Salt la continut

Fotografie

Windows 7/Windows XP ?

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
45 replies to this topic

cristi_1993

cristi_1993

Member

• Membru
  • 32 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 06-September 11
  • Country: Country Flag

Eu folosesc Windows 7 , are un design foarte fain si am observat ca nici nu merg codurile:)) dar XP e mai usor de manevrat si de folosit.Mie imi place Windows 7 ca m-am obisnuit cu el. Depinde de preferintele fiecaruia.

clar...asa e, depinde de preferinte. Eu unul voi trece pe Win8....fac precomanda si ma costa doar 39.99 dolari. Foarte ieftin avand in vedere ca de pe 1 ian. 2013 va creste pretul :D

SNEC

SNEC

Gold Member

• Membru
  • 773 Postari:
  • 83 topics
  • Joined 21-April 12
am votat Windows XP mi se pare mai fain chiar daca nu e asa de bun ca WIndows 7 da na

Sam.

Sam.

Membru

• Membru
  • 621 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Windows 7 normal, xp-ul nu imi vede toti ram-ii, dar a fost si el un bun la vremea lui.. trebuie sa inteleg ca e expirat demult. Cineva care inca spune ca ii place xp etc. , sunt sigur ca are un calc/laptop mai slabut..
Curand o sa trec pe OS X Lion.

Aceasta postare a fost editata de ש ': 04 July 2012 - 11:26 PM

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 Postari:
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Daca in configuratia pc-ului ai un minim de 2gb rami. Windows 7 iti merge ca uns. La ora actuala bate la fund vista si xp. Este mult mai accesibil, are o grafica mult mai complexa incluzand mai multe milioane de culori. Are foarte multe aplicatii folositoare. Este mult mai usor sa configurezi un lan pe win7 sau o retea workgroup. La XP cam ai de stat 1 ora sa cauti toate astea. Iar cei care spuneti ca XP este mai stabil fata de win7 va pot contrazice. Folosesc win7 din 2009 de la lansare. Windowsul il reinstalam odata la 9-10 luni si odata cand am trecut pe x64. Aici este vorba de cel care il foloseste. Daca persoana isi bate joc de pc, respectiv de windows, mai mult de 2 luni nu duce.

Un sfat: Daca treceti la 2gb ram renuntati la xp, e deja "antic".

PaNda BeAr !

PaNda BeAr !

Fost Moderator

• Retired
  • 623 Postari:
  • 93 topics
  • Joined 10-March 12
Win 7 clar.....daca mi-as instala XP pe laptop imi citeste in jur de 1,60 Ram(din 4GB initial) si cam 150 GB HDD(din cei 300 initiali);)

KiD0

KiD0

Fost Moderator

• Retired
  • 2860 Postari:
  • 160 topics
  • Joined 14-March 12
Windows xp...M`am saturat sa tot vad mereu "not responding" pe windows 7,chiar si cu 4 gb rami :).Panda Bear ,tin sa te contrazic,cu xp,din 4GB rami imi citeste 3.25,iar HDD,imi citeste tot ( 1TB).

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi