Jump to content

- Advertisement -
Photo

Diss @ Sisu Tudor si El Nino

- - - - -

• Please log in to reply
3 replies to this topic

EduArT

Diss vine de la disrespect, de asemenea nu sunteti obligati sa alegeti o tabara. Daca aveti un punct de vedere, il astept!

Bucata lui El Nino

Reactia lui Sisu Turor (live)

Bucata lui Sisu Tudor

• utzu, nopartyboys, adriano04 and 3 others like this

utzu

utzu

Fost Super Moderator

• Retired
  • 12700 posts
  • 370 topics
  • Joined 07-October 10

Dupa parerea mea ca sa fie baieti nu trebuia sa se ajunga aici (au gresit amandoi cu iesirile astea online) 

Ca parte de diss, Nino a compus ceva e lucrat se vede flow-ul cu care arunca ura si tot ce il roade

Tudorache - a scos o piesa, cum spune el sa ii arate ca inca stie si el sa compuna, dar nu are nici o treaba cu diss-ul (respect Salajan dar asta e) 

Per total din tot acest c... de 2 lei s-a ajuns sa se bage multe persoane aiurea si sa se arunce cu noroi in 2 persoane care au lucrat in HC STRADAVARIUS si care in loc sa fie cunoscute pentru schimbarea mentalitatii altora, vor fi cunoscuti ca smardoi de youtube. 

Asta e parerea mea si sper ca din acest noroi sa nu se degenereze mai mult, adica sa apara si Jianu, Stres si alte persoane si sa se strice cam tot ce a mai ramas. 

• nopartyboys likes this

Bumbaru!

Bumbaru!

Gold Member

• Membru
  • 646 posts
  • 38 topics
  • Joined 31-May 16
  • Country: Country Flag
Nici o treaba nu au unul cu altul:))
Nici un pic de dis nu e acolo (parerea mea)

Acum cave timp vroia sa scoată The watcher o piesă cu sisu, el nino si asa mai departe

Ii ascult pe amândoi dar nino o da mai bine
Respect ✌️

trace

Treaba asta trebuia rezolvata altfel, fara live-uri, fara nimic.

Ce e drept, e drept, Sisu a facut asta primul, banuiesc.

Treaba e ca, El Nino a fost si este independent, a colaborat cu oamenii cu care a crezut ca se potriveste pe piese, si-l inteleg. Ca el a prins mai bine si ceilalti nu, e partea a 2-a.

Il respect si pe Sisu pentru ce e si ce a fost in rapu' romanesc, dar ii dau dreptate lui El Nino. Omu' a tras ani de zile, in majoritatea melodiilor a fost singur si a rupt, ca sa zic asa. Merita sa aiba tot ce are, sincer sa fiu.

Diss-urile sunt incomparabile, muuuuult, mult mai bun al lui El Nino, se vede ca e lucrat, a gandit tot ce-a zis acolo, se vede ura pe care-o simte in fiecare vers.

Sisu in diss-ul lui e evident ca se crede mult superior, si nu e. 

N-am cum sa nu fiu de partea olteanului. Tot ce sper e sa nu se bage si altii in asta, Stres, Jianu, Cedry2k si restul ca ar fi aiurea.

• utzu, nopartyboys and Luv ya;x like this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users