Assasin Creed III abia astept acest joc dupa ce am jucat celelalte jocuri ale seriei acest joc pot sa spun ca o sa fie unul dintre cele mai bune jocuri din 2012 si cele mai jucate:)
Nume stire : Hitman absolution O mica descriere: Povestea din hitman absolution ii va purta pasii Agentului 47 printr-o aventura mult mai "intima", cu un caracter personal mult mai accentuat. Nevoit fiind sa accepte ceea ce producatorii numesc "cel mai periculos contract al carierei" , Agentul 47 devine principala tinta a tuturor autoritatilor,un intreg oras aflandu-se pe urmele sale. Trailer youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Wu1Aii7scBo Poze: -
Un joc foarte asteptat ce va aparea pe 20 noiembrie . Eu unul personal il astept pentru ca am jucat toata seria hitman si nu m-a dezamagit niciun joc . Uitati si un "gameplay" http://www.youtube.com/watch?v=EcJhijTI1Ps
Aceasta postare a fost editata de BlackWhite: 04 November 2012 - 04:16 PM
Nume stire : Alan wake O mica descriere:Începutul jocului este unul direct, introducându-ne imediat în poveste. Aparent, începutul jocului este unul liniștit, unde Alan Wake își conduce mașina proprie pe niște serpentine pentru a ajunge la un far (lighthouse) care era amplasat mai sus, pe munți. Conducând cu viteză și nefiind atent, inevitabilul se întâmplă: Alan Wake lovește un om care era în mijlocul străzii. Cam ciudat, nu? Singurul om care era prin împrejurimi era cel care urma să fie lovit de Alan Wake cu mașina? Ceva nu este clar. Ieșind de mașină pentru a-i acorda primul ajutor, Alan își dă seama că numai poate face nimic și se ridică. Imediat cum se uită înapoi, acesta observă că omul numai era acolo, dispăruse pur și simplu. Și de aici începe povestea noastră care este împărțită în 6 episoade, fiecare având legătură între ele, având posiblitatea să descoperim noi lucruri despre Alan Wake și soția acestuia, care din păcate dispare în primul episod, iar scopul principal al lui Wake este să își salveze soția, neavând idee unde este sau ce i s-a întâmplat acesteia. Trailer youtube : Poze : -
Nume stire : Alan wake 2 O mica descriere: continuarea primului joc,nu am descoperit prea multe detalii despre a doua parte. Trailer youtube: Poze: -
Este un joc frumos l-am jucat are o poveste interesanta sa-l jucati "cu placere" . RECOMAND ! "Aventura" va fi si mai palpitanta daca aveti castile pe urechi sau boxele date tare.
Si eu astept un viitor Darksiders 3...dar nu se stie inca nimic concret. Dupa lansarea partii a doua au spus ca daca vanzarile merg bine putem sa ne asteptam la o continuare, si eu cred ca vanzarile le-au mers chiar foarte bine
uite aicea am gasit ceva pe google
Concret, în cazul în care Darksiders 2 reușește să-și vândă "4 sau 5 milioane de unitati", a spus el, THQ președintele Jason Rubin ar dori probabil o continuare, deși s-ar putea aștepta la Privegherea "reduce domeniul de aplicare, astfel încât să putem face chiar mai mare lustruit." Procedând astfel, ar oferi jocul se concentreze mai mult, a spus Dalton.