Deoarece nu toate playerele suporta si merg la standardele unui film hd, m-am gandit sa vin cu un mic ajutor, cu unul dintre cele mai bune playere hd, mai exact Splash.PRO.EX versiunea 12.01 .. suporta atat filme xvid, brip, dvd.rip cat si hd 1024p, fara sa fim nevoiti sa mai instalam vreun codec.
Recomand programul, este genial. Nu solicita placa video foarte mult de asta se pot viziona filme 720p si 1080p. Cel putin la placa mea pe 64biti filmele 720p merg impecabil. La 1080 mai da rateuri:D.
Deasemenea, si eu folosesc acest program doar pentru filmele 1080p, ca pe Media Player Clasic sacadeaza GRAV, si nu stiu de ce, dar in rest sunt foarte multumit de program, nu am probleme cu el, si in special cu subtitrarea (Slava Domnului).
K-Lite Mega Codec Pack pe ultimă versiune instalat, implimentat la toate player-urile și merge chiar și prin Windows Media Player, sau Media Player Classic. Eu folosesc de mult timp KMPlayer - e cel mai bun player, nu încarcă computerul tare, și e foarte bun la interfață.