Nick: Rockefeller
Varsta: 17
Steam (NUMERIC) + ID : STEAM_0:1:56730366 (id : mf_lvr13)
Y!M ID: fcs_hazzard
Interval activitate server: 5-6 ore pe zi. Joc foarte mult, mai ales ca a inceput vacanta.
Interval activitate redirecte: O sa incerc sa tin si redirecte daca-mi va fi acceptata cererea, dar prefer sa stau mai mult pe server sa ma ocup de hackeri (sunt chiar foarte multi si, sincer, motivul pentru care vreau sa iau admin este ca eu + ceilalti playeri ai acestui server sa poata juca in voie - avand in vedere ca intra in medie vreo 3 aimeri pe ora pe server.) Nu pot sa tin si redirecte si sa fiu activ pe server, deoarece nu am un PC performant si dispun doar de 1GB RAM DDR2.
Alte precizari:
Am mai fost admin acum mult timp aici pe CS.CS16.RO ! Cred ca prin 2012. Am facut cererea de admin chiar cu acest cont de forum de pe care postez acum si eram FOARTE activ, probabil am in jur de 30-40 ore pe nick-ul pe care am primit admin. (Daca poate cineva sa-mi verifice postarile din arhiva - la "My Content" nu-mi apar postarile foarte vechi) - era "MILF*Lover" sau "LOVER :: PLAY HARD", daca tin bine minte. In orice caz, am mai fost admin aici si mi-a placut foarte mult. Si am tinut sa adaug asta in caz ca nu am destule ore. Chiar nu am verificat pe Gametracker cate am, poate am destule. Dar sper sa conteze si astsa!
sound edit: mai usor cu scrisul colorat ca ne stricam ochii
Aceasta postare a fost editata de sound: 26 June 2014 - 10:44 PM