Salutare. Dupa cum stim cu totii, au fost aduse cateva modificari serverului. De aceea, dupa parerea mea, nu trebuie sa procrastinam aceste momente pentru a "bate fierul cat e cal" si putem aduce o modificare, chiar daca nu este substantiala, dar destul de asteptata de catre playeri.
Am intanit pe parcursul activitatii pe server nemultumiri din partea playerilor cu privire la aceasta arma celebra -AWP- . Plangerile au fost legate de faptul ca se foloseste prea mult pe mapele mici si ca unii playeri campeaza , iar asta ingreuneaza pe alocuri, dupa cum stim, respawn-ul si participarea la joc.
Pentru a aborda pledoaria de mai devreme dintr-o alta perspectiva, aduc in vedere urmatoarele lucruri:
In 80% din timpul petrecut pe server m-am folosit de aceasta arma si datorita firii mele extrem de obiective, imi dau seama cand deranjez pe altii si evident cand sunt deranjat la randu-mi.
De sigur ca numarul celor care folosesc AWP este destul de mare, mi-as permite sa zic chiar 40% din cei care sunt online si acest lucru provoaca neplaceri.
De aceea vin cu urmatoarea propunere care contine cateva particularitati:
1. Sa inlaturam AWP-ul de pe mapele mai mici;
2. Sa interzicem camparea;
Optiunile enumerate mai sus nu sunt de sine statatoare de aceea achiesez si la experienta domniilor voastre.
Daca anumite lucruri din abordarea mea au mai fost discutate, imi cer scuze pentru repetare , iar daca considerati totusi ca unele sunt de folos, atunci propun sa le dezbatem.
Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta lectura si sunt deschis la orice opinie. Nu ma supara niciun argument contra, tot ce se discuta este pentru imbunatatirea timpului petrecut pe server.
Va multumesc pentru timpul acordat.