Jump to content

Bine ai venit pe Deathrow
Deathrow Romania este o comunitate gaming dedicata jocului CSGO. Reprezentand comunitatea prin servere cu diverse moduri precum DMFFA, DMFFA + HS Only, Retake si Surf. Deathrow Romania inca este in plina dezvoltare, mereu vom crea servere pentru membrii nostrii.
Inregistreaza-te acum pentru a detine acces deplin pe forum. O data inregistrat vei putea crea topicuri, sa raspunzi in topicuri, sa folosesti mesageria privata si multe altele. Acest mesaj va disparea dupa autentificarea in noul cont creat.
Autentifica-te Inregistreaza-te
Photo

[Info] macOS Catalina 10.15.5 update

- - - - - macOS Catalina 10.15.5

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Jude.

Jude.

    Moderator Global

  • Moderator global
  • 693 posts
  • 136 topics
  • Joined 21-December 14
  • Country: Country Flag

Noul macOS Catalina beta poate fi downloadat din Software Update mechanism in System Preferences dupa instalarea softwareului corect din Developer Center.

macOS Catalina 10.15.5 introduce o noua caracteristica pentru Mac notebooks si anume "Battery Health Management" care este proiectat sa extinda per total durata de viata a bateriei prin reducerea ratei de imbatranire chimica.

Battery Health analizeaza starea de sanatate a bateriei unui laptop si modul in care acesta se incarca, iar in unele cazuri conserva longevitatea si sanatatea bateriei prin neincarcarea acestuia la capacitatea totala, lucru ce poate reduce durata de viata a bateriei.

Cand un MacBook este folosit in timp ce se incarca si bateria este tinuta full, Battery Health Management intervine si opreste incarcarea pentru un anumit timp. Aceasta optiune poate fi activata si dezactivata din System Preferences > Energy Saver.

Dupa instalarea macOS Catalina 10.15.4, unii useri au inceput sa se confrunte cu caderi de sistem ocazionale, cauzate in principal de transferul mare de file. Noul update are trebui sa rezolve aceasta problema.

 

Sursa: macrumors.com


Edited by Jude., 22 May 2020 - 03:24 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users