Jump to content

- Advertisement -
Photo

Propunere

• This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

Crymex

Crymex

Advanced Member

• Membru
  • 130 posts
  • 9 topics
  • Joined 27-April 20
  • Country: Country Flag
  • City:iasi

Salutare. Dupa cum stim cu totii, au fost aduse cateva modificari serverului. De aceea, dupa parerea mea, nu trebuie sa procrastinam aceste momente pentru a "bate fierul cat e cal" si putem aduce o modificare, chiar daca nu este substantiala, dar destul de asteptata de catre playeri.

Am intanit pe parcursul activitatii pe server nemultumiri din partea playerilor cu privire la aceasta arma celebra -AWP- . Plangerile au fost legate de faptul ca se foloseste prea mult pe mapele mici si ca unii playeri campeaza , iar asta ingreuneaza pe alocuri, dupa cum stim, respawn-ul si participarea la joc.

Pentru a aborda pledoaria de mai devreme dintr-o alta perspectiva, aduc in vedere urmatoarele lucruri: 

In 80% din timpul petrecut pe server m-am folosit de aceasta arma si datorita firii mele extrem de obiective, imi dau seama cand deranjez pe altii si evident cand sunt deranjat la randu-mi.

De sigur ca numarul celor care folosesc AWP este destul de mare, mi-as permite sa zic chiar 40% din cei care sunt online si acest lucru provoaca neplaceri.

De aceea vin cu urmatoarea propunere care contine cateva particularitati:

1. Sa inlaturam AWP-ul de pe mapele mai mici;

2. Sa interzicem camparea;

Optiunile enumerate mai sus nu sunt de sine statatoare de aceea achiesez si la experienta domniilor voastre.

Daca anumite lucruri din abordarea mea au mai fost discutate, imi cer scuze pentru repetare , iar daca considerati totusi ca unele sunt de folos, atunci propun sa le dezbatem.

Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta lectura si sunt deschis la orice opinie. Nu ma supara niciun argument contra, tot ce se discuta este pentru imbunatatirea timpului petrecut pe server.

Va multumesc pentru timpul acordat.

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Salut. Spre exemplu, eu sunt jucator de Awp si nu as tolera acest gest din partea conducerii server-ului. Dupa cum ai mentionat, 40% joaca cu awp, iar daca se va decide inlaturarea acestei arme, consecinta va fi doar una. Acesti 40% din jucatori vor disparea. Logic :)) 

• iswf_x likes this

Crymex

Crymex

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 130 posts
  • 9 topics
  • Joined 27-April 20
Iti inteleg nemultumirea, dar trebuie sa tinem cont si de parerea celorlalti jucatori. Dupa cu am mentionat si in descriere, la fel de mult joc si eu cu AWP-ul, deci ar fi un sacrificiu si din partea mea.
Propunerea mea nu precizeaza inalturarea AWP-ului de pe toate mapele, ci doar de pe cele mici.
Mai asteptam opinii si vedem la ce rezultat ajungem.

Edited by Crymex, 13 May 2020 - 09:04 AM.

Bambucha

Nu imi place playeru care joaca cu awp si imi da kill de la 100 metri dar nici lui nu ii place cand ii dau cap cu deagle de la 100 metri. Este un free to play aici , fiecare joaca cum doreste . Sunt multi care asa stiu sa joace . A mai fost discutia asta de n ori iar cu camp(anti camp plugin) asta face lag din cate stiu (a fost pe sv )
  • Crymex likes this

Crymex

Crymex

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 130 posts
  • 9 topics
  • Joined 27-April 20
La partea cu camparea, nu ma refeream la adaugarea unui plugin.
Daca un anumit jucator stau un timp excesiv in acelasi loc si se primesc plangeri sau daca este observat de catre un admin, atunci sa primeasca un avertisment.
Apreciez analiza Bambucha, e bine ca dezbatem si stabilim anumite lucruri.

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13
Eu de cand ma stiu joc numai awp. In felul acesta haide sa scostem si automata....si deagle si m4 si ak. Eu zic mai bine sa facem server gen ,,1tap".
  • Bambucha likes this

Crymex

Crymex

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 130 posts
  • 9 topics
  • Joined 27-April 20

Nu se scoate nimic. Nu se va aplica aceasta propunere.

Luciann1009

Campatul face parte din joc, a cui e vina ca ei mor de mai multe ori de acelasi player care campeaza in acelasi loc?, sa verifice colturile.

AWP nu se scoate.

• iswf_x, Randy and Bumbaru! like this

parizer2

parizer2

Member

• New Member
  • 13 posts
  • 2 topics
  • Joined 25-April 20

pentru awp.....e free game . deci contra. 

pentru anti camp PRO PRO SI IAR PRO !!! free play nu inseamna sa stai dupa colturi sau sa intepenesti in zonele de spawn de cand invii pana crapi !!. is de acord cu pluginul de te omoara daca stai mai mult de ..nu stiu cate secunde era ....free play nu inseamna camp toata harta ca nu suntem la meciurile de pgl sa stai la strategie! MAI ALES CA E UN SERVER RESPAWN nu normal.

• Crymex likes this

Crymex

Crymex

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 130 posts
  • 9 topics
  • Joined 27-April 20

Ar mai fii o idee. Pe mapele AWP esti respawnat in baza...Poate unii, doar poate, vor sa fie respawnati in baza.

Bambucha

Ar merge vip adaugat si astia cu vip sa aibe awp pe toate hartile in rest fara awp pentru cei fara vip , pluginu cu anti camp face lag ...si asa e lag destul . Doar daca schimba iara ip pe romania sa bage ala...

Edit : Nu m am razgandit , am spus asta acu un an si nimic , cauta in posturi inainte sa faci tu unul 🀣 si nu trebuie sa spui mereu de acord ca tot nu vrea conducerea

Edited by Bambucha, 21 May 2020 - 01:09 PM.

Crymex

Crymex

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 130 posts
  • 9 topics
  • Joined 27-April 20

Ar merge vip adaugat si astia cu vip sa aibe awp pe toate hartile in rest fara awp pentru cei fara vip , pluginu cu anti camp face lag ...si asa e lag destul . Doar daca schimba iara ip pe romania sa bage ala...

De acord. Te-ai razgandit in privinta AWP-ului :))

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13
Nu sunt de acord cu awp acordat vip'urilor. Este un fel de discriminare fata de alti jucatori. Gandeste'te ca tu cu vip ai acces la awp iar un jucator normal,nu. Nu crezi ca acel jucator va iesi de pe server? Stiu din proria experienta ce inseamna sa nu ai acces la o arma pe care o folosesti mereu. Deci contra. Daca ar fi schimbat ceva la server,ar fi unele plug'inuri. Adaugate sau scoase,insa nu modificari si restrictii la arme
  • Horst Goebel, sEBARu, Bumbaru! and 1 other like this

Crymex

Crymex

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 130 posts
  • 9 topics
  • Joined 27-April 20
Propunerea mea initiala se referea la faptul ca am putea scoate awp-ul de pe mapele mai mici, gen fy_snow, fy_inferno...Acuma fiecare a mai adaugat cate ceva :)) Normal ca nu putem sa dam o arma vip-ului si playerului normal,nu. Si asa au aparut multe discutii numai be baza faptului ca nu am avut pt o perioada scurta autoreaload si hp.

Luciann1009

Nu mai e nimic de discutat aici, awp nu se scoate.

• Randy, Bambucha and Crymex like this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users