Jump to content

Photo

[News] Windows 8

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

Ctln™

Ctln™

Advanced Member

• Membru
  • 198 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-December 11
Windows 8 incinge fibra optica! Userii rup netul in doua ca sa puna mana pe el
Windows 8, sistemul de operare pe care si l-ar descarca pana si Chuck Norris, incinge netul. In primele 12 ore de la lansarea versiunii in avanpremiera, 500.000 de utilizatori au testat programul. Cel putin asa a declara CEO-ul Microsoft Steve Ballmer.

Sistemul de operare difera substantial fata de versiunile precedente. El va avea o interfata mai prietenoasa, asemanatoare cu cele ale tabletelor, dupa cum v-am spus intr-un articol precedent. Interfata noului Windows 8 este construita bine, iar unii dintre cei care au descarcat programul spun chiar ca ar fi peste interfetele realizate de Apple.
Windows 8, cerinte hardware mai mici decât Windows 7
Microsoft a vorbit despre cerintele hardware pentru Windows 8, raportându-se la actualul sistem de operare pentru PC-uri - Windows 7. Conform oficialilor, acestea se situeaza la acelasi nivel sau chiar mai jos, deci utilizatorii care sunt multumiti de cum se "misca" PC-ul cu Windows 7, vor fi cu siguranta satisfacuti si de cum va rula viitorul OS al gigantului din Redmond pe aceeasi configuratie.

Pentru ca Windows 8 sa mearga, ai nevoie de un calculator cu:

procesor minim 1 GHz pe 32 biti sau pe 64;
1GB RAM si 16 GB spatiu pentru 32 biti / 2 GB RAM si 20 GB spatiu pentru 64 biti.

Din pacate pentru o experienta completa cu Windows 8 avem totusi nevoie de un ecran cu interfata multi-touch, facilitate absenta pentru majoritatea PC-urilor actuale.Asa ca daca o sa vreti sa il experimentati nu aveti altceva de facut decat sa va despartiti de vechiul PC.

Edited by AnonimUseR, 19 February 2012 - 04:24 PM.

Angel Speed

Angel Speed

Acces radiat

• Banned
  • 357 posts
  • 61 topics
  • Joined 30-October 11
L-am testat si eu intradevar este foarte bun !

AiMerCi <3 MiHa

AiMerCi <3 MiHa

Master Member

• Banned
  • 1866 posts
  • 68 topics
  • Joined 16-October 11
....las incerca dar nuj de unde sa-l iau ...

Angel Speed

Angel Speed

Acces radiat

• Banned
  • 357 posts
  • 61 topics
  • Joined 30-October 11
Poti incera free dupa www.go4it.ro

AiMerCi <3 MiHa

AiMerCi <3 MiHa

Master Member

• Banned
  • 1866 posts
  • 68 topics
  • Joined 16-October 11
ms :* o sal incerc si vin cu parerea :X

Diabllo

Diabllo

Power Member

• Membru
  • 65 posts
  • 2 topics
  • Joined 28-January 12
momentan widnwos 8 este decat in stadiul de testare pentru producatori de softwer.
Personal lam testat si eu si se misca oarecum greu , imi place foarte mult versiunea de explorer care vine imbunatatia foarte mult ( bara de meniuri)

Acum cateva zile cei de la microsoft au postat public cerintele de sistem cititi mai multe pe http://blog.phpinfo....ntru-windows-8/

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 posts
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
  • Country: Country Flag

momentan widnwos 8 este decat in stadiul de testare pentru producatori de softwer.
Personal lam testat si eu si se misca oarecum greu , imi place foarte mult versiunea de explorer care vine imbunatatia foarte mult ( bara de meniuri)

Acum cateva zile cei de la microsoft au postat public cerintele de sistem cititi mai multe pe http://blog.phpinfo....ntru-windows-8/

pe 25 ianuarie mi-am dezinstalat windows 8 de pe pc :) e groaznic. nu te lasa sa joci nici fifa 07 nici run as... nici deloc.

AiMerCi <3 MiHa

AiMerCi <3 MiHa

Master Member

• Banned
  • 1866 posts
  • 68 topics
  • Joined 16-October 11
asa............am zis ca vin cu comentariu dupa ce il instalez :D ..............
Lam pus .........prima zi nu am avut nici o problema si am zis ca o sa fie frumos
a doua zi cand am incercat sa pun fifa 11 - 12 , si GTA 4 nu a mers sa instalez daemon ........nimic prin care sa pot face jocurile .......+din a 2 zi a inceput sa mearg GRAZNICCCCC>......
PS: Am Placa video 1 GB , Hard 500 , si procesor 3.3 Nu cred ca se pune problema ca e prea troaca calc :D:D
Oricum Pt jocuri E TAREEEEEEEEEEEEEEEE GROAZNIC ...............dak vreti pt jocuri nu va chinuiti sa-l instalatzi :D

1234

1234

Fost Administrator

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Nici nu a aparut full...e doar beta.

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 posts
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
Ii poti face pre-orded de pe internet :) Tehnicianule It :)
Concluzia : No gaming Mode in Sistemul Win 8

Chuckie

Chuckie

Ultras Member

• Membru
  • 368 posts
  • 16 topics
  • Joined 21-October 11
Mda...nu e prea cine stie ce;)) cum zice si jah "no gaming".

Lav :x

Lav :x

Addicted Member

• Membru
  • 331 posts
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
design-ul este frumos, dar cine stie ce cerinte va avea, nu cred ca va putea rula pe un pc mediu

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users