Salt la continut

Fotografie

Cerere retragere [ dupreeh ]

• Please log in to reply
3 replies to this topic

dupreehh

dupreehh

Member

• Membru
  • 32 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 15-March 20
  • Country: Country Flag
Salut tuturor, cu parere de rău nu mai pot face parte din acest staff . Sunt multe de zis in legătura cu asta, însă cel mai important lucrul este ca fiecare face ce vrea. Nu am nimic cu nimeni, dar având in vedere perioada grea cu care se confrunta sv ( playeri putini, aproape deloc ), noi mai rău facem, dam ban fără motive întemeiate( spam, limbaj, rush, etc - lista continua ) . In loc sa păstram playerii care sunt de “ zi cu zi “ noi ii alungam și ii facem sa nu mai vina pe sv . Am primit multe mesaje in privat cum oamenii sunt nemulțumiți de cum ii tratează staff ul și din cauza asta au ales sa nu mai intre . Nu vreau sa încurc pe nimeni cu nimic, o sa intru pe sv in continuare, însă doar cu gradul de slot ( dacă se poate ) . Se fac abuzuri prea multe, mai ales de comenzi. După ce ca abia ne strângem 3-3 / 4-4 ( dacă și aia ), noi începem sa “ dăm” in playeri cu toate comenzile . Nu vreau sa înțelegeți ca “ va las la greu “, dar nu mai pot așa . Mulțumesc !

Fred.M

Fred.M

Addicted Member

• Membru
  • 303 Postari:
  • 12 topics
  • Joined 10-February 19
Prin asta te referi la leka si la bily nu? Stii cum se zice când esti prost, esti prost aia sunt 2 idioți (imi cer scuze pt limbaj) care cauta scandal cu toata lumea intra pe sv leka sa ne zica noua ca ne a furat toti jucătorii si i a dus la el pe sv sau pe ce sv e el si dupa vine sa se joace tot la noi pe sv:))) pai nu mănânci *****? Ramai acolo la tine pe sv unde esti admin dc vi sa te joci aici, dupa ce primește slay ca dai rush injuri ca un cioban si gupa gag injuri pe u@ si faci spam ca un disperat dupa iei ban si tot tu esti revoltat ca se face abuz.

Aceasta postare a fost editata de Fred.M: 27 May 2020 - 10:46 AM

balenas

balenas

No Limit Member

• Retired
  • 2134 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 15-April 13

deci eu zic sa lasam oamenii pe treaba lor, dar nu sa renuntam la server pentru niste oameni care...din punctul meu de vedere se dau ceea ce nu sunt..mari si tari !! 

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 Postari:
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Salut. Candva am facut parte din acest Staff. Zilele trecute am intrat pe server..... si adminii sunt unicii jucatori pe care i-am vazut... Plus la asta, adminii de rank mic (grad) schimbau hartile din 5 in 5 min... de la snow la d2x2 si alte harti. Nu dau nume dar credca (balena) ar trebui de urmarit procesul jocului si comenzile date in ftp. 

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi