Jump to content

- Advertisement -
Photo

Italienii sunt gata să reia fotbalul!

- - - - - covid19 football coronavirus

• Please log in to reply
1 reply to this topic

B I M

B I M

Moderator global

• Moderator global
  • 2371 posts
  • 411 topics
  • Joined 25-December 13
  • Country: Country Flag

NjM2JnpjPTEmaGFzaD05MDYyZTAxNmVlNGJmNWZh

Serie A este primul campionat care este pregătit să se reia, după întâlnirea dintre Federația Italiană de Fotbal și Comisia Medicală. Din câte se pare, fotbalul, în Italia, se va relua cu semifinalele din Cupa Italiei, care ar urma să aibă loc pe 27 și 28 mai, cu partidele Juventus-Milan și Napoli-Inter.

Propunerea ar urma să fie înaintată către Guvern în cel mai scurt timp, pentru a fi aprobată. Federația a hotărât să înceapă cu cele două meciuri din Cupa Italiei, care să fie transmise în direct pe canalele Rai, cu un puternic apel național, iar celelalte echipe vor mai avea câteva zile în plus de pregătire.

Din câte se pare, echipele ar urma să înceapă antrenamnetele pe 4 mai, dar totul depinde de decizia Guvernului. În cazul în care această variantă va fi aprobată, campionatul ar urma să se încheie pe 2 august.

În România, fotbalul s-ar putea relua la o săptămână după Serie A. Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit data de 5 iunie pentru reluarea campionatului, asta dacă totul va merge conform planului.

La noi, starea de urgență expiră la data de 15 mai, iar LPF și-ar dori ca echipele să înceapă antrenamentele centralizate pe 16 mai, astfel încât jucătorii să aibă 3 săptămâni la dispoziție pentru a se pregăti.

Sursa: digisport

win4life

win4life

Banned

• Banned
  • 332 posts
  • 112 topics
  • Joined 15-January 13

Din punctul meu de vedere cred ca guvernul italian nu va aproba reinceperea campionatului din motive maxime de securitate avand in vedere situatia actuala din italia.

Parerea mea este ca in Romania nu o sa se reinceapa cat de curand campionatul.

• B I M likes this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users