Jump to content

Bine ai venit pe Deathrow
Deathrow Romania este o comunitate gaming dedicata jocului CSGO. Reprezentand comunitatea prin servere cu diverse moduri precum DMFFA, DMFFA + HS Only, Retake si Surf. Deathrow Romania inca este in plina dezvoltare, mereu vom crea servere pentru membrii nostrii.
Inregistreaza-te acum pentru a detine acces deplin pe forum. O data inregistrat vei putea crea topicuri, sa raspunzi in topicuri, sa folosesti mesageria privata si multe altele. Acest mesaj va disparea dupa autentificarea in noul cont creat.
Autentifica-te Inregistreaza-te
Photo

[Info] PDF readers

- - - - - Adobe Acrobat DC Foxit Reader Slim PDF Nitro Reader Expert PDF Reader

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Jude.

Jude.

    Moderator Global

  • Moderator global
  • 700 posts
  • 138 topics
  • Joined 21-December 14
  • Country: Country Flag

PDF-urile sunt peste tot si cu un motiv bun. Le poti deschide pe orice sistem de operare si sunt foarte usor de atasat intr-un email sau website. In plus, PDF-urile pot fi modificate dincolo de intentia creatorului original.

Sunt o multime de programe gratis pentru a citi un PDF, lucru care ne pune in dificultate, nestiind care merita timpul nostru.

 

Top 5 PDF readers:

 

1.Adobe Acrobat Reader DC

Sisteme de operare: Windows, macOS, Android

 

Acrobat Reader DC include aproape toate optiunile de care ai nevoie. Iti permite sa ingrosezi, sa adaugi comentarii, sa completezi si sa semnezi formulare. Totodata, are si o optiune "text-to-speech" care iti va citi documentele pentru tine.

 

2.Foxit Reader

Sisteme de operare: Windows, macOS, Linux

 

Foxit reader este mai mult decat un program gratuit pentru citirea unui PDF. Sintetizarea cu Microsoft Office iti permite sa transformi un document la care lucrezi intr-un PDF, sa scanezi un document sau o imagine si sa le schimbi intr-un PDF. Singurul lucru care lipsteste din varianta gratuita este lipsa suportului pentru recunoasterea optica a caracterelor.

 

3.Slim PDF

Sisteme de operare: Windows

 

Slim PDF este foarte usor de descarcat, software-ul avand doar 1.43 MB fiind alegerea perfecta daca doresti sa rezervi spatiu de stocare. Nu are optiuni pentru adaugare sau ingrosare insa are multiple moduri de citire.

 

4.Nitro Reader

Sisteme de operare: Windows

 

Nitro Reader este similar cu Adobe Acrobat DC si Foxit reader. Singura optiune ce il diferentiaza pe acesta de cele 2 este "touchscreen mode" care este foarte folositor daca lucrezi de pe tableta sau telefon. Comentariile apar ca "sticky notes" fiind usor de sesizat in timp ce citesti un document.

 

5.Expert PDF Reader

Sisteme de operare: Windows

 

Expert PDF Reader este usor de descarcat si iti permite sa completezi si sa semnezi documente. Poti sa creezi comentarii care sa apara ca "sticky notes" sau sa atasezi documente aditionale unui PDF. Softwareul suporta documente tip "email", fiind o alegere buna pentru colaborari.

 

 

 

Sursa: techradar.com


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users