Autor: Mycula
Titlul: Tutorial schimbare tema [STEAM]
Video/imagini: -
Descriere:
Multi nu stiu cum sa isi schimbe tema la steam , asa ca va spun eu prin acest topic.
Inainte de toate , trebuie sa stiti ca aveti niste teme care vi le pune STEAM la dispozitie , fara sa downloadati nimic sau fara sa puneti nimic in steam sau sa scoateti.
Pentru a schimba tema ( fara sa puneti voi una ) , jos langa ceas aveti iconita STEAM , dati click dreapta pe iconita Steam ( de langa ceas ) --> Settings --> Interface --> Select the skin you wish Steam to use(requires to Steam restart) si dati click pe acea sageata jos , alegeti o tema , dati ok si dupa va spune sa dati restart la Steam si dati ok.
Daca vreti teme proprii , va alegeti o tema de AICI , o downloadati si aveti o arhiva , o dezarhivati si aveti un folder cu anumite fisiere in el.
Luati acel folder si il puneti in C:\Program Files\Steam\skins , sau unde aveti voi steam instalat ( folderul Steam --> skins ).
Apoi iesiti de tot din STEAM , intrati iar si jos langa ceas aveti iconita STEAM.Click dreapta pe iconita Steam ( de langa ceas ) --> Settings --> Interface --> Select the skin you wish Steam to use(requires to Steam restart) si dati click pe acea sageata jos , alegeti tema pe care va-ti pus-o , dati ok si dupa va spune sa dati restart la Steam si dati ok.

[CS16 - Tutorial] schimbare tema ''STEAM''
Started By
Mycula
, Apr 09 2012 09:25 PM
Posted 09 April 2012 - 09:25 PM

Posted 18 April 2012 - 11:28 AM

Posted 18 April 2012 - 11:34 AM

Pana acuma nu am intalnit nici o tema pentru steam cu bug.bv .. dar pt ce sa-ti schimbi skin-ul la steam? unele au bug-uri:)
Posted 18 April 2012 - 02:10 PM

Posted 18 April 2012 - 03:14 PM

Posted 18 April 2012 - 05:27 PM

eu la <<skin>>
am doar default skin cand dau pe sageata, iar cele de pe acel site mi se pare "depasite"
mai bine ramaneti pe default
am doar default skin cand dau pe sageata, iar cele de pe acel site mi se pare "depasite"
mai bine ramaneti pe default
Posted 18 April 2012 - 08:23 PM

Posted 18 April 2012 - 09:33 PM

Default..ca pana la urma ma bate si pe mine steam si nu pot
Oricum sa vedem dk isi schimba cineva classicul si originalu:">

Posted 19 April 2012 - 08:10 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users