Jump to content

Bine ai venit pe Deathrow
Deathrow Romania este o comunitate gaming dedicata jocului CSGO. Reprezentand comunitatea prin servere cu diverse moduri precum DMFFA, DMFFA + HS Only, Retake si Surf. Deathrow Romania inca este in plina dezvoltare, mereu vom crea servere pentru membrii nostrii.
Inregistreaza-te acum pentru a detine acces deplin pe forum. O data inregistrat vei putea crea topicuri, sa raspunzi in topicuri, sa folosesti mesageria privata si multe altele. Acest mesaj va disparea dupa autentificarea in noul cont creat.
Autentifica-te Inregistreaza-te
Photo

[CS16-News] Samsung trece direct la 3nm pana in 2023

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
win4life

win4life

    Banned

  • Banned
  • 332 posts
  • 112 topics
  • Joined 15-January 13

exynos.jpg?resize=700%2C200&quality=100&

 

Samsung a inceput productia de procesoare pe 5nm, dar vestea importanta este ca pana in 2023 vom avea procesoare pe 3nm. Acest lucru este posibil deoarece Samsung sare peste procesul de 4nm.

 

Exynos 922 va fi platforma construita pe 5nm ce va echipa Note 20 si posibil si viitoare serie Galaxy S30. Cu peste 8.1 miliarde de dolari investiti in acest proces de fabricatie, Samsung trece in scurt timp la procesul de 3nm.

Prima platforma realizata pe acest proces de fabricatie va fi Exynos 1000. Pana atunci vom vedea chip-uri produse pe 5nm inclusiv pentru Qualcomm, Samsung producand modemul 5G Snapdragon X60 pe 5nm.

 

SURSA arenait

 


  • Bumbaru! likes this
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users