Jump to content

- Advertisement -
Photo

[Jocuri] Valorant

Riot Games FPS Closed Beta

• Please log in to reply
No replies to this topic

DARIUS ;;

lQo44oX.jpg

Salutare comunitate,

Probabil cum multi dintre voi ati auzit, sau nu ati auzit, noul FPS de la Riot Games si-a facut aparitia pe piata in Closed Beta-ul aparut pe data de 7 aprilie a anului acesta . 

Haideti sa vorbim despre acest joc putin care are putea fi cel care o sa sparga recordurile in categoria first person shooters.

Valorant, este un joc competitiv 5 vs 5 bazat pe caractere, sau cum multi am fost obisnuiti de pe LOL, campioni sau eroi.Este primul joc de acest tip creat de Riot Games.

Multi experti de pe piata jocurilor de acest tip spun ca Valorant este o combinatie intre CS:GO si Overwatch. Si de ce nu? Au stiut sa ia ce e ma bun din ambele jocuri si sa creeze un intreg foarte bun si placut.

Mersul jocului e unul cunoscut de intreaga comunitate de FPS, pentru ce este acelasi ca si la CS:GO/CS 1.6. Terro plant/CT defuse.

La momentul actual sunt 10 caractere care pot fi jucate. O sa las un video mai jos care explica desfasurat ce abilitati are fiecare caracter in parte. Fiecare caracter este special in felul lui .

CLICK

Si acum intrebarea care e pe limba tuturor : cum ajung si eu in Closed Beta.

Foarte usor..si in acelasi timp foarte greu, deoarece sunt alte cateva milioane de oameni care incearca acelasi lucru.

Pasii sunt urmatorii : 

1. Trebuie sa ai un cont inregistrat de Riot Games

2. Trebuie sa-ti conectezi contul de Riot Games pe platforma de streaming Twitch

3. Trebuie sa urmaresti stream-uri care au tag-ul "Drops Enabled

Dupa care..finger crossed ca o sa fii ales tu din cele cateva milioane de oameni care se uita impreuna cu tine la stream-uri.

As vrea sa-mi lasati parerea voastra despre acest joc, daca ati auzit de el, daca aici e prima data cand ati auzit despre el, daca (,) credeti ca va avea un succes enorm si daca o sa-l jucati !

-cheers

Edited by LuciaNnX, 17 May 2020 - 08:42 PM.

• Luciann1009, adriano04 and Bumbaru! like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users