E Frumos ce fac cei de pe svr Dream din aceasta comunitate pe svr Pub...?
http://imageshack.us...718/dagdga.jpg/
EduarT te rog si eu frumos ia masuri !!!! nu e frumos ce fac baietiii

[CS16] O Intrebare am si eu !
Started By
BaBeL
, Jan 31 2012 09:25 PM
Postat 31 January 2012 - 09:31 PM

Urat din partea lor, stiu ca este o comunitate, dar fiecare cu serverul lor
Cel putin eu asa consider !
@JAH poi e frumos sa-i spuna bind si sa il dea pe 5-6 server din comunitate si nu numai ?

@JAH poi e frumos sa-i spuna bind si sa il dea pe 5-6 server din comunitate si nu numai ?
Aceasta postare a fost editata de kenftw: 31 January 2012 - 09:34 PM
Postat 01 February 2012 - 11:32 AM

Eduart e a nustiu cata'oara cand primesc asemenea reclame pe sv stii si tu foarte bine mereu ti'am dat poze cred ca e al 5,6 sv care face reclama pe pub
daca nu se iau masuri promit ca voi face acest lucru si eu nu ca as avea nevoie de playeri altor sv dar sa vedeti si voi cum va simtiti .

Postat 01 February 2012 - 01:32 PM

ce sa te certi acuma... bha sincer sa fiu asa faceam si eu cand aveam 12 ani si mi'am deschis si il tineam deschis pe propiul meu pc cu ping 100
tineam pc'ul deschis de dragul de a avea 2-2 pe sv
asta e... sa le fie rusine sincer sa fiu de cand sunt in comunitatea asta nu am intrat pe nici un sv sa fac reclama numelui meu "adika ca sunt Fondator nustiu unde" dapai servarului ... asta e mergem inainte sper ca,comunitatea sa ia decizia corecta si sa se termine cu astfel de "Reclame" ce imi e ciuda e ca ne furam intr-e noi ... in comunitatea noastra .. daca tot vreti sa faceti reclama faceti si voi pe sv straine nu din propia voastra "casa"

Postat 01 February 2012 - 04:18 PM

Imi cer scuze eu nici nu stiam de treaba asta ca ei fac reclama te fraieresc imi pare rau daca mai odata vad ca o mai facut reclama o poza faceti atat si primeste remove inca o data imi cer scuze nici macar nam stiut ca ei fac reclama
Aceasta postare a fost editata de abcdf: 01 February 2012 - 04:26 PM
Postat 01 February 2012 - 04:26 PM

Voi in loc sa fiti o comunitate unita voi va certati intre voi si nu e bine sa faceti aja ceva cu toti facem parte din aceas comunitate nu din altele daca voua va place sa purtati ura unul la altu asa nu este bine eu am facut aja ceva si am avut de pierdut ..... eu zic sa va ajutati intre voi ca daia suntem o comunitate unita ..... eu miam spus o parere despere acest lucru voi decideti ce sa faceti de acum in colo bafta
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi