[CS16] AdminStats.com - Down
Started By
EduArT
, Feb 20 2012 05:55 PM
Posted 20 February 2012 - 05:55 PM

Momentan este down proiectul AdminStats.com , sunt niste probleme cu sistemul de operare, incercam sa remediem problema cat mai repede.
Posted 20 February 2012 - 05:59 PM

am observat ca de vreo 3 zile nu mai merge evidenta,
sicner nu ar fi bine sa icnercati si cu redirecte/evidenta de la Saint ?
sicner nu ar fi bine sa icnercati si cu redirecte/evidenta de la Saint ?
Posted 20 February 2012 - 07:35 PM

Posted 21 February 2012 - 09:20 AM

Posted 21 February 2012 - 12:41 PM

Posted 21 February 2012 - 12:45 PM

Posted 21 February 2012 - 01:06 PM

Posted 22 February 2012 - 05:08 AM

De multe ori e down VPS-ul, o sa se rezolve. firma de la care am VPS-ul deja se ocupa de problema, de ce dureaza asa mult? Nu stiu, o sa-i presez.
Posted 23 February 2012 - 05:22 PM

Posted 23 February 2012 - 09:06 PM

VPS-ul isi revine,dar mai cade cateodata..la noi (alcool) a revenit nu stiu la ceilalti.
Posted 24 February 2012 - 10:56 AM

S-au facut evidentele la restul serverelor care nu aveau. Din cauza seriozitatii maxime o sa alegem alta firma unde sa ne gazduim evidentele.
Am rezolvat cateva probleme la vps, dar mai sunt, evident. Daca observati ca e down, da-ti un privat pe mess ca sa dau un rr la vps.
O sa dureze putin mutarea, cel tarziu pana pe 7.3 (atunci e data scadenta).
O veste buna, am gasit o solutie formidabila pentru redirecte, doar ca am nevoie de un programator care sa ma ajute. Idei am, practica lasa de dorit
sper sa gasesc o persoana cat de repede posibil si sa rezolvam toate probleme si cu redirectele.
PS, ma gandesc sa schimb total designul la evidentele redirectstats, are rost? Ce parere aveti?
Am rezolvat cateva probleme la vps, dar mai sunt, evident. Daca observati ca e down, da-ti un privat pe mess ca sa dau un rr la vps.
O veste buna, am gasit o solutie formidabila pentru redirecte, doar ca am nevoie de un programator care sa ma ajute. Idei am, practica lasa de dorit

PS, ma gandesc sa schimb total designul la evidentele redirectstats, are rost? Ce parere aveti?
Posted 24 February 2012 - 10:58 AM

Posted 25 February 2012 - 09:05 AM

Nush cat de mult conteaza designul la evidenta.... singura chestie care ar merge ar fi culoarea de fundal la fel ca si a forumului .
Posted 25 February 2012 - 08:26 PM

Te pot ajuta in legatura cu redirectele si tot ce tine de un coder .S-au facut evidentele la restul serverelor care nu aveau. Din cauza seriozitatii maxime o sa alegem alta firma unde sa ne gazduim evidentele.
O veste buna, am gasit o solutie formidabila pentru redirecte, doar ca am nevoie de un programator care sa ma ajute. Idei am, practica lasa de doritsper sa gasesc o persoana cat de repede posibil si sa rezolvam toate probleme si cu redirectele.
Contacteaza-ma la id: [email protected]
Posted 04 March 2012 - 10:28 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users