In opinia mea , Batlefield este unul dintre cele mai reusite jocuri din toate timpurile , de la cele mai vechi ( batlefield 1/2 ) pana la cele mai noi , nu demult aparute ( batlefield 3/end game /4 ) . De abia astept sa vad lansarea si chiar intrarea in posesie a acestui joc pe STEAM , intrucat sigur va fi o promotie la inceput .

[CS16] Assassin's Creed 3
Started By
th3#afk
, Feb 25 2012 01:41 AM
Gambling MMORPG Game Simulator Survival Horror RPG Skateboarding Strategie Action-adventure FPS Battlefield 3 Platformer
Posted 10 June 2013 - 01:31 PM

Posted 10 June 2013 - 01:33 PM

Nu este pentru oricine , deoarece daca nu intelegi "povestea" personajului nu are farmec . Jocul este un pic peste jocurile din gama grand theft auto , deoarece scopul este total diferit , nu doar sa "mergi tare cu masina" sau sa "omori oameni" . Asteptam si lansarea unei versiuni pentru PC , prognozez ca va aparea intr-un an / an jumate .
Posted 10 June 2013 - 01:35 PM

Seamana mult cu un un joc iubit de mine acum cativa ani , insa genul acesta de jocuri sunt depasite , intrucat fac parte din categoria Strategie , si sunt alte jocuri care ocupa primele locuri aici , gen World of Tanks , League of Legends , Dota2 , Dofus etc ,le stiti si voi . Totusi , multiplayer cu un prieten sau ceva de genu , mai mult de FUN , ar merge . Apreciem oricum postarea jocului .
Posted 10 June 2013 - 01:37 PM

Poate ca este asemanat putin cu GTA(Grand Theft Auto)
Dar din poze arata super,si din trailer.
Dar din poze arata super,si din trailer.
Posted 10 June 2013 - 02:08 PM

Ma asteptam sa aiba niste cerinte mai mari , insa am ramas placut uimit sa aflu ca nu e asa . Imi place mult , asta este inca un motiv sa imi fac Pc-ul mai repede . Postand atatea jocuri , imi dau seama ca ai nevoie de un sistem ca lumea sa te poti juca decent si mai ales TIMP . Lasand aceste aspecte la o parte , mi se pare foarte reusit jocul . Din anumite perspective seamana cu World of Warplanes .
Posted 10 June 2013 - 02:29 PM

Arata destul de bine din gameplay,voi incerca sa mi-l descarc..dar nu ma prea tenteaza genul asta de jocuri
Posted 12 June 2013 - 10:35 PM

Fara suparare , dar bineinteles ca exista si jocuri care necesita cerinte mai performante , deci evitati sa va plangeti de acest lucru . Legat de joc , este un prilej pentru fanii Resident Evil sa vada cum e sa fi in pielea actorilor din filmul cu acelas nume .
Posted 12 June 2013 - 10:37 PM

Pana in 1 Noiembrie , cand jocul va fi lansat mai este multa vreme . Cel mai probabil , jocul se va desfasura pe acelas sir de poveste cu care cei de la Ubisoft ne-au obisnuit . Il asteptam cu nerabdare , pana atunci ne "consolam" cu clipuri pe YB.
- TwEeTy @CS16 likes this
Posted 13 June 2013 - 12:45 AM

Acest joc este incredibil! Grafica este exceptionala si l-am asteptat din toamna. Povestea este foarte bine organizata si conceputa imi place foarte mult, iar partea interesanta a jocului este cu aerul poluat si are masca de gaze
super tare l-am terminat in 2 zile !

Posted 15 June 2013 - 06:45 AM

Gen : Puzzle Platform
Platforma : Microsoft Windows
Data lansarii : 31 Ianuarie 2013
Producator : Alexander Bruce
Descrierea jocului : In joc, jucatorul controleaza protagonistul din perspectiva first-person. Jucatorul incepe intr-o camera cu 4 pereti. Unul este un meniu diegetic cu care se pot seta diferite optiuni ale jocului. Al-2lea asigura o harta a nivelului respectiv. Al-3lea prezinta o serie de animatii si texte care apar in timp ce jucatorul le gaseste pe pereti. Al-4lea este un geam, care arata scopul final, iesirea din spatiu, jucatorul fiind nevoie sa se gandeasca cum sa ajunga acolo. Fasciculele laser sunt folosite sub forma de mecanisme de control a diverselor usi. Acestea pot necesita fie blocarea grinzilor sau deblocarea lor. Multe usi necesita fascicule multiple si o stare corespunzatoare a acestora pentru a se deschide. Mai tarziu jucatorul are acces la o serie de arme colorate care-l ajuta sa acceseze mai multe spatii. Initial arma poate ridica orice numar de cuburi mici, stocarea lor si apoi plasarea lor intr-un loc anume.pentru a bloca fasciculele laser sau utilizarea lor ca platforme pentru a asigura jucatorului trecerea peste anumite obstacole. Alte arme pot fi folosite pentru a creste noi blocuri prin plasarea blocurilor in tipare specifice, pentru a dirija o serie de blocuri spre un punct anume si pentru a crea o masa si sa umple o zona cu blocuri. Mai tarziu armele au abilitatea celor dinainte. Anumite zone din harti sunt zone care pot elimina orice bloc din arma.
Trailer youtube :
Poze :

Cerinte de sistem :
Platforma : Microsoft Windows
Data lansarii : 31 Ianuarie 2013
Producator : Alexander Bruce
Descrierea jocului : In joc, jucatorul controleaza protagonistul din perspectiva first-person. Jucatorul incepe intr-o camera cu 4 pereti. Unul este un meniu diegetic cu care se pot seta diferite optiuni ale jocului. Al-2lea asigura o harta a nivelului respectiv. Al-3lea prezinta o serie de animatii si texte care apar in timp ce jucatorul le gaseste pe pereti. Al-4lea este un geam, care arata scopul final, iesirea din spatiu, jucatorul fiind nevoie sa se gandeasca cum sa ajunga acolo. Fasciculele laser sunt folosite sub forma de mecanisme de control a diverselor usi. Acestea pot necesita fie blocarea grinzilor sau deblocarea lor. Multe usi necesita fascicule multiple si o stare corespunzatoare a acestora pentru a se deschide. Mai tarziu jucatorul are acces la o serie de arme colorate care-l ajuta sa acceseze mai multe spatii. Initial arma poate ridica orice numar de cuburi mici, stocarea lor si apoi plasarea lor intr-un loc anume.pentru a bloca fasciculele laser sau utilizarea lor ca platforme pentru a asigura jucatorului trecerea peste anumite obstacole. Alte arme pot fi folosite pentru a creste noi blocuri prin plasarea blocurilor in tipare specifice, pentru a dirija o serie de blocuri spre un punct anume si pentru a crea o masa si sa umple o zona cu blocuri. Mai tarziu armele au abilitatea celor dinainte. Anumite zone din harti sunt zone care pot elimina orice bloc din arma.
Trailer youtube :
Poze :

Cerinte de sistem :
Recommended Requirements Intel CPU : Pentium 4 2.0GHz AMD CPU : Athlon XP 2000+ Nvidia GPU : GeForce 8400 Series AMD GPU : Radeon HD 4250 RAM : 2 GB OS : Win XP x32 DirectX : 9 HDD Space : 1 GB [/font] [font=verdana, geneva, sans-serif]
Posted 15 June 2013 - 07:12 AM

Gen : Platformer
Platforma : Microsoft Windows / Nintendo 3DS / iOS / Wii U
Data lansarii : 21 Iunie 2012 ( nintendo ), 30 August 2012 ( pc ), 6 Decembrie 2012 ( iOS ), 13 Iunie 2013 ( Wii U )
Producator : Renegade Kid
Descrierea jocului : La inceput este prezentat un filmulet dupa care jucatorul este “aruncat” intr-un nivelul tutorial unde invata controalele.Principalele nivele de joc sunt in cele 4 lumi. Nivelele de final pot fi deblocate doar prin completarea unui anumit numar de nivele. In fiecare nivel exista 3 obiective. Primul – completarea nivelului, al-2lea – colectarea tuturor diamantelor si al-3lea – este gasirea si completarea terenurilor ascunse. La incepului fiecarui nivel Max primeste munitie nelimitata si 3 inimi ( viata ). Colectand suficient aur, jucatorul poate debloca imbunatatiri: un jetpack pentru trecerea lacunelor, o saritura racheta pentru a ajunge in zonele inalte si o bazooka pentru a distruge barierele. Aceste trebuie utilizate pentru a accesa o serie din terenurile secrete. Exista si 20 de nivele bonus unde jucatorul controleaza pe bunica lui Max care poate folosi toate imbunatatirile simultan.
Trailer youtube :
Poze :

Cerinte de sistem : -
Platforma : Microsoft Windows / Nintendo 3DS / iOS / Wii U
Data lansarii : 21 Iunie 2012 ( nintendo ), 30 August 2012 ( pc ), 6 Decembrie 2012 ( iOS ), 13 Iunie 2013 ( Wii U )
Producator : Renegade Kid
Descrierea jocului : La inceput este prezentat un filmulet dupa care jucatorul este “aruncat” intr-un nivelul tutorial unde invata controalele.Principalele nivele de joc sunt in cele 4 lumi. Nivelele de final pot fi deblocate doar prin completarea unui anumit numar de nivele. In fiecare nivel exista 3 obiective. Primul – completarea nivelului, al-2lea – colectarea tuturor diamantelor si al-3lea – este gasirea si completarea terenurilor ascunse. La incepului fiecarui nivel Max primeste munitie nelimitata si 3 inimi ( viata ). Colectand suficient aur, jucatorul poate debloca imbunatatiri: un jetpack pentru trecerea lacunelor, o saritura racheta pentru a ajunge in zonele inalte si o bazooka pentru a distruge barierele. Aceste trebuie utilizate pentru a accesa o serie din terenurile secrete. Exista si 20 de nivele bonus unde jucatorul controleaza pe bunica lui Max care poate folosi toate imbunatatirile simultan.
Trailer youtube :
Poze :

Cerinte de sistem : -
Posted 15 June 2013 - 09:03 AM

Posted 15 June 2013 - 11:27 AM

- Nume : Remember Me
- Gen : Actiune
- Data lansarii : Vineri, 7 Iunie 2013
- Producator : Capcom
- Descriere :
Amintirile personale pot fi acum transformate in informatii digitale ce pot fi vandute, cumparate sau schimbate. Ultimele ramasite de intimitate au fost distruse in ceea ce pare sa fie progresul logic al retelelor sociale de la inceputul secolului 21. Cetatenii insisi au acceptat aceasta societate supravegheata permanent in schimbul unui confort pe care numai tehnologia il poate oferi. Aceasta economie a amintirilor ii ofera unui grup mici de oameni o putere imensa asupra societatii.
Remember Me e un 3rd person action adventure in care jucatorii intra in rolul lui Nilin, o fosta vanatoare de amintiri de elita care detine puterea de a intra in mintile oamenilor pentru a le fura sau chiar modifica amintirile. Autoritatile, speriate de puterile lui Nilin, au arestat-o si i-au furat amintirile. Dupa scaparea sa din inchisoare, Nilin incearca sa-si recupereze identitatea cu ajutorul singurului sau prieten. - Trailer :
- Imagini :
- Cerinte de sistem :
Cerinţe minime
• Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon X2 2.8 GHz sau mai bun
• Memorie RAM: 2 GB
• Hard Disk: 9 GB
• Placă video: NVIDIA GeForce 8800GTS, ATI Radeon HD 3850 sau mai bună
• DirectX: 9.0c sau mai nou
Sistem recomandat
• Procesor: Intel Core 2 Quad 2.7 GHz, AMD Phenom II X4 3 GHz sau mai bun
• Memorie RAM: 4 GB
• Hard Disk: 9 GB
• Placă video: NVIDIA GeForce GTX 560 sau mai bună
- P1so1U and V. Andrei like this
Posted 15 June 2013 - 11:33 AM

- Nume : Trials Evolution: Gold Edition
- Gen : Curse
- Data lansarii : Joi, 18 Aprilie 2013
- Producator : RedLynx
- Descriere : Trials Evolution este un Platform Racing Game in 2.5D, succesorul jocului Trials, lansat in 2009. Jocul utilizeaza grafica 3D, dar este jucat intr-un plan 2D, prin urmare motociclistul controlat de jucator nu se va putea deplasa decat inainte sau inapoi. Jocul mai pune la dispozitie un modul de multiplayer de pana la patru jucatori.
- Trailer :
- Imagini :
- Cerinte de sistem :
Trials Evolution: Gold Edition PC - Cerinte minime
Sistem de operare: Windows Vista, 7
Procesor: Intel Core2 Duo E6700 2.6 GHz sau AMD Athlon64 X2 6000+ 3.0Ghz
Memorie RAM: 2 GB
Grafica: 512 MB, Nvidia GeForce 8800 GT
Spatiu Hard Disk: 4 GB
Sunet: Compatibil DirectX 9.0c
DirectX: 10
Trials Evolution: Gold Edition PC - Cerinte recomandate
Sistem de operare: Windows 7 64-bit, 8
Procesor: Quad-core Intel sau AMD
Memorie RAM: 4 GB
Grafica: 1 GB, Nvidia GeForce GTX 460
Spatiu Hard Disk: 5 GB
Sunet: Compatibil DirectX 9.0c
DirectX: 11
Posted 15 June 2013 - 12:05 PM

- Nume : Far Cry 3 : Blood Dragon
- Gen : Shooters
- Data lansarii : Miercuri, 1 Mai 2013
- Producator : Ubisoft Montreal
- Descriere : Far Cry 3: Blood Dragon este un expansion de sine statator pentru Far Cry 3 (nu va necesita instalarea jocului initial). Actiunea se desfasoara intr-un univers retro-futuristic in anul 2007. In rolul sergentului cyborg Rex Power Colt vei lupta cu o armata de cyborgs pentru a salva lumea de la anihilare totala.
- Dincolo de nostalgia anilor trecuti, Far Cry 3 Blood Dragon nu aduce nimic nou sub soarele francizei și nici poveste nu se prea poate spune că are. Durata este consistentă pentru un DLC, însă prezentarea ca joc independent s-ar putea să fi fost prea ambiţioasă. Sau poate e doar începutul unei ramuri speciale a francizei Far Cry, cu Roy în rolul unui nou Duke Nukem cu glume despre sex şi steagul Americii în piept. Mark IV style!
- Trailer :
- Imagini :
- Cerinte de sistem :
Far Cry 3: Blood Dragon PC - Cerinte minime
Sistem de operare: Windows Vista, 7
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz, AMD Athlon 64 X2 6000+
Grafica: 512 MB, Nvidia GeForce 530 GT, ATI Radeon HD 4650
Spatiu Hard Disk: 3 GB
Sunet: Compatibil DirectX
Far Cry 3: Blood Dragon PC - Cerinte recomandate
Sistem de operare: Windows Vista, 7, 8
Procesor: Intel Core i3 2.9 GHz, AMD Phenom II X2 3.4 GHz
Memorie RAM: 6 GB
Grafica: 1 GB, Nvidia GeForce GTX 560, ATI Radeon HD 5870
Spatiu Hard Disk: 3 GB
DirectX: 11
- P1so1U, V. Andrei and Indedeanorp like this
Posted 15 June 2013 - 12:18 PM

- Nume : Rezident Evil 6
- Gen : Action
- Data lansarii : 22 martie 2013
- Producator : Capcon
- Descriere :
Esențialmente, Resident Evil 6 e un film cu scenariu de categoria D, production value de blockbuster și mecanici îmbunătățite față de jocurile anterioare din serie, dar nimic revoluționar. S-au prins în cele din urmă și băieții de la Capcom că e foarte greoi și obositor să nu te poți mișca în timp ce țintești, mai ales după ce în ultimele două jocuri s-a cam renunțat la elementele de survival-horror și s-a introdus mult mai mult măcel în schemă.
Există puncte comune ale campaniilor în care două perechi de personaje își unesc forțele, iar dacă aveți răbdarea și norocul să găsiți încă o echipă aflată la același nivel, vă alăturați lor într-un co-op de 4 oameni, adeseori cu obiective diferite.
În afară de campania Adei, am avut și eu un Sancho Panza simpatic cu care am parcurs aventurile lui Leon, Chris și Jake pe parcursul a două nopți. Pe de altă parte, in-game voicechat-ul e cam instabil, așa că până la urmă responsabilitatea comunicării a fost preluată de Skype. - Trailer :
- Imagini :
- Cerinte de sistem :
Resident Evil 6 PC - Cerinte minime
Sistem de operare: Windows XP, Vista, 7, 8
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz, AMD Athlon 64 X2 5600+
Memorie RAM: 2 GB
Spatiu Hard Disk: 16 GB
Memorie Video: 512 MB
Grafica: Nvidia GeForce 8800 GTS, ATI Radeon HD 3850
DirectX: 9.0c
Tastatura, Mouse
DVD Rom Drive
Resident Evil 6 PC - Cerinte recomandate
Sistem de operare: Windows Vista, 7, 8
Procesor: Intel Core 2 Quad 2.7 GHz, AMD Phenom II X4 3.0 GHz
Spatiu Hard Disk: 16 GB
Memorie Video: 1 GB
Grafica: Nvidia GeForce GTX 560, ATI Radeon HD 6950
Tastatura, Mouse
DVD Rom Drive
Posted 16 June 2013 - 08:05 AM

Posted 16 June 2013 - 08:06 AM

Posted 16 June 2013 - 08:54 AM

Faza cu este un expansion este o minciuna COLOSALA,blood dragon nu are nici o treaba cu Far cry 3,doar gameplay-ul seamana putin,in rest nimic.Dar sa revenim la joc,chiar daca nu este stralucit,merita jucat,pentru un gamer de rand este o experienta mixta

Posted 16 June 2013 - 09:27 AM

Da...tony hauk's pro skater e o gama de cateva jocuri bineinteles legate de skating...
Eu am jucat tony hauk's pro skater 4 pe pc
Imi mergea binisor la rezolutie maxima cu:
2 g ram / placa video 512 / processor amd athlon dual core
Asta o fi tot ceva de genu
John cauta pe filelist
Eu am jucat tony hauk's pro skater 4 pe pc
Imi mergea binisor la rezolutie maxima cu:
2 g ram / placa video 512 / processor amd athlon dual core
Asta o fi tot ceva de genu
John cauta pe filelist
Edited by *SATANIC* @ CS16, 16 June 2013 - 09:28 AM.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users