Salt la continut

Fotografie

[Acceptat][Unban] Eu^

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
18 replies to this topic

Eu^

Eu^

New Member

• Membru
  • 11 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 29-July 11
# Numele banat : Eu^
# IP / Steam ID : 79.117.250.243
# ID Y!M : [email protected]
# Varsta : 24
# Motivul : "aim.ban"
# Dovada : invidie sau nu stiu cum sa o numesc...dar nu mi se pare corect cum a procedat.
Va multumesc!

Thumbnail atasat

• untitled.jpg

limb0s

limb0s

Master Member

• Membru
  • 2393 Postari:
  • 242 topics
  • Joined 17-July 11
  • Country: Country Flag
invvidie pe ce sa fie invidie ? ai ajuns sa fii o mare personalitate ca sa fii de invidiat?=)) pff ..eu doar ti-am dat ban deoarece dansu nu are inca acces la ban :|

EDIT: eu =)) Ai rabdare te rog sa vina kyra cu dovada..

Aceasta postare a fost editata de MsD: 20 February 2012 - 09:22 PM

Anonymous@CS16

Anonymous@CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 932 Postari:
  • 99 topics
  • Joined 21-October 11
=)):-j ba...am ajuns sa fim invidiosi:)))pe playeri..de parca ai fi un mare om la noi pe server:-j

Eu^

Eu^

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 11 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 29-July 11
Pai pt ce ban?Joc d atata timp pe sv asta....am stat numai prin top si acum ma trezesc cu ban fara nici un motiv...Cam dubioasa treaba.Mi-a mai spus un admin k se vb de mn...k am scoruri prea mari si am facut o legatura...Sincer dak era sa joc cu aim o faceam cand nu erau admini pe sv...mai ales k stiu majoritatea adminilor...

skullx

skullx

Advanced Member

• Membru
  • 195 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 24-January 12
mda, stiu cine ti.a spus k se vorbeste despre tine :P, asteptam sa vina kyra cu dovada..

Anonymous@CS16

Anonymous@CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 932 Postari:
  • 99 topics
  • Joined 21-October 11
kyra poate te uiti si pe aici..si aduci dovada;)

eVoL

eVoL

Platinum Member

• Membru
  • 1211 Postari:
  • 15 topics
  • Joined 18-May 11
nu e invidie dupa spusele lui

eu doar ti-am dat ban deoarece dansu nu are inca acces la ban :|

si il asteptam cu dovada presupun ca are ... si are de pus cam multe ... si ma opresc aici :)

Kyra // ^GoD*

Kyra // ^GoD*

New Member

• Membru
  • 17 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 18-January 12
Deci baiatule, tu tragi la nimereala in unele ipostaze :) si ai sa vezi ca se vede clar ca folosesti aim :) , iar pe awp nu prea se vede doar daca te uiti atent ... Uitate la primul frag facut si ai sa-ti dai seama si uitate unde se duce glontu deasupra jucatorului cu 1 m aprox 2 ... iar tu l-ai luat ..
aici se gaseste demo : http://www.2shared.c.../Eu_online.html :|
Uitativa cu mare atentie de 2 3 ori nu 1 singura data si zici ca nu are aim :)

Eu^

Eu^

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 11 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 29-July 11
Frate ma lasi...eu nu am jucat in viatza mea cu coduri...pt k nu vad ce rost ar mai avea.In primul rand joc de foarte mult timp cu awp-ul,de fapt joc numai cu awp-ul si sincer mie nu mi se pare nimic anormal in demo...pt k asa trag eu....nu stau sa urmaresc jucatorul cu tinta...e un reflex ce fac....si dupa cum vezi ratez mult...iar eu din ce stiu aim-ul se duce tinta numai pe jucator...Iar in al doilea rand dak era sa joc cu coduri crede-ma ca nu o faceam cu admini pe sv...Nu suport codatii si iti pot spune multi admini k atunci cand vad cate un codat pe sv ii "ajut"...

Nu mie trebuie sa-mi spui sa ma uit atent...eu stiu ca sunt curat...Eu zic sa se uite MsD si ceilalti care stiu bine cu awp.

Aceasta postare a fost editata de Eu^: 21 February 2012 - 11:49 AM

Kyra // ^GoD*

Kyra // ^GoD*

New Member

• Membru
  • 17 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 18-January 12
Mai baiatule ... ce poti spune tu acum ? Nu am jucat asta spui.. poti spune ca ai jucat sa recunosti ? Nimeni nu recunoaste stai linistit ... Lasa adminii sa-si faca treaba si inca ceva sunt coduri speciale care le poti seta tu sa nu dai numai capuri ma crezi nascut ieri? Asteapta sa se uite cineva care stie nu tu .. ca tu si asa ca nu o sa recunosti ...

Eu^

Eu^

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 11 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 29-July 11
Ok prietenas...dar aici cei care se pricep trebiue sa tina cont de anumite lucruri...

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 Postari:
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10
Eu sincer nu pot sa imi dau seama,mie mi se vede foarte sacadat demo-ul si nu as putea sa zic,da asteptam sa vina altii cu raspunsuri si pana se va lua un raspuns sper sa nu mai vad cum va certati,atacati sau comentati fiecare post !!!!!!!

GabyAka

GabyAka

Premium

• Premium
  • 2454 Postari:
  • 12 topics
  • Joined 16-January 12
Decat sa ma dau cu parerea aiurea...mai bine ma abtin(ma refer la acest demo)....dar totusi lam urmarit si eu uneori si nu mi se parea a avea ceva...referindu ma cand ma uitam eu...

eVoL

eVoL

Platinum Member

• Membru
  • 1211 Postari:
  • 15 topics
  • Joined 18-May 11

Uitate la primul frag facut si ai sa-ti dai seama si uitate unde se duce glontu deasupra jucatorului cu 1 m aprox 2 ... iar tu l-ai luat

Daca te uiti tu mai bine la primu jucator nu l-a luat el l-a luat altcineva scrie playdemo la primu jucator de N ori si sa vezi ca nu l-a luat el. Nu scrie ca l-ar fi luat Eu^ pe respectivu ... are cateva iesiri care zici ca are aim da nu are .. nu ca tin cu el dar asa mi s-a parut mie ca de primu jucator de care zici tu nu l-a luat el ci altu' iar in tot demo a luat 11 palyeri Pro Unban!

Aceasta postare a fost editata de eVoL: 21 February 2012 - 03:22 PM

Anonymous@CS16

Anonymous@CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 932 Postari:
  • 99 topics
  • Joined 21-October 11
:-?? eu zic ca nu are nimic...pro unban

Chuckie

Chuckie

Ultras Member

• Membru
  • 368 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 21-October 11
Deci la primu frag nu el la luat pe ala..si nici la al 3 lea daca tii se pare ciudat:)..sincer nu are nimica baiatu..deci Pro unban!! bft

skullx

skullx

Advanced Member

• Membru
  • 195 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 24-January 12
pro unban, are skill omu.

Kyra // ^GoD*

Kyra // ^GoD*

New Member

• Membru
  • 17 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 18-January 12
Atunci eu imi cer scuze pentru deranj :) .. Rog p`cineva sa dea T.C si unban .

limb0s

limb0s

Master Member

• Membru
  • 2393 Postari:
  • 242 topics
  • Joined 17-July 11
Eu am stiut ca nu ai nimic ,ciar lam si intrebat esti sigur ? ai esit si de asta nu am putut sa arunc o privire ciar daca stiam e de datoria mea sa te verific ca niciodata nu se stie .. jocu e simplu , nu ai nimic ..:)

Unbanned..

TC.

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi