al Franţei. El a făcut o scurtă declaraţie în care a prezentat motivele ce stau la baza deciziei sale.
« După o lungă perioadă de timp în care m-am gândit, după lungi discuţii cu familia şi soţia mea, am decis să nu mai particip la campionatul din 2013. Îmi voi încheia cariera la sfârşitul acestui sezon.
După atâţia ani în care am practicat acest sport, pe care-l iubesc, pentru care eu şi familia am făcut multe sacrificii, după mulţi ani de muncă pentru a ajunge unde suntem acum, acest sport s-a schimbat mult şi s-a ajuns la punctul în care nu mai am pasiunea de a continua şi este mai bine să mă retrag acum.
Sunt multe lucruri care m-au dezamăgit şi multe lucruri pe care le-am iubit în acest sport, dar din nefericire balanţa înclină în direcţia greşită » a precizat Stoner.

Casey Stoner a câştigat două titluri mondiale, în 2007 cu Ducati şi în 2011 cu Honda. Câstigator a 35 de Grand Prix-uri la MotoGP, Stoner e liderul clasamentului 2012, fiind urmat de Jorge Lorenzo.

Sursa : digisport.ro

Middleearth.

Middleearth.

Member

• Banned
  • 56 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 09-April 13

"Hegemonia" lui Stoner în MotoGP!
Australianul învinge la Estoril şi devine lider la general

Motomondialul de viteză pare să fi intrat în zodia cangurului. Campionul în exerciţiu, australianul Casey Stoner, a câştigat azi Grand Prix-ul de la Estoril şi i-a luat faţa lui Jorge Lorenzo în clasamentul general după primele trei curse ale sezonului 2012. Pilotul Repsol Honda a avut un weekend perfect pe tărâm portughez. După o sesiune de calificări în care a reuşit asigurarea pole-ului, Stoner şi-a continuat evoluţia perfectă şi în timpul cursei pe care a dominat-o de la un capăt la celălalt.

Singurele evenimente care au mai ridicat pulsul privitorilor au fost legate de startul bun al lui Jorge Lorenzo, cel care a ajuns de pe 4 pe locul 2, dar şi de lupta continuă pentru locul 4 dintre piloţii Yamaha Tech 3, Dovizioso şi Crutchlow, tranşată de italian. Dacă pilotul Yamaha a terminat pe 2 şi a limitat pagubele, fiind la un singur punct distanţă la general de Stoner, podiumul a fost completat de Dani Pedrosa, veşnic în umbra pilotului cu care a făcut echipă la team-ul japonez.

Valentino Rossi continuă să se zbată cu prototipul Ducati Desmosedici, finalul cursei de la Estoril găsindu-l pe "Il Dottore" pe locul 7, la peste 26 de secunde în spatele liderului.

BiNi Di TaT

BiNi Di TaT

Advanced Member

• Membru
  • 150 Postari:
  • 24 topics
  • Joined 28-June 13
Peste doar două săptămâni Campionatul Mondial MotoGP revine în actualitate odată cu reluarea testelor din intersezonul 2012/ 2013.
Prima sesiune s-a desfăşurat la mijlocul lunii noiembrie 2012, fiind însă afectată de vremea nefavorabilă. Până la startul primei etape din 2013 - Marele Premiu al Qatar-ului - de pe 7 aprilie, mai sunt programate alte opt sesiuni de teste, care se vor desfăşura la Sepang, Austin şi Jerez - pentru piloţii clasei regină, în vreme ce piloţii categoriilor Moto2 şi Moto3 vor rămâne în Europa, pe circuitele de la Valencia şi Jerez.
Pe 3 şi 4 februarie piloţii categoriei CRT vor avea rezervate două zile pe circuitul de la Sepang, pentru a se adapta la noul ECU furnizat de Magneti Marelli, pe care îl vor utiliza în acest an, urmând ca pentru următoarele două zile să li se alăture şi ceilalţi piloţi ai clasei MotoGP.

În plus, echipa Repsol Honda a programat trei zile de teste, la jumătatea lunii martie, pe Circuit of the Americas, de la Austin, care este inclus, în premieră, în calendarul competiţional 2013. Este de aşteptat ca şi alte echipe să facă deplasarea în Statele Unite, pentru a testa pe noul circuit. MotoGP - Calendar teste intersezon 2012 / 2013 MotoGP Moto2 Moto3 Data Circuit X 13-14 noiembrie 2012 Valencia X 3-4 februarie 2013 Sepang (doar categoria CRT) X 5-7 februarie 2013 Sepang X X 12-14 februarie 2013 Valencia X X 19-21 februarie 2013 Jerez X 26-28 februarie 2013 Sepang X 12-14 martie 2013 Austin (test privat Repsol Honda) X X 18-21 martie 2013 Jerez X 23-25 martie 2013 Jerez

MAF @ CS16

MAF @ CS16

Power Member

• Banned
  • 63 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 04-July 13

OFICIAL! Valentino Rossi se întoarce la Yamaha din 2013

Speculaţiile privind viitorul lui Valentino Rossi au luat sfârşit. Oficialii Yamaha Motor Racing au confirmat faptul că pilotul italian va concura pentru echipa de uzină Yamaha începând cu sezonul viitor. Revenirea lui "Il Dottore" la team-ul la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii vine după un sezon şi jumătate la Ducati, acolo unde nu a reuşit să se bată la vârf.

În şaua motocicletei Yamaha, Valentino Rossi a reuşit să câştige nu mai puţin de patru titluri mondiale la clasa MotoGP.

"Este o veste excelentă pentru Yamaha după ce în iunie am reuşit să îi prelungim contractul lui Jorge Lorenzo pentru încă doi ani. Am reuşit astfel să ne asigurăm cea mai bună echipă cu putinţă, aşa cum am avut între 2008 şi 2010, atunci când am reuşit să avem campion mondial, titlul la constructori şi la echipe", a declarat Lin Jarvis, managing director la Yamaha Motor Racing.

sursa Prosport

DaOsTaR ;x

DaOsTaR ;x

Banned

• Banned
  • 806 Postari:
  • 60 topics
  • Joined 05-July 13

KUBICA A FOST OPERAT DIN NOU. CRESC ŞANSELE SĂ REVINĂ ÎN F1!

Polonezul Robert Kubica a fost operat din nou, de data aceasta pentru a-i fi introduse două proteze, în scopul de a i se reface mobilitatea cotului drept, intervenţia chirugicală fiind, potrivit medicilor, un succes, astfel că au crescut şansele ca pilotul să revină în F1, informează motorsport.com.

Mai mult publicaţii au sugerat recent că polonezul în vârstă de 27 de ani, rănit grav în februarie 2011 într-un accident suferit la un raliu, aproape sigur nu va mai pilota în Formula 1.

Însă agenţia italiană ANSA a scris, marţi, că Robert Kubica a lucrat într-un simulator de F1 şi, pe baza acestor teste, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale într-un spital din Verona. Operaţia efectuată de medicul Ruggero Testoni s-a încheiat cu succes, pilotul putând manevra complet volanul.

"Acum, el poate învârti complet volanul. Înainte, el nu era în stare să-şi rotească plama în jos şi era nevoit să ia o mână de pe volan ca să vireze la stânga. Operaţia a fost precedeată de o serie de teste pe simulatorul unui monopost de Formula 1", a declarat Testoni.

Kubica, care locuieşte în regiunea italiană Toscana, trebuie să revină des la spitalul din Verona pentru fizioterapie.

Înainte de această intervenţie, Kubica fusese supus la cinci intervenţii chirurgicale, după accidentul produs la un raliu în Italia, în 5 februarie 2011, când a suferit mai multe fracturi la mâna şi piciorul drepte. Accidentul i-a pus în pericol cariera de pilot, medicii estimând iniţial că polonezul va spune adio Formulei 1. El a suferit prima operaţie la mână în ziua accidentului, intervenţie în urma căreia membrul, aproape amputat în accident, a fost revascularizat şi fracturile au fost reduse. În data de 10 februarie 2011, el a fost operat timp de nouă ore la picior, umăr şi partea posterioară a humerusului. La 21 februarie 2011, Kubica a fost supus unei a treia intervenţii chirurgicale, care a durat opt ore şi a vizat tot partea posterioară a humerusului drept, iar la 12 martie 2011 a fost operat timp de trei ore la cot. El a petrecut aproape două luni şi jumătate în spital după accident, fiind externat la sfârşitul lunii aprilie. Ultima intervenţie a fost în august 2011.

Kubica nu a fost părăsit de ghinion nici anul acesta. În ianuarie, el a căzut pe gheaţă în localitatea italiană Pietrasanta şi a suferit o fractură la piciorul drept, acelaşi care a fost afectat şi la accidentul suferit în februarie 2011. Accidentul nu a fost confirmat de anturajul pilotului, însă presa italiană a citat surse din mediul medical în care a fost tratat polonezul.

Din martie curent, Kubica a început din nou să se urce la volan. Mai întâi a pilotat un kart, stabilind un timp record pe circuitul pe care a evoluat, apoi a testat o maşină Skoda Fabia. În aprilie, el a condus din nou o maşină de raliuri într-o competiţie care a avut loc în Italia.

Sursa : digisport

ExTerN

ExTerN

Power Member

• Banned
  • 116 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 09-July 13

Stoner a şocat pe toată lumea înaintea Marelui Premiu al Franţei. Pilotul australian şi-a anunţat retragerea din activitate.
Campionul mondial, Casey Stoner, a anunţat într-o conferinţa de presă că la sfârşitul sezonului 2012 se va retrage.Pilotul Repsol Honda s-a adresat jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă organizată înaintea Marelui Premiu al Franţei. El a făcut o scurtă declaraţie în care a prezentat motivele ce stau la baza deciziei sale.
« După o lungă perioadă de timp în care m-am gândit, după lungi discuţii cu familia şi soţia mea, am decis să nu mai particip la campionatul din 2013. Îmi voi încheia cariera la sfârşitul acestui sezon.
După atâţia ani în care am practicat acest sport, pe care-l iubesc, pentru care eu şi familia am făcut multe sacrificii, după mulţi ani de muncă pentru a ajunge unde suntem acum, acest sport s-a schimbat mult şi s-a ajuns la punctul în care nu mai am pasiunea de a continua şi este mai bine să mă retrag acum.
Sunt multe lucruri care m-au dezamăgit şi multe lucruri pe care le-am iubit în acest sport, dar din nefericire balanţa înclină în direcţia greşită » a precizat Stoner.

Casey Stoner a câştigat două titluri mondiale, în 2007 cu Ducati şi în 2011 cu Honda. Câstigator a 35 de Grand Prix-uri la MotoGP, Stoner e liderul clasamentului 2012, fiind urmat de Jorge Lorenzo.

Sursa : digisport.ro

Vladd.

Vladd.

Power Member

• Banned
  • 60 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 10-July 13

Singurele evenimente care au mai ridicat pulsul privitorilor au fost legate de startul bun al lui Jorge Lorenzo, cel care a ajuns de pe 4 pe locul 2, dar şi de lupta continuă pentru locul 4 dintre piloţii Yamaha Tech 3, Dovizioso şi Crutchlow, tranşată de italian. Dacă pilotul Yamaha a terminat pe 2 şi a limitat pagubele, fiind la un singur punct distanţă la general de Stoner, podiumul a fost completat de Dani Pedrosa, veşnic în umbra pilotului cu care a făcut echipă la team-ul japonez.

Valentino Rossi continuă să se zbată cu prototipul Ducati Desmosedici, finalul cursei de la Estoril găsindu-l pe "Il Dottore" pe locul 7, la peste 26 de secunde în spatele liderului.

Aceasta postare a fost editata de Old.sTyle: 10 July 2013 - 05:37 PM

ZIN =D

ZIN =D

Fost Designer

• Retired
  • 731 Postari:
  • 56 topics
  • Joined 23-November 13

Moto GP: Casey Stoner a câștigat Marele Premiu de la Jerez! , un adevarat motociclist.

zEKEN;

zEKEN;

Master Member

• Membru
  • 1738 Postari:
  • 134 topics
  • Joined 19-September 13

Sincer sa fiu doar de Valentino Rossi am auzit .

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi