Doresc ca din septembrie sa deschidem niste cupe 1vs1, 2vs2, cupe mici care sa tina doar 2 zile ( sambata si duminica ), insa am nevoie de cel putin 5 persoane care sa ma ajute cu organizarea acestor cupe.
Despre cupe:
In fiecare saptamana va fi o anumita tema, de exemplu saptamana 1 cupa awp 1vs1, saptamana 2 cupa usp 1vs1.
Am nevoie ca persoanele care vor sa se implice sa aibe minim 17 ani, sa aibe idee despe cupe, sa aibe cel putin 2 luni in comunitate.
Daca aveti alte intrebari postati aici.
Cei care vor sa ne ajute, aveti urmatorul model:
Varsta:
Timp disponibil in weekend:
Experienta:

[CS16] Organizatori cupe
Started By
Verdeee
, Aug 26 2012 12:41 PM
Postat 28 August 2012 - 02:08 PM

Varsta: 17
Timp disponibil in weekend: Sunt liber , mai ales in weekend
Experienta: Am experienta destula , asta ramane sa vedeti pe parcurs chiar daca spun "Sunt super experimentat in acest lucru" faptele dovedesc acest lucru , nu vorbele !
Multumesc Anticipat !
Timp disponibil in weekend: Sunt liber , mai ales in weekend
Experienta: Am experienta destula , asta ramane sa vedeti pe parcurs chiar daca spun "Sunt super experimentat in acest lucru" faptele dovedesc acest lucru , nu vorbele !
Multumesc Anticipat !
Postat 30 August 2012 - 10:44 PM

Varsta: 16
Timp disponibil in weekend: ma trezesc la 8 dimineata si ma culc la 3 noaptea ...deci multe ore si nu numai in weekend
Experienta: Multa , particip la mixuri (5 vs 5 ) cupe 1 vs 1 3 vs 3 des , experienta CS 7 ani , AMMX 5 ani , FTP + Owner 2 ani
De ce as dori sa particip la organizarea cupei ? Foarte simplu! Pentru ca imi place sa ma implic in proiectele comunitatii si sa ajut la organizarea ca la carte a acestora ! Nu oblig pe nimeni sa ma accepte sau respinga , ramane la latitudinea organizatorului eventului principal , Verdeee, sa decida !
Thanks .
Timp disponibil in weekend: ma trezesc la 8 dimineata si ma culc la 3 noaptea ...deci multe ore si nu numai in weekend
Experienta: Multa , particip la mixuri (5 vs 5 ) cupe 1 vs 1 3 vs 3 des , experienta CS 7 ani , AMMX 5 ani , FTP + Owner 2 ani
De ce as dori sa particip la organizarea cupei ? Foarte simplu! Pentru ca imi place sa ma implic in proiectele comunitatii si sa ajut la organizarea ca la carte a acestora ! Nu oblig pe nimeni sa ma accepte sau respinga , ramane la latitudinea organizatorului eventului principal , Verdeee, sa decida !
Thanks .
Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 30 August 2012 - 10:48 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi