Jump to content

Photo

[CS16] Assassin's Creed 3

- - - - - Gambling MMORPG Game Simulator Survival Horror RPG Skateboarding Strategie Action-adventure FPS Battlefield 3 Platformer

• This topic is locked This topic is locked
883 replies to this topic

Poll: [CS16] Assassin's Creed 3 (40 member(s) have cast votes)

Care dintre aceste jocuri il asteptati cu nerabdare ?

1. Assassin's Creed III (17 votes [42.50%] - View)

Percentage of vote: 42.50%

2. Call of Duty : Black Ops II (13 votes [32.50%] - View)

Percentage of vote: 32.50%

3. Hitman : Absolution (3 votes [7.50%] - View)

Percentage of vote: 7.50%

4. 007 Legends (3 votes [7.50%] - View)

5. LEGO The Lord of the Rings (3 votes [7.50%] - View)

6. Far Cry 3 (1 votes [2.50%] - View)

Percentage of vote: 2.50%

7. Blood Knight's (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

8. Baldur’s Gate: Enhanced Edition (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote

th3#afk

th3#afk

Fost Administrator

• Retired
  • 3556 posts
  • 318 topics
  • Joined 08-August 11
  • Country: Country Flag
Desi multi zic ca va rupe gura targului, noul joc din seria Assassin's Creed 3 se pare ca va fi revolutia pe care o asteapta utilizatorii popularului joc de aventura!

Desi in ultimul timp , seria jocului inca se mai chinuie sa faca valuri pe piata , se pare ca Ubisoft incearca sa aduca pe prima pagina noul joc , care se pare ca va lua viata pana in data de 30 octombrie 2012!
Dupa ce primul joc din seria Assassin's Creed a fost vandut in peste 8 milioane de exemplare , Ubisoft spera si acesta sa fie vandut cel putin la fel daca nu mai bine decat atat!
Assasin's Creed 3 se pare ca se vine cu un element spectaculos fata de celelalte 2 jocuri din seria Assassin's Creed si anume includerea pe lista platformelor suportate a primei console nex gen, Nintendo Wii U.
Desi cerintele pentru joc inca nu sunt anuntate , cerintele pentru Assassin's Creed 2 erau urmatoarele:
Posted Image

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=iA13IR4COFI
http://www.youtube.com/watch?v=3GVrB4w8mzI

Edited by th3#afk, 25 February 2012 - 06:03 PM.

keishi

keishi

Gold Member

• Membru
  • 809 posts
  • 52 topics
  • Joined 16-August 11
Assasin"s Creed Revelations nu este 3....Assasin"s Creed 3 apare anul acesta.Data viitare informeaza-te mai bine:).

th3#afk

th3#afk

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 3556 posts
  • 318 topics
  • Joined 08-August 11
Citez din ce am scris :"Assassin's Creed 3 se pare ca va fi revolutia" nu ca e revelations!

McSmooth

McSmooth

Fost Moderator

• Retired
  • 806 posts
  • 76 topics
  • Joined 28-November 11
E una din cele mai asteptate jocuri.

keishi

keishi

Gold Member

• Membru
  • 809 posts
  • 52 topics
  • Joined 16-August 11
Greseala mea!Ai dreptate nu am citit corect.SCuzele mele din nou.

th3#afk : stai linistit ! M am si mirat ca am stat si am cautat cam vreo 1 ora sa fac stirea asta!

Edited by th3#afk, 25 February 2012 - 10:35 PM.

bLacKd0wN#

bLacKd0wN#

Acces radiat

• Banned
  • 85 posts
  • 22 topics
  • Joined 14-March 12
Am jucat assasin creed 2..o sa il incerc si pe asta:)

Old^Ganja

Old^Ganja

Power Member

• Membru
  • 48 posts
  • 12 topics
  • Joined 15-January 12
Am reusit si eu sa termin toata seria Assasin Creed astept 3 si Darksiders II...Good job

iimpressiveeONE

iimpressiveeONE

Ultras Member

• Membru
  • 467 posts
  • 37 topics
  • Joined 14-February 11
Astept si eu sa apara 3-ul...sa vad ce au adus nou fata de revelations...Sunt un mare fan ac si sper sa fie ceva de calitate:D

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Gen: shooter

Platforma: PC/PS2/Xbox

Data lansarii: -

Producator: -

O mica descriere: Salut astazi am venit cu un nou joc(ca deobicei epic).Astazi am venit cu " Mafia city of Lost Heaven".
Acest joc (ca si Half-Life 2 :D..........da,iar mentionez de el)a fost unu dintre jocurile care m-au captivat.Cu toate ca , grafica este destul de slabuta si sunetul nu prea a fost pe placul meu(cu exceptia unei melodi pe care o ador , in joc)povestea jocului este extraordinara , este printre cele mai bune povesti pe care le-am vazut.Bun sa nu va mai tin in suspans.
Jocul spune povestea unui simplu taximetrist pe nume Thomas Angelo(normal ca tu) care intr-o noapte a anului 1930 , doi indivizi(Sam si Paulie) doi mafioti al clanului Salieri care incercau sa fuga de o alta banda de mafioti pe nume Morello.Tu reusesti sa scapi si sa-i lasi la barul familiei Salieri.Urmatoarea zi duci cativa cetateni in diferite locati iar intr-o pauza de cafea doi indivizi cu bate vin si incep sa te loveasca pe tine si masina ta.Tu fugi si intri in barul familiei Salieri.De aici incepe viata ta de mafiot.Nu o sa povestesc toate misiunile pentru ca ar fi plictisitor(pentru ca sunt multe).Ceea ce vreau sa zic la poveste este ca : povestea pentru anul 2004 si un joc ca acesta este impresionant de captivanta.
Bun grafica este de un 8.00-8.50.
Sunetul si el uneori nu-si face treaba , este de un 8.50-9.00
Si insfarsit povestea este de un categoric 10,bine meritat.
Stiu ca la fiecare review imi schimb topul jocurilor mele.Doar ca de data aceasta am uitat de Mafia(spre rusinea mea).HL2 imparte locul 1 in top cu Mafia.(si de data aceasta sunt sigur)Cu toate ca HL2 are totul la 10, Mafia are ceva ce doar HL2 si poate inca vreo 2-3 jocuri(de care nu-mi amintesc) au reusit sa-mi "trezeasca" :D.Asa ca,daca sunteti un gamer trebuie sa incercati si jocul acesta.

Trailer video :
http://www.youtube.com/watch?v=9DPj72aAIv0

Nota : 9.50

Edited by th3#afk, 21 April 2012 - 11:34 PM.

keishi

keishi

Gold Member

• Membru
  • 809 posts
  • 52 topics
  • Joined 16-August 11
Nah cam vechi jocu da merge.Ar fi mai degraba interesant dak ne-ati aduce si ceva noutati despre jocurile care vor aparea anu asta,ca asta ne intereseaza pe toti.Oricum GJ.

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Gen: SF

Platforma: PC, PS2 , XBOX

Producator: Wizzard

Data lansarii: -2013

O mica descriere:
Starcraft este un joc pe care-l jucam mult mai de mult si ma distram foarte mult si la campanie si la multyplayer.Dar m-am distrat si mai mult cand a aparut Wings of liberty,in fine sa trecem la joc.
Din cate am inteles eu jocul se petrece la 2 ani dupa sfarstitu din Wings of liberty si se va concentra pe specia Zerg.Campania va avea in jur de 20 de misiuni si o va avea in rol principal pe Sarah Kerrigancare incearca sa reobtina controlul zergilor.

Trailer video:
http://www.youtube.com/watch?v=SG_3R9BoVvg

Edited by th3#afk, 21 April 2012 - 11:40 PM.

X3n0N :@CS16

X3n0N :@CS16

Member

• Membru
  • 41 posts
  • 7 topics
  • Joined 18-March 12
tare gj;)............

SouLKepeR: +1 warn

Edited by SdB, 21 April 2012 - 01:27 PM.

<3 Pejele

<3 Pejele

Fost Moderator

• Retired
  • 2304 posts
  • 181 topics
  • Joined 02-August 11

tare gj;)............

:)) daca te intreb ceva din StarCraft nu sti nimic ... asta a fost pentru +1

on: din acest trailer jocul are o grafica uimitoare ...abea astept sa il joc:) daca afli cand apare sa imi zici pe mess.

-pawN^

-pawN^

Acces radiat

• Banned
  • 7 posts
  • 0 topics
  • Joined 31-March 12
tare..;) !

SouLKepeR: +1 warn

Edited by SdB, 21 April 2012 - 01:31 PM.

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Gen: Sandbox

Producator: Daniel Rosenveld

Platforma:Android , iOS , java , Java applet , X-BOX 360

O mica descriere:
Minecraft este un joc scris in Java , dezvoltat de Markus Alexej Persson si compania sa Mojang.
Minecraft este un joc care se bazeaza pe creativitatea jucatorului.Deoareca "mapa" pe care se desfasoara jocul este facuta din cuburi 3D ii perminte jucatorului sa construiasca ce vrea el.Acele cuburi fiind diferite obiecte gen: piatra,nisip,aur si multe altele.Jocul are mai multe moduri : 1)Survival ; 2)Creative.
1)Survival : Aici playeru(tu) trebuie sa supravietuia.Adica : sa-si construiasca un adapost unde nu pot veni monstri(am uitat sa mentionez ca noaptea vin diferiti monstri),sa-ti faci arme cu care poti sa vanezi animale pentru mancare.Adica cu cat avansezi mai mult cu atat sa-ti faci traiul de viata mult mai bun.(ex. de la cateva obiecte si o cocioaba daca te descurci (si te ajuta imaginatia) ajungi la mult obiecte si chiar o casa mare si un train de viata foarte bun)
2)Creative : Aici playeru(tu) ai toate obiectele care se gasesc in joc si le ai infinite.Adica poti sa construiesti ce vrei tu , cu ce vrei tu.Deoarece le ai pe toate in inventar.
Din punct de vedere grafic nu am ce zice...deoarece multi zic ca "ce naspa e grafica" dar parerea mea este ca , grafica aceasta ii da toata frumusetea acestui joc.
Sunetul se potriveste de minune cu admosfera de pe insula.

Trailer :
http://www.youtube.com/watch?v=MmB9b5njVbA

Edited by th3#afk, 21 April 2012 - 11:47 PM.

keishi

keishi

Gold Member

• Membru
  • 809 posts
  • 52 topics
  • Joined 16-August 11
Dupa parerea mea este cel mai tare joc ever.:X:X:X.

EDIT: Si apropo adauga si modul HARDOCORE pus de notch in ultimul patch.MOdul este urmatorul,daca ai murit e game over:D.

Edited by ColdFire, 04 April 2012 - 06:06 PM.

th3#afk

th3#afk

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 3556 posts
  • 318 topics
  • Joined 08-August 11
imi place ca esti original .

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Salut tuturor astazi am sa va prezint jocul : World of Warcraft (WoW).

World of Warcraft este un MMORPG(Massively Multiplayer Online Role-Playing game) creat de Blizzard.Actiunea jocului se petrece in Azeroth patru ani dupa evenimentele din Warcraft III: The Frozen Throne.Nu mai vorbim ca la scurt timp dupa aparitie WoW a devenit cel mai jucat joc de pe pamant.
Ce trebuie sa faci?Pai tu trebuie pentru inceput sa-ti creezi un personaj(voi intra in amantunte legate de caracter mai tarziu),dupa aceea poti sa explorezi lumea, sa ucizi monstri, sa rezolvi misiunile date de NPC si multe alte lucruri.Cand omori un monstru sau dai de capat unei misiuni esti rasplatit cu : bani,iteme si altele si cu cat te aventurezi mai mult cu atat vei ramane mai captivat de acest joc.
De asemenea WoW are si trei expansion-uri acestea fiind : - The Burning Crusade
- Wrath of the Lich King
- Cataclysm
- Mists of Pandaria

Rasele sunt impartite in doua clase :

1) Alliance care au urmatoarele rase : Human , Night Elf , Draenei , Dwarf , Gnome , Worgen
2) Horde care au urmatoarele rase : Blood Elf , Orc , Forsaken , Tauren , Goblin , Troll

Clasele de Caractere sunt :

- Death Knight
- Druid
- Hunter
- Mage
- Paladin
- Priest
- Rogue
- Shaman
- Warlock
- Warrior

Rasele si clasele de caracter pot fi alese dupa bunul plac.
Parerea mea despre acest joc este una foarte buna!

Trailer video :
http://www.youtube.com/watch?v=dYK_Gqyf48Y

Edited by th3#afk, 21 April 2012 - 11:24 PM.

sEnK

sEnK

Acces radiat

• Banned
  • 429 posts
  • 28 topics
  • Joined 22-March 12
Publisher: Capcom

Categorie: Actiune

Platforme: Xbox360, PS3

O mica descriere: Dragon's Dogma e o franciza noua care redefineste genul de actiune si este semnata de echipa care a produs unele dintre cele mai bune jocuri Capcom. Mergand pe stilul open world, Dragon's Dogma este un joc de action combat in care ai libertatea de a explora o lume imensa si populata. Alaturi de echipa ta va trebui sa mergi pe urmele unui dragon misterios si sa-l infrangi.
Coechipierii tai lupta independent de tine, dovedindu-si puterile si abilitatile pe care le-au obtinut de la tine si antrenamentul tau. Dragon's Dogma ofera posibilitati aproape infinite de a-ti crea parteneri care sa te ajute in lupta. Cu o poveste uriasa si o actiune incredibila, Dragon's Dogma va fi cu siguranta unul din noile hituri Capcom.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=HYbH25f36Qg&ob=av3e

Edited by th3#afk, 21 April 2012 - 11:34 PM.

keishi

keishi

Gold Member

• Membru
  • 809 posts
  • 52 topics
  • Joined 16-August 11
Hmm...Interesant pare o combinatie intre Gothic si Skyrim.Il voi incerca.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users