Jump to content

Bine ai venit pe Deathrow
Deathrow Romania este o comunitate gaming dedicata jocului CSGO. Reprezentand comunitatea prin servere cu diverse moduri precum DMFFA, DMFFA + HS Only, Retake si Surf. Deathrow Romania inca este in plina dezvoltare, mereu vom crea servere pentru membrii nostrii.
Inregistreaza-te acum pentru a detine acces deplin pe forum. O data inregistrat vei putea crea topicuri, sa raspunzi in topicuri, sa folosesti mesageria privata si multe altele. Acest mesaj va disparea dupa autentificarea in noul cont creat.
Autentifica-te Inregistreaza-te
Photo

[CS16-AUTO] Noul Golf 8 GTI

Volkswagen golf 8

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
B I M

B I M

    Moderator global

  • Moderator global
  • 2369 posts
  • 410 topics
  • Joined 25-December 13
  • Country: Country Flag

volkswagen-golf-gti-014.jpg

 

Noul Volkswagen Golf GTI este mult mai rapid decât vechiul model, susțin inginerii companiei din Wolfsburg.

Aceștia arată că noul Golf GTI are o aderență mult mai bună în viraje și subvirează mult mai puțin decât generația anterioară.

Noul Volkswagen Golf GTI are motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care dezvoltă 245 de cai putere și 370 Nm. Este echipat cu transmisie manuală cu șase trepte sau opțional, cu transmisia automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Pe parcursul testelor desfășurate de producător pe circuitul Ehra (același pe care un Bugatti Chiron a stabilit un nou record de viteză, atingând 490 km/h), noul Volkswagen Golf GTI s-a dovedit a fi cu 3,9 secunde mai rapid decât modelul anterior.

Potrivit inginerilor Volkswagen, acest spor de performanță se datorează trenului de rulare superior, dar și pneurilor specializate.

A opta generație a lui Golf GTI dispune de un deferențial cu patinare limitată controlat electronic și suspensie adaptivă. În plus, se folosește de sistemul de control al stabilității pentru a influența ținuta de drum a mașinii.

Astfel, fiecare roată poate fi controlată de până la 200 de ori într-o secundă.

În modul de rulare Sport, diferențialul cu patinare limitată asigură o tracțiune optimă la ieșirea din viraje, acolo unde este de obicei punctul slab al mașinilor cu tracțiune față.

 

Noul Golf GTI ar fi trebuit să se lanseze în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie, care a fost însă anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

 

volkswagen-golf-gti-013.jpg

 

volkswagen-golf-gti-015.jpg

 

volkswagen-golf-gti-017.jpg

 

volkswagen-golf-gti-023.jpg

 

 

Sursa: promotor 


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users