Jump to content

- Advertisement -
Photo

ATENTIE!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

Ionut.rkn

Ionut.rkn

Power Member

• Membru
  • 113 posts
  • 12 topics
  • Joined 17-October 19
  • Country: Country Flag

edited

Edited by LuciaNnX, 07 April 2020 - 05:01 AM.

• NyxG likes this

tupy DDDTI

tupy DDDTI

Power Member

• Membru
  • 104 posts
  • 9 topics
  • Joined 16-September 19

ioaneeee ma jur ca nu stiam de ce am ajus legendary :)))) dar acum mia pikat fisa  ... tiam zis sa rupem prietenia  :))) uite unde se poate ajunge cu csul asta :))) deci chiar nu imi imaginez de ce asa comportament ... si de ce din nick'ul meu de admin .. ca sa ce ... sa ne certam noi :)) eu nici nu eram la laptop si chaz nu are accces in ftp sa vada "intrusu" glumei asa de proaste :( ...pacat daca se ajunge la asa ceva inseamna ca suntem copii de tzatza ...sau mai rau ca aia  ...... decat asa mai bine lipsa ...luciane daca tu ai facut asa zisa gluma ( dupa mine .. extrem de proasta ) fi dragutz si cum ai dat legendary poti sa si scoti adminu .. nare rost sa continuam in ritmul asta .. decat sa ajungem la asemenea glume taranesti intre noi mai bine lipsa ... cu asa comportament de superiori mai bine imi caut alt server de joaca si distractie ..

scz'mi gramatica, dar nu e punctul meu forte 

Edited by tupy DDDTI, 06 April 2020 - 10:22 PM.

• Bambucha likes this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru
Ionut, nu asa se vb pe un forum/comunitate, nu te grabi sa tragi concluzii pripite daca nu cunosti exact situatia. Posibil cineva sa fi obtinut accesul adminului tupy cum s-a mai intamplat de altfel. Am suspendat temporar accesul pana lamurim situatia. Cei cu acces FTP nu suntem genu de persoane care sa ne jucam sau sa facem astfel de glume. Am postat cu ceva timp in urma cat de usor se pot fura accesele cu cfg-ul si parola setinfo, daca adminul respectiv se conecteaza pe alte servare rau intentionate. Am sa revin cu o noua postare. Ionut te-as ruga sa editezi postarea si sa ne concentram asupra altor lucruri mai importante.
  • K3ran and Ionut.rkn like this

tupy DDDTI

tupy DDDTI

Power Member

• Membru
  • 104 posts
  • 9 topics
  • Joined 16-September 19

salut serbaru ... ideea e ca nu am alt server in cs decat romania ..deci cum ar putea sa imi sparga parola daca nu folosesc alt server ... eu nu am avut legendary .. mam trezit cu el peste noapte ... faza asta cu legendary la mine a avut un scop .. adik exact ce sa intamplat ... deci nu avea nicmni cum sa sparga ( TOCMAI MIE ) parola cand eu nu am alt seerver in cs si nu am intrat pe nici un server ca sa afle setinfo ... dar culmea ... de ce  tocmai cu nick'name meu si nu a altui admin .. si tocmai exact pe Ionut ... de ce  ???.. se leaga f f foarte clar ca cineva stie exact ce sa intampla si nu cred ca e din afara stafului ( parerea mea si o susutin ) ... poate aflati si cine mia dat mie UP la admin ... sau poate aflati un ip al aluia care sa conectat cu adminu meu !!! .. chiar vreau sa stiu ... imi poti spune cine mia dat UP la admin !!!! si de ce ?!!?!

Edited by tupy DDDTI, 06 April 2020 - 10:57 PM.

• DaR Trademark likes this

@cHaZzZ

@cHaZzZ

Platinum Member

• Membru
  • 1172 posts
  • 13 topics
  • Joined 15-August 16
Este probabil să-i fii fost furat admin-ul , nu neg asta . Dar , cum si-a putut da up singur ? Cum se face ca fix in momentul in care i-a "fost spart" admin-ul lui tupy , a cazut si ftp ? Asa , fără motiv ? Sunt niste intrebari la care doar Eduard ne poate răspunde. Nu am nimic cu nimeni personal , dar Lucian , tu esti singurul care te-ai cam contrat cu Rkn pe niste motive penibile , zic eu . Sa nu crezi ca te acuz de ceva , dar esti singurul din acest staff care ai fost activ toata ziua , si care ai putea avea ceva cu acest om :) Te întrebi oare de ce imi dau cu parerea , o fac pentru ca tin sa cred ca am tot dreptul sa fac asta , atata timp cat am contribuit cat am putut ca sa tin acest server in picioare pe cand , alții nici nu isi arătau numele pe forum macar :) Totusi asteptam o lămurire, cel puțin eu :)
  • Bumbaru!, DaR Trademark, tupy DDDTI and 1 other like this

Bambucha

Ma e bine ca ai legenda , http://forum.cs16.ro...tie-la-hackeri/ aici e topic cand mi-a fost furat legenda mie dar daca zici ca nu ai intrat pe alt sv  ceva pute 

rkn toti au up vad , inafar de mine :))

Ai scris rkn : dupa niste destroy-uri de-ampulea si unbanuri , de ce ar da luci unbanuri si destroy ? Posibil i sa furat lui accesu ,,,,maybe fostii owneri ... 

Daca e vina la luci se vb acu ceva timp de alt sv ...care mai vrea :))

Edited by Bambucha, 06 April 2020 - 11:43 PM.

Ionut.rkn

Ionut.rkn

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 113 posts
  • 12 topics
  • Joined 17-October 19
Salut Sebi

Nu am sa retrag ce am spus,nu este nici o greseala la mijloc,nu a furat nimeni nimic.
Hai sa iti explic si de ce.

Baiatul in cauza,Tuppy a primit up de la admin la super admin (de la.cineva cu access ftp). Nu stie de la.cine,nu a postat nimeni pe forum. Peste noapte a primit legendary,tot de la cineva cu access ftp,nu?

Nu cred ca cineva din afata comunitatii i-a furat accesul lui tuppy. Am dreptate pana aici?

Si culmea,cand am fost pe server inainte de a lua pika "tuppy" a setat nisye cvaruri pentru timp si message (benefice) pe care el nu are de unde sa le stie. Nu cred ca un "hacker" a intrat cu alt nick si a facut niste schimbari benefice serverului.

Pune si altfel problema.

Lucian a intrat sa probeze adminul lui tuppy si m-am nimerit si eu pe server. Omul si-a amintit,adios.
Suna plauzibil? Eu cred ca da.

Cineva lucreaza si nu vrea sa afle ce se intampla. Imi pare rau ca am iesit si nu am putut lua macar un steamid sau ip daca putea unul din adminii online.

Scuze Seba dar nu cred ca e un "hacker" la mijloc. E doar rea vointa la mijloc. Cineva este orgolios si vrea sa detina puterea singur.

Te salut si te respect pe tine si pe chazz pt ce ati facut.
  • NiKOoS and DaR Trademark like this

DARIUS ;;

Nu mi-e locul sa comentez sau sa-mi bag nasul dar vreau doar sa zic ca ar trebui sa va comportati ca niste adulti, niste oameni cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant. Hai sa lasam insultele la o parte , mai ales in perioada asta fina in care ne aflam. Hai sa dam dovada de omenie si sa trecem peste, chiar daca e vina lui Lucian, vina lui Eduart, vina lui Seba, nu asta conteaza, greselile se mai intampla . Nu e o greseala? Nu conteaza, treci peste Ionut, o sa mai intalnesti oameni de astia in viata cat cuprinde, nu are rost sa ti intinzi nervii la maxim din cauza acestora. 

Ceea ce am vrut sa zic in randurile de mai sus nu are legatura cu ce s-a intamplat pe server, nu-mi pasa. Ceea ce vreau sa extrageti din vorbele de mai sus e ca ar trebui sa fim mai intelegatori si mai buni ! Tatal meu avea o vorba : "Suntem romani si asta ne ocupa tot timpul" . Hai sa ne ocupam timpul cu altceva. Hai sa fim mai buni.

O seara placuta . - Darius

• Bambucha, sEBARu, K3ran and 2 others like this

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Aici se vede clar cine si ce intentie a avut. Nu comentez asa situatie si nici nu ma intereseaza conflictele altora. Insa e urat..... :( Sad

• tupy DDDTI and Ionut.rkn like this

robila

robila

Fost Designer

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17

Stai un pic, eu cand am plans?

Edited by LuciaNnX, 07 April 2020 - 05:02 AM.

• Paradoxium and Bambucha like this

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Stai un pic, eu cand am plans?

Si barbatii plang nu-ti fa griji))))

• Bambucha, robila and tupy DDDTI like this

Ionut.rkn

Ionut.rkn

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 113 posts
  • 12 topics
  • Joined 17-October 19
Uitam repede Robila. Erai doar un exemplu trecator. Nu-ti bate capu

Discutam alte chestii aici.

Pare ca este o problema de server si autoritate,nu legata de mine neaparat.

Astept(ăm) raspunsul lui Lucian.Alte comentarii nu cred ca isi au rostul

Edited by Ionut.rkn, 07 April 2020 - 01:25 AM.

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru
Sa ne facem intelesi, am discutat cu Chazz si am inteles ca in data de 05.04 a marit accesul lui tupy de la Super la God Admin, insa acolo s-a produs o eroare din care a rezultat acces Legendary. Data viitoare as ruga sa se treaca orice marire sau retrogradare in sectiunea +/- pentru ca pe viitor sa stim exact cand si de cine s-a facut modificarea in users.ini, sa evitam problemele de genu.

Accesul adminului Nikos a fost furat, imediat cu acelasi ip s-a conectat cu accesul adminului Tupy. Am sa las mai jos detalile din logs.
Nikos, am observat in cfg tau exista 2 setinfo, asta rezulta ca mai ai acces si pe alt server, posibil ownerii de acolo sa-ti fi urmarit activitatea si sa intre aici pentru a distruge buna functionare a serverului.

_cl_autowepswitch 0
bottomcolor 6
cl_lc 1
cl_lw 1
topcolor 30
_pw parola (modificate de mine pentru a nu fi publice)
_cs16 parola
lang en
_vgui_menus 1
_ah 1
cl_dlmax 1024
cl_updaterate 100
rate 100000
name NiKOS (;
*sid 76561198149866150
model guerilla
Accesul tau a fost suspendat, astept un raspuns in privat cu privire la asta.

Detalii extrase din logs:

L 04/06/2020 - 21:49:22: [admin.amxx] Login: "NiKOS (;<9268><STEAM_1:0:1891975421><>" kicked due to invalid password (account "NiKOS (;") (address "89.39.107.191")
L 04/06/2020 - 21:49:27: [admin.amxx] Login: "NiKOS (;<9269><STEAM_1:0:1217792897><>" became an admin (account "NiKOS (;") (access "bcdefijmno") (address "89.39.107.191")
L 04/06/2020 - 21:49:28: [admin.amxx] Login: "NiKOS (;<9270><STEAM_1:0:1349202884><>" became an admin (account "NiKOS (;") (access "bcdefijmno") (address "89.39.107.191")
L 04/06/2020 - 21:50:10: [admin.amxx] Login: "tupy*DDDTI<9272><STEAM_1:0:47255464><>" kicked due to invalid password (account "tupy*DDDTI") (address "89.39.107.191")
Login: "tupy*DDDTI<9274><STEAM_1:0:1799526836><>" became an admin (account "tupy*DDDTI") (access "abcdefgijmnopqrsu") (address "89.39.107.191")

"tupy*DDDTI<9274><STEAM_1:0:1799526836><>" kick "NyxG<9255><VALVE_ID_LAN><>" (reason "")
L 04/06/2020 - 21:52:36: [cs16_advanced_bans.amxx] Romania.CS16.ro [CSDM 2.1.3c] - [Since 2010] <> banned Swp <86.121.3.233> || Reason: "ai xam fost exterminat" || Ban Length: Permanent Ban
L 04/06/2020 - 21:52:40: [admin.amxx] Login: "NyxG<9280><VALVE_ID_LAN><>" became an admin (account "NyxG") (access "bcdefijm") (address "93.42.64.213")

L 04/06/2020 - 22:03:32: [cs16_advanced_bans.amxx] Romania.CS16.ro [CSDM 2.1.3c] - [Since 2010] <> banned rkn <92.237.74.241> || Reason: "ai xam fost exterminat" || Ban Length: Permanent Ban
L 04/06/2020 - 22:03:36: [cs16_advanced_bans.amxx] tupy*DDDTI <STEAM_1:0:1799526836> unbanned rkn <92.237.74.241> || Ban Reason: "ai xam fost exterminat"

Las aici un link pentru toata lumea sa citeasca si sa-si faca o idee cum decurg astfel de situati, va recomand sa-l cititi cu atentie pentru a evita pe viitor: http://www.krond.org...-2013-2016.html
  • DaR Trademark likes this

Luciann1009

Okey.

Rkn e clar ca esti braindead daca tu crezi ca eu am nevoie sa intru cu accesu altui admin sa-i fac "proba" si sa-ti dau tie exterminate. 

Habar n-am ce ai zis la staff only dar banuiesc ca nu e de bine.

Ce sa va fac daca nu invatati din greseala lu Bambucha si intrati pe acel server care are fosti owneri de aici si vi se fura accesele.

Tuppy sunt curios pe ce servere ai intrat si sa-mi dai pm cu o parola noua.

Cat despre injuraturi te-ai ales cu 7 zile suspend.

TC

Edited by LuciaNnX, 07 April 2020 - 05:12 AM.

• Bambucha likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users