Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

Simona Halep i-a cucerit pe arabi. Primele declaratii dupa ce a zdrobit-o pe Brady

- - - - -

• Please log in to reply
No replies to this topic

Jude.

Jude.

Moderator Global

• Moderator global
  • 704 Postari:
  • 139 topics
  • Joined 21-December 14
  • Country: Country Flag

Simona Halep i-a predat o lecite de tenis americancei Jennifer Brady, pe care a zdrobit-o, pur si simplu, castigand cu scorul 6-2, 6-0. La final, Simona a recunoscut ca a fost cel mai bun meci al ei.

5w1CRR4.png

"Mi-a placut mult, a fost un meci frumos, cred ca am facut cel mai bun meci de cand am venit aici si imi place sa joc in Dubai, imi da incredere ca sa revin mereu si sa dau ce am mai bun. Imi place si publicul, sunt oameni speciali aici si spectatori speciali. Va multumesc tutuor", a spus Halep la final.

Simona a explicat care a fost cheia victoriei cu Brady.

"Am luptat pentru fiecare minge, am crezut ca am o sansa de a castiga fiecare meci. Muncesc din greu si asta fac mereu. In fiecare zi mi-am crescut nivelul si ma bucur ca pot juca din nou in finala", a explicat Simona.

In finala, Halep o va intalni pe Elena Rybakina, din Kazahstan, aflata pe locul 19 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, in optimile de finala de la Wuhan 2019, cand Halep a abandonat.

Sursa: digisport.ro

• adriano04 and Bumbaru! like this

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi